Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה טלוויזיה קונים היום במחיר עממי?

elad_w

פוסטים מומלצים

אז אחרי שהקטנה בדקה את עמידות מסך הטלוויזיה עם השלט הגיע, הטלוויזיה התחילה לפתח תסמינים של זברה והתחילו להופיע פסים שחורים לרוחב.

מה אני מחפש?

65 אינץ, השימושים העיקריים הם ערוצי הטלוויזיה הרגילים ומידי פעם סרט בנטפליקס. לא גיימינג ולא סרטים באיכות מהחלל בהזרמה מהמחשב.

מצד אחד אין לי בעיה לשלם עבור הדגמים החדשים, מצד שני אני לא חושב שבאמת יש לי בזה צורך (O/Qled).

בשביל הזוועות שכולנו רואים בחדשות מספיקה לי טלוויזיה יחסית פשוטה.

אז מה דעתכם? דגמים מומלצים? 

תקציב? הייתי שמח לסגור בלא יותר מ 4-4.5 אלף, אבל מרגיש לי שאפשר גם בפחות ביחס לשימושים שלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

כל עוד אתה מוותר על LG OLED ומסתפק בסמסונג QLED, אתה סוגר את הפינה ב 3500-4000₪.

טלויזיות פשוטות יותר של סמסונג/ LG גם ב 2500₪.

יש מבחר ענק.

אישית הייתי קונה סמסונג עם איכות מסך טובה ( QLED)

משהו בסגנון הזה

https://www.kbmall.co.il/product/טלוויזיה-samsung-qe65q60c-4k-‏65-‏אינטש-סמסונג?aff=Zap&aff_a=1

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה ההבדל בין סדרה C לסדרה D של סמסונג?

יש לי אפשרות לקבל את אותו המוצר רק בסדרה D, האם זו הסדרה החדשה יותר?

כמה ההבדל משמעותי בין QLED לטלוויזיה פשוטה יותר מבחינת איכות צפיה? בתפיסה שלי בסוף אני יושב בסלון עם טלוויזיה אחת ולא קיר מלא טלוויזיות להשוואה, האם ההבדל ב-QLED יהיה מורגש?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ על TCL שיש לה מערכת אנדרואיד מובנת ואז ניתן להתקין אפליקציות

לדוגמא:
https://www.lastprice.co.il/p/100043473/טלוויזיה-חכמה-65'-4K-TCL/TCL-QLED-65C645

2700 שח וסגרת את הסיפור ועוד נשאר לך לקנות עוד אחת בתקציב שלך

טל.

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 4
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמיד סלדתי מהמותגים האלה (TCL, הייסנס…) והלכתי למותגים במוכרים בתחום הטלוויזיות, בלי סיבה מוצדקת דרך אגב.

יש לך טלוויזיה כזאת? איך היא מבחינת איכות ביחס למותגים המוכרים? מה מבחינת אמינות?

הן תמיד הרגישו לי נחותות ביחס למותגים המוכרים והידועים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני קניתי טלוויזיה של TCL לפני כחצי שנה. קניתי דגם שהוא באיזור של "דגם כניסה" - TCL C645.

איכות התצוגה מעולה. מערכת ההפעלה נוחה (אך לא זריזה במיוחד). הסאונד בינוני מאוד, אבל אני מעריך שזה לא יהיה שונה בטלוויזיות אחרות באותו איזור מחיר. בסך הכל, אני מאוד מרוצה (יש לציין שאין לי הרבה למה להשוות).

מבחינת אמינות, נראה - פחות מטריד אותי לאחר ששמעתי אינספור תלונות בעניין על סמסונג.

עריכה אחרונה על ידי Ido.G
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כמה חודשים קניתי לאחד הבנים TCL (גודל ״50), הבחור מרוצה מאוד.

