Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'אסטי שנת 94' 1.200 סמ"ק הזרקה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה אני חייב עזרה דחופה !!! אני מודה לכולם מראש.. אני צריך לדעת מה המחירון של הרכב ומחיר ביטוח ממוצע לנהג צעיר חובה + צד ג'... כמובן שאני שמח לקבל חוות דעת לגבי הרכב עצמו וכל מה שקשור לאופן טיפולו.. מחלות וכו'...

פורסם

מחירון תבדוק במחירון. לא בפורום רכב.

בצעות מחיר לביטוח - בדוק אצל סוכני ביטוח. חפש בפורום, יש לא מעט שרשורים המפנים לאתרים עם הצעות מחיר.

לגבי עלויות תחזוקה - חפש במנוע החיפוש של הפורום, אם יש לך שאלה ספיציפית - שאל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אתה רוצה כוס מים להירגע קצת?

לגבי המחירון דבר עם לויקו (יצחקו)ידידי הוא זמין......

לגבי הביטוחים -החובה בסביבות ה1500(אני אישית לא מסוגל להסתדר עם רכבים מתחת ל1600,אז אני לא יודע בדיוק)

והצד ג' באיזור ה1000 פלוס מינוס.

פורסם

שלום לך וברוך הבא לפורום.

אנא ממך, קח כמה דקות לעיין בכללי הפורום, הודעות כפולות נמחקות (זאת שפירסמת בפורום הכללי כבר לא שם).

עזרה דחופה לא מקבלים באינטרנט אלא בחדר מיון, "דחוף" וקריאות "הצילו" למיניהן לא מתקבלים בברכה, שתה כוס מים או משהו ותחזור לכתוב כשאתה רגוע.

את מחירון הרכב ניתן לבדוק בעלות שיחת טלפון ללוי יצחק.

לגבי שאר השאלות אני בטוח שחברי הפורום יוכלו לענות לך, כאמור, קריאה של כללי הפורום ויישומם יהפכו את השימוש שלך לפורה יותר, אתה גם מוזמן לערוך חיפוש על הג'אסטי ולקרוא את מה שכבר נכתב עליה בעבר באתר, מן הסתם אתה לא היחיד שאי פעם כתב עליה.

מוטי.

פורסם

אז ככה:

חובה, כל נהג, לא כולל נהגים חדשים, כולל נהגים צעירים: 1900 ש"ח

צד ג', כולל ביטוח שמשות, וכולל גרירה\שרותי דרך: 1300 ש"ח

הרכב מבוטח בביטוח ישיר, יתכן שאפשר להשיג הצעה יותר זולה, אבל אני לא מחפש, מנסיון טוב עם החברה, שווה לי עוד כמה מאות שקלים בשנה, ואני ישן בראש שקט, ומכוסה במצבים לא נעימים, ללא נסיונות התנערות.

על הרכב עצמו: אין הרבה לדעת, יש לו מחלה של ראש מנוע, שנוטה לההרס עקב טיפול לקוי, רצוי לשים לב לזה, במיוחד בג'אסטי שהוחלף בה המנוע, היות וזה כבר מעיד על הזנחה כלשהי, מה גם, שיש לוודא אם המנוע בא מפירוק מקומי או ביבוא.

מעבר לזה ? שומדבר, אין לרכב הזה שום מחלות, ושום בעיות מיוחדות.

אני מדבר מנסיון עבר של ג'אסטי שנת 88, ומנסיון הווה של ג'אסטי 92, מנוע 1200.

יש לקחת בחשבון: הרכב שלי הוא בעל קרבורטור, יתכן ומערכת ההזרקה סובלת ממה שנקרא "מחלות ילדות".

כמו כן, היות ולא ציינת תיבת הילוכים:

יש להזהר מהתעסקות עם ג'אסטי בעלת גיר אוטומטי, התיבה הרציפה שלהם נוטה להתקלקל לעיתים תכופות.

בהצלחה ברכישה, סע בזהירות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
חבר'ה אני חייב עזרה דחופה !!! אני מודה לכולם מראש.. אני צריך לדעת מה המחירון של הרכב ומחיר ביטוח ממוצע לנהג צעיר חובה + צד ג'... כמובן שאני שמח לקבל חוות דעת לגבי הרכב עצמו וכל מה שקשור לאופן טיפולו.. מחלות וכו'...
הרכב מתקדם יחסית לאלטרנטיבות שהיו באותן שנים ומשתמש במע' הזרקה רב-נקודתית (כן כן, מודל 94 מנוע 1.2 עם הזרקה רב נקודתית) ולפחות מהיכרות אישית שלי עם אקסמפלר אחד (יד ראשונה) האוטו מאוד אמין.

כמובן שבמודלים האלו האמינות תלויה בטיפול והיחס שהרכב קיבל לאורך השנים ואם טופל כראוי יפגין אמינות ברמה גבוה.

הגרסאות הלא ממולצות הן האוטומטיות (רציפות) ומעבר לכך אין בעיות מיוחדות (ראש מנוע הוא לא רגיש ברכב הזה - הוא רגיש בכל רכב שעובר הזנחה ולא משנה איזה רכב... ישנם רגישים יותר ורגישים פחות ולמטב הכרותי עם הדגם אין שם בעיה של רגישות יתר).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...