Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה טלוויזיה קונים היום במחיר עממי?

elad_w

פוסטים מומלצים

לפני 8 שעות, סולל הדרך כתב:

חכם ממני (שמר הי"ד) כתב פה מזמן שזול וזוגלובק מתחילים בז' ובשניהם תקבל את הנקניק בסוף
לסמסונג בעיות איכות + שרות מזעזע - שומר נפשו וכספו ירחק מכל מוצר שלהם
TCL, כמו טסלה... מפרט משוגע אבל מלאה בבאגים וזה לא באמת אוטו...
LG - שרות טוב, יותר אמין, אז אם מחפשים זול, הייתי מחפש אצלם
אני אוסיף שעם המחיר מתמודדים בחנות, עם המוצר בבית, למרות שחיפשת זול וטוב (כמו כולם) אני תמיד מעדיף להשקיע יותר ולקנות סוני
עדיף סוני מסדרה של לפני שנה או שנתיים מכל אופציה אחרת. אבל... אנשים אוהבים זול!

היה לי טלויזיה סוני, החזיקה מעמד שלושה שנים וקצת עד שהפסיקה לעבוד, בקשו על תיקון יותר מאלף ש"ח.
אז קניתי טלויזיה יותר עממית ב 1,800 ש"ח. מבחינת איכות צפייה, וואלה אני לא מרגיש הבדל, אבל זה אני ויכול להיות שהרבה אחרים יגידו שיש הבדל של שמיים וארץ.
לדעתי לא מצדיק סוני ביותר מפי שתיים במחיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

לפני 21 דקות, elad_w כתב:

מה דעתכם על הסוני בקישור למטה? יכול להשיג אותה ב-3,200

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1209820

יש לי סוני 49" שקניתי לפני כמה שנים בא.ל.מ. יכול להגיד שנהרס הלד, הפעלתי את האחריות. הטלויזיה תוקנה היטב, ומאז הטלויזיה עובדת מצוין.

אני ממליץ. Sony חברה מעולה. 

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 29 דקות, elad_w כתב:

מה דעתכם על הסוני בקישור למטה? יכול להשיג אותה ב-3,200

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1209820

3200 זה מחיר טוב.

שים לב לנושא האחריות - ברוב המקרים תקבל בין 1 ל 3 שנים, אבל אם תקרא טוב במרשתת תגיע למסקנה שבטווח של 3-5 שנים הטלויזיה מתה (לא ספציפית ל SONY, כן ?)
עוד מסך שהוא UNDER-RATED כאן בארץ אבל עדיין טוב - פנסוניק. יש להם דגם של 65 אינץ' אבל גם שם רואים במרשתת על מוות פתאומי בטווחים של 3-5 שנים.

ל TCL יש כמה אופציות מעניינות בגזרת ה QLED עם 3 שנים אחריות, אולי זה משהו ששווה לבדוק (ולקחת את הסיכון שאחרי 3 שנים היא מתה ובלתי ניתנת להחייאה או לא כדאית להחייאה).

יש לא מעט מותגי "זוז הצידה" ששורדים גם יותר מ 3 שנים אבל זה באמת עניין של מזל נטו.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic
Citroen C4 MY07 2.0 143Hp Automatic

eפ.מצולמים אחרונים: הח' שסתום ספיקה למדחס מזגן, טיימינג למנוע 2.0 EW10J4 ב 307, הח' COM2000 ברכבי PSA , הח' שמן AL4, הח' שסתומים AL4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לסוני יש היסטוריה מאוד לא מחמיאה של אמינות בכל מוצר שלא קוראים לו "פלייסטיישן" והם דוגלים במדיניות "אפס עדכוני תוכנה". נראה טוב אבל כשמתקלקל - תמות.

פנסוניק זה מותג מדבקה כבר עשור לפחות, אין מאחורי השם הזה כלום בשום קטגוריה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 34 דקות, איציק נ. כתב:

3200 זה מחיר טוב.

שים לב לנושא האחריות - ברוב המקרים תקבל בין 1 ל 3 שנים, אבל אם תקרא טוב במרשתת תגיע למסקנה שבטווח של 3-5 שנים הטלויזיה מתה (לא ספציפית ל SONY, כן ?)
עוד מסך שהוא UNDER-RATED כאן בארץ אבל עדיין טוב - פנסוניק. יש להם דגם של 65 אינץ' אבל גם שם רואים במרשתת על מוות פתאומי בטווחים של 3-5 שנים.

ל TCL יש כמה אופציות מעניינות בגזרת ה QLED עם 3 שנים אחריות, אולי זה משהו ששווה לבדוק (ולקחת את הסיכון שאחרי 3 שנים היא מתה ובלתי ניתנת להחייאה או לא כדאית להחייאה).

יש לא מעט מותגי "זוז הצידה" ששורדים גם יותר מ 3 שנים אבל זה באמת עניין של מזל נטו.

איציק

הסוני מגיעה עם 3 שנות אחריות של ישפאר.

2 אופציות נוספות של TCL עם 3 שנות אחריות של היבואן.

הראשונה בכ-3,000 שח:

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1205229

השנייה קצת יקרה יותר, כ-3,800 שח:

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1171720

מה דעתכם? ה-TCL שוות את ה״סיכון״? היקרה יותר שווה את ההפרש? או ללכת על הסוני?

