Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יודע שהשאלה הזאת נשאלה כבר מספר פעמים, אבל לא מצאתי משהו רלוונטי עבורי חוץ מהמרינה בהרצליה שאני לא קרוב אליה בשום צורה. רוצה לפנות אליכם החברה שעושים טיפולים לבד בבית.

אתמול עשיתי טיפול לרכב ובין היתר החלפתי שמן מנוע, עד כה היה לי מישהו שיכלתי למסור אליו את השמן לאחר כל טיפול שהביא זה למכונאי בחברה שלו. כרגע אין לי למי לתת את השמן. התקשרתי למוסך שקניתי ממנו את השמן והוא אמר שהוא לא מקבל שמן למחזור. מה האופציות?

בין היתר גם יש את הפילטר שמן המשומש, צלחות ורפידות שהחלפתי. האם את הצלחות ורפידות אפשר לזרוק לפח? מה לגבי הפילטר שמן בהנחה שספגתי ממנו את כל השאריות שמן?

בחור בפייסבוק בקבוצה של מוסכניקים אמר לי שיש מיכל למחזור בכל מרינה, יצא לי השבוע להגיע לאשקלון רציתי לדעת אם יש משהו כזה במרינה באשקלון, תודה לכולם.

פורסם

תעבור באזור תעשייה עם הרבה מוסכים, תיכנס למוסכים כלליים אחד-אחד, מוסך כלשהו כבר ייקח ממך את השמן המשומש (או לחילופין תביא אותו איתך למוסך בהזדמנות כשאתה מבצע תיקון שאינך יכול לבצע בבית, לא סביר שיסרבו לך כשאתה משלם על משהו).

לגבי פילטר - אם אתה יכול לשמור ולהביא איתך למוסך כשאתה מוסר את השמן, תעשה את זה. אם לא מסתדר - תזרוק, זה די זניח לעומת לשפוך 4-5 ליטר שמן. צלחות ורפידות אין בעיה לזרוק (אולי תמצא מישהו שקונה מתכות שתוכל למסור לו אותן, שיעשה בהן שימוש טוב יותר מאתר פסולת).

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...