Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השוואה בין Falken Ziex ZE310 Vs. Hankook Ventus Prime 3 K125

מעבר לפיתרון נפתר ע"י amosbmw,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, צהוריים טובים לכולם, 

ברשותי קיה פיקאנטו 2018, (משמשת אותי לנוסעות יום ימי, משולב בן עירוני ועירוני).

עם מידת צמיגים 185 / 55 / 15

מעוניין להחליף רביעיית צמיגים חדשים, אחרי המון חיפושים וח"ד, הגעתי לשני הצמיגים האלו(רשומים בכותרת) שהם מתאימים לדרישות שלי (אני יודע מה כל צמיג נותן, יתרונות חסרונות וכו') והם צמיגים מעולים מאוד, 

אבל לא מצליח לבחור בניהם, 

אז מתייעץ אתכם מה יותר טוב?

תודה רבה לכולם. 

• פיתרון
פורסם

לא ניסיתי את הפאלקן שהרבה אוהבים כאן.

יש לי סט Ventus Prime 3 במידה 205/55R15 שייבאתי אישית מחו"ל עבור רכב אספנות הנעה אחורית שננהג די חזק.

אני ממש מרוצה מהאחיזה שלהם, ויש לי הרבה ניסיון עם צמיגים טובים.

לגבי שחיקה אני לא יודע, הרכב הזה לא עושה קילומטראז גבוה והצמיגים יוחלפו כשהם יהיו ישנים מידי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

תודה רבה רבה לעונים, מאוד עזר ומאוד מעריך, 

אני יודע שהרבה המליצו על הפלקין שהוא צמיג מאוד טוב לתמורה, אבל ההנקוק הבחירה הטובה בשבילי. (ברוב המבחנים שמצאיתי ציוני ההנקוק עלו על הפלקין אבל לא בהרבה מבחנת התנהגות והתנגדות גלגול (שזה מאוד חשוב לי).

כמובן תאריכי ייצור אחד הדברים החשובים שצריך לבדוק.

אני גם אעדכן בהקדם האפשרי ברגע שמרכיב אתם עם חוות דעת שיעזור לעוד אנשים. 

עריכה אחרונה על ידי WA_SA123
  • תוכן חדש...