Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחרונה רכשתי צלחות ברמבו להונדה סיוויק 2012 מכיוון שלא מצאתי רפידות של ברמבו רכשתי רפידות של HI-Q. האם אפשרי להשתמש בהן ללא בעיות כגון שחיקה/רעידות במידה שהנהיגה שלי היא מתונה בדרך כלל? עולה ויורד פעם בשבוע מי"ם. משתמש באופן לא אגריסבי בבלמים. 

שאלה שנייה. גונבו לאוזניי שמועות שאני לא בטוח שהוא נכונות שצלחות ברמבו שנמכרות בישראל הן באיכות פחותה מאשר המקוריות, קרי הן מיוצרות אומנם על ידי ברמבו, אך באיכות פחותה טובה בהתאם לסטנדרט שהיבואן מבקש. מן הסתם כדי להוזיל את המחיר.האם זה נכון? אני אישית קשה לי להאמין בזה, אבל מבקש לקבל מידע כדי להזים את השמועות, ואו חלילה לתמוך בה.

והאם כאמור כפי שציינתי אני יכול להתקין את רפידות ה HI-Q  על צלחות הברמבו?שוב אני נוהג מתון. משתמש נכון הבלמים, ובירידות בדרך משתמש כמה שפחות בבלמים (על ידי שימוש בגיר)  ובהחלט משתמש בבלמים באופן לא רציף אלא לפרקים קצרים מאד.

תודה 

עריכה אחרונה על ידי yosir2d2
תיקון/הוספת מידע
פורסם

הרפידות של HIQ טובות ובמחיר הוגן אתה יכול להיות רגוע. אפשר לשלב בין חברות שונות אין בעיה.

דווקא לגבי הסדרה הבסיסית של ברמבו שהוא נחשב למותג בלמים מוביל גם לי יש ניסיון רע איתם. צלחת חדשה לגמרי שהייתה רועדת בבלימה במהירות גבוהה. 

אם יש לך אפשרות לשים צלחות אחרות אז עדיף.

פורסם

מה זה ניסיון רע? מבחינה טכנית לשלב בין שניהם? ואו שהאיכות הבסיסית של ברמבו היא לא טובה ולא משנה? אם אני נוהג במתינות, ולא משתמש תכוף בבלמים כלומר מפמפם את הבלמים ולא משתמש באגרסיביות. משתמש בגיר. בהונדה ממש אין בעיה הרכב מאיט כמעט תמיד בעצמו לכאורה. וגם בירידות מי"ם אני משתמש בזהירות ובקצרה בבלמים. אני עולה לי"ם פעם בשבוע ולרוב נוהג באזורים מישוריים ועירוניים. 

אגב כרגע כנראה אין לי ברירה. קניתי את הברמבו עדיין לא התקנתי. לא בטוח שאוכל להחזיר. נניח שלא אתקין את הברמבו איזה צלחות אתה/אתם ממליצים להתקין במקרה שלי?

המון תודות 

פורסם
לפני 7 דקות, yosir2d2 כתב:

מה זה ניסיון רע?

לפני כשעה, TZR84 כתב:

צלחת חדשה לגמרי שהייתה רועדת בבלימה במהירות גבוהה

רשמתי

יש לך הרבה חברות אחרות טובות: פרודו, TRW, HIQ, MEYLE, רמסה, בוש ועוד

פורסם

מכיוון שאני לא מבין הרבה מן הסתם. למה שצלחת חדשה תרעד במהירות גבוהה? גם אם היא מיוצרת בסטנדרט נמוך יותר. ומה זה אומר? היא נשחקת יותר מהר? היא לא בטיחותית? 

לפי שמתארים כמה זמן צלחת כזאת יכולה להחזיק מעמד? בתנאי נהיגה מתונים כפי שתיארתי.

תודה 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...