Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חבר שלי מעוניין לקנות רכב בן עד שנה וחשוב שיהיה אמין, בטיחותי ונוח.

הוא חשב על פיג'ו 307SW אבל מעוניין גם ברכבים אחרים.

התקציב הוא עד 120K.

תודה רבה

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

307 לא עומד במבחן האמינות, אם לשפוט ע"פ כמות הביקורים במוסך של המכוניות שיש לנו בצי.

קאיה קרנס, יכולה להיות אופציה מעניינת, כמו גם פיאט מולטיפלה (גיר ידני).

בגדולים יותר, תכנס סיטרואן ג'מפי, ואולי קאיה קארניבל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
שלום לכולם

חבר שלי מעוניין לקנות רכב בן עד שנה וחשוב שיהיה אמין, בטיחותי ונוח.

הוא חשב על פיג'ו 307SW אבל מעוניין גם ברכבים אחרים.

התקציב הוא עד 120K. תודה רבה

אם החבר שלך מוכן לשקול גם מכוניות בנות 3-4, אז גם אופל זאפירה וקאיה ג'ויס יכולות להתאים, כמו גם מיצובישי ספייסוואגון מהדגם הקטן והישן יותר (עד 2002 למיטב זכרוני). שאר האופציות הן כבר בגודל של מיניוואן גדול - MPV, קאיה קארניבל, טויוטה אוונסיס וורסו, יונדאי טראג'ט, ספייסוואגון חדש וכו'. שים לב שרוב המשומשות הן בעלות עבר של ליסינג. המקום הכי טוב להשיג משומשות כאלו מיד פרטית הוא בני-ברק...

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
המקום הכי טוב להשיג משומשות כאלו מיד פרטית הוא בני-ברק...

והם בד"כ לא מחזיקים מכוניות משנת הדגם האחרונה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
והם בד"כ לא מחזיקים מכוניות משנת הדגם האחרונה.

אולי אין אבל אם הוא באמת רוצה רכב כזה שמור ומוכן להוציא תקציב כזה אני מאמין שלא תיהיה לו בעיה לחפש גם בנרות אחרי הכל המכוניות שם כולן כמעט 6-7 מושבים (מצוות פרו ורבו חח) והוא יכול למצוא שם ממש ממש שמורות

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

• תוכן חדש...