Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימודי שמאות רכב

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

מתעניין לגבי לימודי שמאות רכב. 

אני אמנם בן 44 וזה מרגיש לי קצת מאוחר, אבל עדיין הייתי רוצה לשקול את זה. 

אולי מישהו שיודע ומכיר ויכול לשפוך אור על הנושא, מהן הדרישות ומה התהליך כולו אשמח מאוד. 

לפי מה שראיתי נדרשים לימודי מכונאות רכב קודם שאין לי האם יש לימודים שמשלבים אותם ביחד או שצריך ללמוד מכונאות רכ, ורק אחרי זה לעבור לשמאות? אשמח לשמוע מיודעי דבר איך מגיעים לקבלת תעודה והתחלת עבודה בתחום. 

תודה מראש 

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

https://www.michlalot.co.il/limudim/prof-teuda-auto-appraiser.php

לימודי קורס שמאות רכב פונים לכל המעוניינים להשתלב במסלול לימודים מעמיק, מרתק, מאתגר ומספק זה, בין אם מתוך כוונה לרכוש ידע נרחב, כלים ומיומנויות מעשיות הנדרשים לצורך השתלבות בשלל המשרות המוצעות בתחום ובין אם לצורך הרחבת אופקים והעשרה אישית.

הלימודים מתאימים הן לחסרי כל רקע וניסיון קודם בנושא המעוניינים ברכישת הכשרה מקצועית ואיכותית בתחום זה, והן למכונאי רכב, מנהלי מוסכים, הנדסאי מכונות רכב וכדומה, אשר יש ברצונם להעשיר את ארגז הכלים המקצועי שלהם.

תנאי הקבלה לקורס שמאות רכב משתנים בין מוסד לימודי אחד למשנהו. על פי רוב, נדרשים המועמדים להיות בני 23 ומעלה, בוגרי 12 שנות לימוד וכן להציג תעודת יושר מהמשטרה המעידה על עבר פלילי נקי. בנוסף, עליהם להיות בעלי רישיון נהיגה בדרגה 02 לפחות וכן בעלי תעודת מכונאות רכב סוג 2 או תעודת פחחות סוג 3 לפחות. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעתיים, zaf כתב:

.הלימודים מתאימים הן לחסרי כל רקע וניסיון קודם בנושא.

איך זה

לפני שעתיים, zaf כתב:

עליהם להיות בעלי רישיון נהיגה בדרגה 02 לפחות וכן בעלי תעודת מכונאות רכב סוג 2 או תעודת פחחות סוג 3 לפחות. 

מסתדר עם זה?

פורסם

שאלה טובה.
אני ציטטתי מתוך האתר.

אני מניח שבמכללות שונות יש מסלולים שונים.  אם אתה מכונאי 2 או פחח 3 אולי זה יתרון מסויים.

אבל אם אתה מכונאי אתה לא פחח ולהפך לכן אני מניח שאלו לא תנאים הכרחיים.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אם הגעתי לפורום, ככל הנראה אני יודע להוציא מידע מהאינטרנט 😜

רציתי לדעת מאנשים יודעי דבר או שמאים עצמם איך מגיעים למקצוע הנל מבלי להפוך למכונאי רכב ולא לפחח. אמנם שניהם מתעסקים במכוניות אבל מדובר בשני מקצועות שונים לגמרי, לכן שאלתי איך אני יכול ללמוד את המקצוע עצמו מבלי להיות מכונאי או פחח.  או ללמוד מכונאות רכב במלוא מובן המילה. האם יש לימודים משלבים אולי שמאות עם ידע מכונאות רכב. 

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

לפני יותר מעשור, חבר הפך לשמאי, מבלי להיות מכונאי או פחח. 

חיפשתי פשוט סימוכין לזה, ולכן ציטטתי את האתר 😉

פורסם
לפני 18 שעות, zaf כתב:

לפני יותר מעשור, חבר הפך לשמאי, מבלי להיות מכונאי או פחח. 

חיפשתי פשוט סימוכין לזה, ולכן ציטטתי את האתר 😉

והוא מרוצה מהמקצוע אוהב / מתפרנס בכבוד? 

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

הוא עדיין עוסק בזה. 
לא בדקתי אם מתפרנס בכבוד מזה 😜

• תוכן חדש...