Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חייב עזרה…

אני מסתכל כרגע על מיני קופר רויאל ידנית משנת 2007. על פניו הכל בסדר עם המכונית חוץ מהעובדה הקטנה שהסטארטר דפוק וכשמתניעים את האוטו צריך לסובב את המפתח חזרה קצת אחורה כדי שהסטארטר ייכבה ולא ישרוף את עצמו.

המכונית עולה 3,000$ שעל פניו זה נשמע מחיר מצוין אבל השאלה האמיתית היא כמה יעלה להחליף את הסטארטר והאם זה הופך את העסקה לפחות שווה?

תודה רבה מראש 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

image.jpg

פורסם

אתה רוצה שנדע כמה עולה במדינה שאתה נמצא בה לתקן את מה שצריך? תברר שם. ובאותה הזדמנות עלויות של טיפולים שוטפים או נפוצים.

נשמע אגב שהבעיה היא אולי יותר בצילינדר של הסוויץ' התנעה ולא בסטרטר.

 

אם מדובר במגרש מכוניות, צא מנקודת הנחה שכמו בארץ, סביר שמנסים לדפוק אותך ;) וצריך לבדוק היטב את הרכב ולא רק מה שמראים לך.

יש סרטונים רלוונטים ביוטיוב (למשל בעברית ובאנגלית)

  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...