Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כנראה שמדובר בבעיית מכטרוניק (מוח גיר), האם הסרטון למטה הוא המצב בו אתה נמצא (שים לב שאין סטרטר)?

במידה וזה המצב, האוטו אולי יניע אחרי כמה נסיונות ואז תוכל לנסוע למוסך. במידה ולא, תצטרך לגרור אותו.

אם תכתוב מהיכן אתה נמצא בארץ, נוכל להמליץ לך על מוסך מקצועי שיודע לטפל בבעיות האלו. קח בחשבון שהעלות תהיה כמה אלפים טובים.

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם

הייתי ממליץ לך ללכת לאבחון אצל מוסך TG בפתח תקווה, מוסך מומחה לרכבי בית פולקסווגן.

הייתי מנסה כמה פעמים להניע כדי להימנע מגרירה, אבל מהניסיון שלי גם אם תצליח להניע אין לדעת מה ההשלכות ו/או האם תיתקע בדרך,

לכן הייתי כן ממליץ לך פשוט לגרור את הרכב לשם. שוב, קח בחשבון ששיפוץ יחידה כזאת יכול להגיע לסכומים של כ-5,000 ש״ח ואף יותר.

2016 BMW M235i.

פורסם

אכן נשמע כמו פלטה חשמלית של המוח גיר...

יש כאלה שעושים לה מעקף שבעצם האוטו יניע גם שהוא לא מזהה שהוא בפרקינג או ניוטרל..

לא מכיר מהאיזור שלך מישהו שמתעסק בזה..

מירושלים כן אם זה עוזר לך

בהצלחה

honda civic 05 1.6 auto

פורסם

לפני 28 דקות, yosefy כתב:

יש כאלה שעושים לה מעקף שבעצם האוטו יניע גם שהוא לא מזהה שהוא בפרקינג או ניוטרל.

זה נשמע כמו רעיון גרוע מאוד.

פורסם

נתתי לו לנוח כמה שעות ועכשיו כשניסיתי הוא הניע.  הראה לי נורת בקרת יציבות דולקת ונורת לחץ אוויר. מה אמור להראות לי במכטרוניקס?

פורסם

אין נורה ייעודית לזה, אתה תדע רק אם תחבר את זה לסורק. כרגע הכל בגדר ניחושים והתגובות כאן לא יעזרו לך עד שתלך למוסך שיאבחן את התקלה.

ממליץ לך לנצל את ההזדמנות שהרכב הניע ולקפוץ למוסך שהמלצתי, בהצלחה.

2016 BMW M235i.

פורסם

הגיתי למוסכניק. הריץ בדיקה ואומר שזה כרטיס גיר. יש לכם מושג סדר גודל מחיר? הוא טוען באיזור ה6 וזה עוד לפני מחיר רשמי

פורסם

לאיזה מוכסכניק? בכל מקרה, כן, ״מוח גיר״ או ״כרטיס גיר״ או ״מכטרוניקס״, היינו הך. אלו בערך המחירים.

אתה יכול להתקשר ל״מוסך רון״ או ״אופיר המכונאי האקדמאי״ ולבקש מהם הצעת מחיר בטלפון, אבל אני מאמין שהמחירים יהיו דומים. אלו המוסכים המומלצים באיזורך.

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...