Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי הוא פיג׳ו 208 2016

כבר תקופה שקופצת לי לסירוגין נורת Check Engine כתומה.

בסריקה של OBD קוד השגיאה שמופיע הוא: P0011: “A” Camshaft Position – Timing Over-Advanced or System Performance (Bank 1).

מקריאה על הסבר הבעיה שלא ארחיב כאן מדובר על בעיה במערכת תזמון פתיחת שסתומים דינאמית. לא הבעיה הכי חמורה אבל לא משהו שכדאי להישאר איתו לטווח ארוך. הבעיה שאף אחד לא הצליח לטפל בזה.

הייתי כבר בשלושה מוסכים שלא ממש הכירו/הצליחו לפתור את הבעיה. ניסו להחליף שמן, אמרו לי שאולי זה קשור לרצועת טיימינג ושללו את זה כשראו את היסטוריית הטיפולים, ניקו סולנואיד VVT שחשדו שקשור לבעיה וכל פעם הנורה נשארה כבויה לזמן מה וקופצת שוב. לפעמים אחרי חודש ולפעמים אחרי יומיים.

לאחרונה מרגיש שהנורה נשארת כמעט בקביעות ומשהו בהאצה מרגיש מוזר (רועש יותר ורוטט קצת) ואני מת לפתור את הבעיה הזאת אחת ולתמיד.

מישהו נתקל בקוד הזה או קוד דומה? יש למישהו רעיון או מוסך שיכול לעזור בזה?

פורסם (נערך)

כדאי לך להגיע למוסך שמתמחה ברכבי פיג'ו.

מורשה יבואן או  לא( כמו מוסך גבע ת"א או אורן שרותי רכב חולון), לצורך אבחון נכון.

ולא הייתי מחכה עם זה, בגלל הרעשים - שלא תגמור את המנוע.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...