Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לוולוו עד 40 אלף ש״ח.

יוסי שניר

פוסטים מומלצים

וולוו ואמינות לא הולך ביחד... בטח לא ב40 אלף... היה לחבר קרוב S60 2016 T4 שמורה יש להם איזה חלק שמרבה להתקלקל ברח לי מה שמו ועלה לו תיקון 7 אלף. ובנוסף המנועים שלהם בשנים האלו רובם של פורד.... לא הכי מומלץ... לחשוב על משהו אחר... אולי אינפיניטי Q50 (חלקים יקרים ובלי הרבה שוק) 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 שעות, 0527693409 כתב:

וולוו ואמינות לא הולך ביחד... בטח לא ב40 אלף... היה לחבר קרוב S60 2016 T4 שמורה יש להם איזה חלק שמרבה להתקלקל ברח לי מה שמו ועלה לו תיקון 7 אלף. ובנוסף המנועים שלהם בשנים האלו רובם של פורד.... לא הכי מומלץ... לחשוב על משהו אחר... אולי אינפיניטי Q50 (חלקים יקרים ובלי הרבה שוק)

זה לא תמיד נכון עובדתית. יש דגמים אמינים ושנים שבהם הדגמים פחות אמינים , בתקציב שלו אמנם אין את הדורות החדשים האמינים של 2015+ אבל נכנסים הדורות הישנים שהם  אמינים ואת xc60 מנוע 3.0 שהוא זללן דלק אמיתי ויחסית אמין. 

דווקא אינפיניטי מגיעה עם מנועי מרצדס עם עלויות חלקים אסטרונומיות ויותר ״מחלות״ 

האחזקה של וולוו לא זולה ולא הייתי ממליץ לקנות אחת בתקציב של 40 אלף כמו שלא הייתי ממליץ על שום מותג יוקרה אחר אבל זה רחוק ממה שאתה מתאר בטח בהתבסס על ״הרכיב ההוא מה שמו״ שעלה 7 אלף לחבר. 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 12.2.2025 בשעה 23:59, 0527693409 כתב:

'יש לי חבר שיש לו וולוו ויש לו איזה חלק שמרבה להתקלקל = וולוו ואמינות לא הולך ביחד'

תהליך הסקת מסקנות מדהים.

זה כמו שאגיד שהייתה לי סובארו שעשתה לי לא מעט בעיות אז סובארו לא אמינות.

בכול מקרה, אני עם וולוו ועוד של פורד, אצלי הכי הרבה זמן שהייתי עם רכב אחד ובינתיים זה הרכב הכי אמין ואהוב שהיה לי.

• אהבתי 2

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ לך לקחת מימון להוסיף קצת ולקנות גיפ MG יד 2  שהוא חשמלי

רק הדלק לבד יחזיר לך את המימון ותסע ברכב אמין נוח ויחסית יותר חדש שבהמשך תוכל למכור ולהרוויח כסף

• מצחיק 4
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה צריך לשאוף לרכב עם מנוע וולבו ומספר מנוע של מעל מיליון וחצי (ללא בעיית הרינגים שגורמת לצריכת שמן חריגה).

המשמעות היא לחפש רכבים משנתון 2016 ואילך, שעלו על הכביש לרוב מאמצע השנה. הדגמים הרלוונטיים הינם S60 עם מנוע 2.0 ליטר (שים לב שנפח המנוע צריך להיות 1969 סמ"ק, 1999 סמ"ק זה מנוע פורד עם גיר רובוטי), אפשר בגרסת T4 או T5.

אם רכב קטן יותר מתאים לך, גם V40 יכולה להיות אפשרות, כאשר אלו הגיעו גם עם מנוע 1.5 ליטר (שים לב שלא 1.6 שגם הוא מנוע פורד שמוצמד לתיבה רובוטית) שגם הוא מוצלח אך חלש יותר. עדיף למתוח את התקציב מעט לכיוון 50 אלף ולחפש רכב עם ק"מ סביר יחסית, עד אזור ה- 100 אלף ק"מ. הרכבים הללו נדרשים לעבור טיפול טיימינג יקר אחת ל- 8 שנים או 120 אלף ק"מ אז שים לב שהרכב עבר אותו או להפחית במחיר בהתאם (בערך 3000 ש"ח). 

בתאריך 13.2.2025 בשעה 23:08, shlomiko כתב:

ראית את השרשור על הרכבים המעניינים? רוב ככול רכבי האספנות שם הם וולוו

לא אומר שהוולבו החדישות לא אמינות אבל מה באמת הקשר בין אמינות של וולבו 940 משנות התשעים לבין אמינות של רכבים בני 10?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, שי כתב:

אתה צריך לשאוף לרכב עם מנוע וולבו ומספר מנוע של מעל מיליון וחצי

איפה רואים את זה?

יש מספר חרוט על המנוע.?

כריזמה אייר 2002 יד ראשונה

יאריס 2005, כמו חדשה

?Is it just me, or is it getting crazier out there

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, לירון .ה. כתב:

איפה רואים את זה?

יש מספר חרוט על המנוע.?

ברשיון הרכב

זה רלוונטי ל S60 (אולי גם V40) T5 - מנוע וולוו 245 כ"ס.

ב T4 אין את הבעיה המדוברת למיטב ידיעתי.

VW Golf GTI 2006 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבדיקה שערכתי בזמנו אמרו לי שני מכונאים של וולבו שהם נתקלו בבעיה גם ב- T4 מוקדמות. זה פחות נפוץ בהספק הזה כי ה- T4 החל להימכר לקראת פתרון הבעיה כך שכמות הרכבים שמושפעים נמוכה

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 13.2.2025 בשעה 23:08, shlomiko כתב:

ראית את השרשור על הרכבים המעניינים? רוב ככול רכבי האספנות שם הם וולוו

אלו רכבים מדור אחר ואני לא חושב שזה רלוונטי לרכב חדש יותר לשימוש יום יומי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...