שמתי בצד את LG וסמסונג כרגע.

• לא הבנתי... 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 28 דקות, hans כתב:

פנסוניק זה מותג מדבקה כבר עשור לפחות, אין מאחורי השם הזה כלום בשום קטגוריה

אני לא כל כך מסכים איתך. קניתי רדיו של פנסוניק באמאזון. מאוד איכותי... גם אם זה מוצר מדבקה. 

ולגבי סוני, הטלויזיה שלי אצלי בערך 5 שנים, אולי יותר. אני לא מתלהב להפעיל אחריות.. אבל אם כבר הפעלתי.. היא עובדת עד היום. ועלתה 2700 בסביבות 2019 נדמה לי. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, elad_w כתב:

מה דעתכם? ה-TCL שוות את ה״סיכון״? היקרה יותר שווה את ההפרש? או ללכת על הסוני?

שמתי בצד את LG וסמסונג כרגע.

התשובה מאוד אינדבידואלית.

לדעתי שווה את הסיכון - אבל זה בידיעה שה-STATE OF MIND שלך אומר שהקידמה והטכנולוגיה שווים את הסיכון לטובת מוצר ברמה גבוהה יותר (בדיוק כמו במכוניות).

במרשתת לא מצאתי (לא עכשיו ולא בעבר) שום מידע *גורף* על טלויזיות של TCL שהולכות לעולמן בטרם עת וגם לאחר מכן.

1.6
HDi 100Hp Automatic

eפ.מצולמים אחרונים: הח' שסתום ספיקה למדחס מזגן, טיימינג למנוע 2.0 EW10J4 ב 307, הח' COM2000 ברכבי PSA , הח' שמן AL4, הח' שסתומים AL4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, saar5555 כתב:

אני לא כל כך מסכים איתך. קניתי רדיו של פנסוניק באמאזון. מאוד איכותי... גם אם זה מוצר מדבקה.

מדבקה לא בהכרח שווה ערך ל"זבל". זה פשוט גולש למחוז המזל :-)

• מעניין 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 34 דקות, hans כתב:

האיכות שאני רואה בפועל, בטלויזיה עצמה (בת 9 בערך), לא משתווה לאחרות - לכן אם זה מותג מדבקה או לא, זה לא מעניין. שורה תחתונה: רמה טובה מאוד.

• אהבתי 1

1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 28 דקות, hans כתב:

ממש לא נכון, מדובר בחברת ענק שמייצרת עבור תעשיות אחרות. למשל סוללות לטסלה ארה״ב.

מייצרים גם לשוק הביתי. למשל שני ליינים בתחום הצילום (MFT ו-L-mount).

לא יודע האם עדיין מייצרים טלויזיות, אבל אני מעיד שיש לי מסך פאנאסוניק קטן בחדר השינה והוא מצויין.

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פנסוניק היתה טלוויזיית הפלאזמה (כן, פלאזמה לא LCD ולא לד) הראשונה שהיתה לי - 42 אינץ שנקנתה לפני כ-17 שנה במחיר מופקע של 5 ספרות.

שירתה אותנו נאמנה ועדיין עובדת אך מאוחסנת במחסן משום מה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

לפני שנה בערך קניתי טושיבה 65 אינץ' 65C450KE בחצי מהתקציב שציינת מksp ולשימושים האלה היא באמת אחלה.

לא יודע אם יש לזה oled/qled/djkhaled אבל רואים סבבה סרטים וסדרות וממש טיפה משחקי אקסבוקס וגם הצליל בסדר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי, כמו שכתבו כבר, תתרחק מסדרות נמוכות/זולות של מותגים מובילים(lg וסוני במיוחד) ותלך על מותגים קטנים(TCL שהמלצתי לחבר למשל והוא ממש מבסוט, Hisense גם טובים)

לאחרונה ההורים של אשתי שתמיד שואלים אותי מה לקנות(ואז קונים מה שהמוכר אומר להם) קנו 65 של LG בסביבות 3k ואיכות התמונה מזעזעת, התפריטים מאוד אטיים ומגמגמים. הסאונד סביר. אפילו השלט גרוע יותר מהטלוויזיה בת ה-5 שלי. אני אמנם "מגיע" מ-oled של lg אבל לא ציפיתי לאיכות כזו ירודה.

זה מצחיק, ניסיתי לכייל אותה כדי לשפר את הדיפולט הממש מזעזע והרגשתי ששום דבר לא ממש משתנה, כאילו המספרים של כל הגדרה עולים/יורדים אבל כמעט ואין שינוי בתמונה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי הולך על LG (בגלל השירות כשצריך, והייתי צריך בעבר והיה מצויין) לעומת סמסונג.

בסוף זה משחק של הפרשים, טלויזיה בינונית של LG תהיה טובה יותר בביצועים מכל TCL והממשק שלהם הרבה יותר אינטואיטיבי.

בסוף הייתי מוצא LG בתקציב שרצית וסוגר שם

(Sold) Chevrolet Aveo LT 2006

Citroen C3 Shine 2017

C5 AirCross Feel 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...