Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למישהו חסרה וולוו 121?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר משהו כמו שבוע עומדת באותו מקום ובאותה פוזה מוזרה, באיזור התעשיה של הרצליה פיתוח וולוו 121 סגולה יפיפיה ושמורה כשאחד החלונות שלה פתוחים.

זה נראה כאילו המכונית גנובה כי אף אחד ששומר כל כך יפה על רכב האספנות שלו לא היה משאיר אותה ככה שבוע שלם באמצע שום מקום עם חלון פתוח.

אם למישהו נגנב הרכב הזה אז תדעו שהוא שם...

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

פורסם

ואז הוא יתחיל תהליך של בירוקרטיה שהוא יצטער על זה שהוא הגיע למקום.

למה כי ככה זה בארץ הקודש.

אתה מנסה ליהיות אזרח טוב ואחרכך מצטער על זה שאתה אזרח טוב.

אז מפרסמים בפורום ומקווים לטוב.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
וכאזרח טוב היית אמור לדווח למשטרה את מיקום הרכב ומספר הרשוי שלו.

רפי לין :|

וזה ממש היה מזיז למשטרה... מניסיון: בשכונה שלנו, לפני כמה שנים, עמדה כחצי שנה (!!!) חיפושית אדומה במצב מעולה, שאף אחד לא ידע של מי היא, וכולם היו בטוחים שגנובה, כמה אנשים דיווחו למשטרה, והיא המשיכה לעמוד... עד שבעלים מצא אותה בעצמו יום אחד! מיקרה אחר- ילדים גנבו איפשהו פיאג'יו סי (שהיה במצב טוב), התעללו בו, וזרקו ממש מתחת לבניין שלי. הזמינו משטרה, הם באו, ראו, והשאירו אותו במקום! עד שנימאס לדיירים, והם בעצמם העיפו אותו לפח בסביבה!

ככה שסיכוי, שמשטרה יעשו משהו...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
כבר משהו כמו שבוע עומדת באותו מקום ובאותה פוזה מוזרה, באיזור התעשיה של הרצליה פיתוח וולוו 121 סגולה יפיפיה ושמורה כשאחד החלונות שלה פתוחים.

זה נראה כאילו המכונית גנובה כי אף אחד ששומר כל כך יפה על רכב האספנות שלו לא היה משאיר אותה ככה שבוע שלם באמצע שום מקום עם חלון פתוח.

העבר לי בפרטי את מס' הרכב ונבדוק עם הוא גנוב-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

באתר של משטרת ישראל ניתן לבדוק אם רכב הוא גנוב לפי מס' הרכב

http://WWW.POLICE.GOV.IL

פורסם

אני במקומך דבר ראשון סוגר את החלון כדי שלא יתחילו לפרק אותה או משהו,לאחר מכן מתקשר למשטרה לבדיקה אם הרכב גנוב.

במקרה שהרכב באמת גנוב,גש לתחנת המשטרה הקרובה ופרט את פרטי המקרה,אני בטוח שהמשטרה תוך דקות תאתר את הבעלים ותודיע להם ,למרות מה שאמרו כאן .

נכון שלא יצא לך רווח מזה,אבל בכל זאת,תהיה בנאדם טוב ותעשה את זה,לפעמים מעשה טוב שווה יותר מסכום כסף.

פורסם

אם אתם מוצאים רכב שנראה לכם גנוב, תנסו להרים טלפון למשרד מועדון החמש לפני שאתם מרימים טלפון למשטרה, יכול להיות שלפי מספר הרכב נוכל לאתר את בעליו.

03-7318818

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם
אני במקומך דבר ראשון סוגר את החלון כדי שלא יתחילו לפרק אותה או משהו,לאחר מכן מתקשר למשטרה לבדיקה אם הרכב גנוב.

במקרה שהרכב באמת גנוב,גש לתחנת המשטרה הקרובה ופרט את פרטי המקרה,אני בטוח שהמשטרה תוך דקות תאתר את הבעלים ותודיע להם ,למרות מה שאמרו כאן .

נכון שלא יצא לך רווח מזה,אבל בכל זאת,תהיה בנאדם טוב ותעשה את זה,לפעמים מעשה טוב שווה יותר מסכום כסף.

