Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 שעות, avhyh כתב:

לא ראיתי בדיקת זיהום אויר. אם יש חשד לבעיה הממיר זיהום אויר יכול לרמוז על בעיה. 

דווקא בזיהום אוויר הבדיקה יצאה תקינה.

אני כנראה הולך לרדת מהרכב הזה. למרות המחיר שהציעו לי משמעותית נמוך ממחיר השוק ב 15 אחוז. מפחד ליפול אחכ ליישור קו יקר מאוד

פורסם

המחיר שהוצע לך אינו מקרי. הם הורידו במחיר מסיבה ידועה להם. יכול מאד להיות שאכן הרכב מצריך תיקון יקר. בנוסף, חוזר על ההסתייגות הקבועה שלי מרכישת רכבים מחברות הליסינג. באופן גורף, למעט הליסינג של היבואן, רוב החברות אינן מטפלות ברכבים לפי המלצות היצרן וחוסכות בכל מה שאפשר. התוצאה העגומה מגולגלת לקונה.

פורסם

אם הבדיקה תקינה זה דווקא מרגיע. 

אם אתה לא שקט לא בכח. אם יש ספק אין ספק. 

בהצלחה בחיפושים. 

מה כוונתך לא מטפלות לפי המלצות יצרן? מרווח הטיפולים? ברור שאיכות החלפים תהיה פחות טובה. אבל טיפולים הם עושים בהקפדה. לפחות במקרים שאני נתקלתי. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...