אני מאוד לא רגיש לכל סיפורי הפחות או יותר שחור ושאר מדדים שמייקרים את המכשיר, רוב הצפיה שלי היא על מסך ״32  בן 10 בזמן אימון על מכשיר הליכה, ולא מרגיש שחסר כלום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מוותר על oled, אמור להיכנס לתקציב lg מודרנית כלשהי. הממשק שלהם ברמה אחת מעל לשאר לטעמי האישי, והם פתרו את בעיית הסאונד (לא קולנוע ביתי, אבל מספיק חזק וברור לכל שימוש)

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המעבד ב- TCL מהסדרות הגבוהות (800) מאוד מהיר והמחיר באמת זול - בוודאי כשמביאים בחשבון שיש לה סאונבאר מובנה איכותי, שזה לבד עולה כאלפייה.

קניתי לפני כשנתיים בעקבות שרשור בפורום. מוצר איכותי.

יש 2 באגים (?) שאני לא מבין - לא מצליח להתחבר אלחוטית עם הלפטופ, ויוטיוב לא מאפשר לי לשנות מהירות הפעלה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חכם ממני (שמר הי"ד) כתב פה מזמן שזול וזוגלובק מתחילים בז' ובשניהם תקבל את הנקניק בסוף
לסמסונג בעיות איכות + שרות מזעזע - שומר נפשו וכספו ירחק מכל מוצר שלהם
TCL, כמו טסלה... מפרט משוגע אבל מלאה בבאגים וזה לא באמת אוטו...
LG - שרות טוב, יותר אמין, אז אם מחפשים זול, הייתי מחפש אצלם
אני אוסיף שעם המחיר מתמודדים בחנות, עם המוצר בבית, למרות שחיפשת זול וטוב (כמו כולם) אני תמיד מעדיף להשקיע יותר ולקנות סוני
עדיף סוני מסדרה של לפני שנה או שנתיים מכל אופציה אחרת. אבל... אנשים אוהבים זול!

• רעיון טוב! 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, elad_w כתב:

תמיד סלדתי מהמותגים האלה (TCL, הייסנס…) והלכתי למותגים במוכרים בתחום הטלוויזיות, בלי סיבה מוצדקת דרך אגב.

יש לך טלוויזיה כזאת? איך היא מבחינת איכות ביחס למותגים המוכרים? מה מבחינת אמינות?

הן תמיד הרגישו לי נחותות ביחס למותגים המוכרים והידועים.

כן, יש לי 50 אינץ בחדר של הילדים. 

נקנתה בתקופת הקורונה ועד היום מתפקדת. 

לפי דעתי לא צריך יותר מזה. 

אף פעם לא עשיתי השוואה לשאר המותגים כי הרגיש לי שהם נותנים את התמורה המלאה לכסף שאני משלם ולמה לשלם יותר. 

• רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, elad_w כתב:

מה ההבדל בין סדרה C לסדרה D של סמסונג?

יש לי אפשרות לקבל את אותו המוצר רק בסדרה D, האם זו הסדרה החדשה יותר?

כמה ההבדל משמעותי בין QLED לטלוויזיה פשוטה יותר מבחינת איכות צפיה? בתפיסה שלי בסוף אני יושב בסלון עם טלוויזיה אחת ולא קיר מלא טלוויזיות להשוואה, האם ההבדל ב-QLED יהיה מורגש?

ההבדל בין c  לd זה השנה שבה התחילו למכור את הטלויזיה. 

כול שנה הם מחליפים אות.

המספר מציין את הסדרה, 60, 70, 80, 85, 90...

ככול שגבוה יותר ככה איכות תמונה איכותית יותר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 30 דקות, סולל הדרך כתב:

חכם ממני (שמר הי"ד) כתב פה מזמן שזול וזוגלובק מתחילים בז' ובשניהם תקבל את הנקניק בסוף

יש זול ויש זול. TCL לא עד כדי כך זולים. זו טלוויזיה בעלת רמת מפרט ואיכות באיזור ה"נורמלי", עם מחיר באיזור ה"נורמלי".

דגמים מקבילים של סמסונג או LG לא יקרים יותר בסדרי גודל, אלא באחוזים בודדים.

יש את כל מותגי המדבקה ההזויים, שנמכרים לעיתים גם במחירים מצחיקים, שזה כבר סיפור אחר. זה באמת "זול".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...