Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 21 שעות, פריקלס כתב:

ובהנחה שקונים רכב היברידי - עד כמה קילומטראז' ושנתון אפשר להגיע לקנייה סבירה בהתחשב בחיי הסוללה? 100k ק''מ ושנתון 2021 עם אחריות סוללה בתוקף, יניחו את הדעת? או שעדיף כבר לשלם יותר על היברידית חדשה?

אין הרבה כללי ברזל קשיחים בתחום הרכב. אבל האחד שיש הוא שבהיעדר הטבה מיוחדת (רכב נכה וכד) לעולם לא משתלם לרכוש רכב חדש. משומש תמיד יותר משתלם.

מצד שני כתבת האם "עדיף" לשלם יותר על חדש. זה כבר עניין של העדפה.....

יש המון סיבות להעדיף רכב חדש. חסכון אינו אחד מהן. חד משמעתי.

אתה רוצה חדש תקנה חדש. אבל אל תספר לעצמך שזה כדי לחסוך 

פורסם
לפני 8 שעות, פריקלס כתב:

כרגע זו תהיה נסועה די נמוכה. בעיקר בית-עבודה עבודה-בית. אנחנו גרים ועובדים בגוש דן.

אני מניח שעם השנים הנסועה קצת תגדל בגלל הילדים וכו'... אבל בגדול לא אמורה להיות נסועה גבוהה. השאלה היא האם היברידי בכל זאת ישתלם? כי אנחנו רוצים רכב לטווח הארוך

בפקקים יהיה יתרון להיברידי, אבל בנסועה נמוכה יכול להיות שתחסכו רק 1000-2000 שקלים בשנה על דלק - ובמצב כזה לא בטוח ששווה לשלם את ההפרש במחיר בין היברידי לבנזין, לפחות במקרה של רכב חדש.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, razi_pazi כתב:

אין הרבה כללי ברזל קשיחים בתחום הרכב. אבל האחד שיש הוא שבהיעדר הטבה מיוחדת (רכב נכה וכד) לעולם לא משתלם לרכוש רכב חדש. משומש תמיד יותר משתלם.

מצד שני כתבת האם "עדיף" לשלם יותר על חדש. זה כבר עניין של העדפה.....

יש המון סיבות להעדיף רכב חדש. חסכון אינו אחד מהן. חד משמעתי.

אתה רוצה חדש תקנה חדש. אבל אל תספר לעצמך שזה כדי לחסוך 

האם הדבר נכון גם לגבי רכבים כמו טויוטה ששומרים טוב על הערך שלהם?

דווקא להפך, אני מעדיף מאוד לא לקנות חדש אלא רכב אמין בן שנתיים שלוש.

פורסם

בקורולה אתה משלם על שמירת הערך של המותג. בתקציב מסויים תצטרך לקנות רכב יותר ישן ואולי פחות מתאים לצרכים שלך מאשר אותה טויוטה. ככל שתחזיק ברכב יותר זמן הפער מצטמצם והכדאיות יורדת.

בכמות הנסועה שאתה מציין אני לא רואה יתרון להיברידית. תקלה רצינית ברכב, או אפילו הפרשי המחיר בביטוח יכסו כל חסכון בהפרשי דלק שתקבל מהיברידית.

• אהבתי 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 14 שעות, פריקלס כתב:

האם הדבר נכון גם לגבי רכבים כמו טויוטה ששומרים טוב על הערך שלהם?

דווקא להפך, אני מעדיף מאוד לא לקנות חדש אלא רכב אמין בן שנתיים שלוש.

בהחלט נכון גם לטויוטה וכל רכב ששומר טוב על ערכו. רק  שהפערים פחות קיצוניים. עניין של מידה

אם קונים חדש יש יתרון לקנות רכב ששומר על ערכו בהשוואה לאחד שלא שומר טוב על ערכו. אבל משומש יהיה כלכלי יותר

אל תבין אותי לא נכון, אני לא חושב שזו טעות לקנות חדש. זה פשוט לא מהלך שעושים אותו כדי לצמצם עלויות.

תחשוב על זה כמו ללכת למסעדה. זה אחלה ואני בעד אבל אף אחד לא מסביר לעצמו יציאה למסעדה כמהלך שמגיע לטובת צמצום עלויות. 

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...