ואם סתם במיקרה למישטרה יש קצת זמן

והם באים לבדוק טביעת אצבעות???

ירון מאיר

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כל כך כאב לי הלב לראות את הוולבו היפה הזו עומדת ככה עם חלון פתוח ולא זזה במשך למעלה מחודש שהחלטתי להיות קצת יותר אקטיבי בעניין. במועדון החמש הרכב לא רשום כרכב של חבר, אז פניתי למשטרה ודיווחתי על רכב החשוד כגנוב. הם לקחו את מספר הרכב ותיחקרו אותי לגבי מיקומו. מעניין אם יעשו עם זה משהו.

בכל אופן, בפעם האחרונה שעברתי שם ניסיתי לפתוח את דלת הנהג על מנת לסגור לפחות את החלון אבל הדלת כאילו תקועה והחלון לא נסגר. אמנם לא התעסקתי עם זה יותר מדי כי בכל זאת, זה לא רכב שלי ואני עוד עלול להחשד בגניבתו אם אתעסק איתו יותר מדי, אבל על פניו נראה לי שמישהו פשוט שבר את מנגנון החלון (הוריד אותו בכח למטה) ופרץ ככה לרכב.

אז לאף אחד עדיין לא חסרה 121 בחניה...???

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

פורסם
כל כך כאב לי הלב לראות את הוולבו היפה הזו עומדת ככה עם חלון פתוח ולא זזה במשך למעלה מחודש שהחלטתי להיות קצת יותר אקטיבי בעניין. במועדון החמש הרכב לא רשום כרכב של חבר, אז פניתי למשטרה ודיווחתי על רכב החשוד כגנוב. הם לקחו את מספר הרכב ותיחקרו אותי לגבי מיקומו. מעניין אם יעשו עם זה משהו.

בכל אופן, בפעם האחרונה שעברתי שם ניסיתי לפתוח את דלת הנהג על מנת לסגור לפחות את החלון אבל הדלת כאילו תקועה והחלון לא נסגר. אמנם לא התעסקתי עם זה יותר מדי כי בכל זאת, זה לא רכב שלי ואני עוד עלול להחשד בגניבתו אם אתעסק איתו יותר מדי, אבל על פניו נראה לי שמישהו פשוט שבר את מנגנון החלון (הוריד אותו בכח למטה) ופרץ ככה לרכב.

אז לאף אחד עדיין לא חסרה 121 בחניה...???

שלח לי את מס' הרכב ונהיה כולנו יותר חכמים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סתם בא לי להקפיץ את ההודעה הזו בחזרה לתודעה כי אתמול שוב עברתי במקום והוולבו המדהימה הזו עדיין שם. במקרה הייתי גם עם מצלמה אז הנה כמה תמונות שבאמצעותן אפשר להבין כמה שהרכב הזה שמור ויפה.

יאללה שמישהו ירים כבר את הכפפה ויקח את הרכב הזה תחת חסותו. אם אני זוכר נכון, רן הצליח לפני כמה חודשים לאתר את מספר הטלפון של הבעלים הנוכחיים שלו.

DSC00492.JPG

DSC00493.JPG

DSC00494.JPG

DSC00495.JPG

Homer Simpson

פורסם

הרכב באמת נראה מושקע ובמצב טוב מאוד.

ולפי התמונה הוא ממש מחשיד כשהוא עומד שם.

כמו שרן אמר הכי עדיף ובטוח זה להוציא את פרטי בעל הרכב ( למי שיכול )

וליצור איתו קשר באופן עצמאי במקום לחכות למשטרה.

פורסם

כבר מזמן מצאו אותה (בעלת האוטו), והיא אפילו אמרה, שהאוטו למכירה, אם אני לא טועה, ורן פירסם כאן את הטלפון שלה (בהסכמתה), ועדיין האוטו עומד ככה?! - כנראה, שזה המיקרה הקלאסי של "המשוגעים, תרדו מהגג" - האוטו ימות וייזרק, אבל לא ימכרו אותו במחיר סביר... חבל. או שיש כאן איזו בעיה אחרת - אני לא ממש יודע. אבל אני זוכר, שפורסם הטלפון שלה.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...