Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 שעות, scott12 כתב:

תודה

יש עוד המלצות לרכב ידני חוץ ממה ששאלתי עליהם?

אם אתה לא נוסע בשטח אז גם סנדרו סטפאווי תהיה טובה לך. אם כי היא הרבה פחות נוחה, מרווחת ומאובזרת מהדאסטר.

פשוט בתקציב תצליח לרכוש רכבים טריים יותר ועם ק"מ שפוי יותר.

כמו שאמרו פה, הייתי בודק גם סוזוקי SX4 וסוויפט.

I20 ידנית תהיה חלשה מדיי כי הגיעה עם מנוע אטמוספרי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם כי גם סטוופאי נוחה כשלעצמה, בוודאי מהקוריאניות וגם מהקליאו בעלת אותם מכלולים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 16 שעות, scott12 כתב:

אני גר בחיפה ורציתי לשאול האם לקליאו 0.9 טורבו לא יהיה קשה לנסוע בעליות של חיפה?הקליאו הקודמת היתה 1.2 ושדרה יפה את העליות.

ה 0.9 תסחוב בלי שום בעיה. לאבא שלי היתה כזו. לפניה היתה לו דור קליאו דור 3 מנוע 1600. ה 0.9 יותר זריזה ממנה. 

לפני 13 שעות, mrmiki1234 כתב:

קראתי פה בפורום שהמזגן של הקליאו יכול להיות חלש יחסית. לא מכיר אישית 

אכן. זבל של מזגן ברמות אחרות. אבי רכש כזו מהיבואן והחליף אותה אחרי 18 חודשים בקיץ השני כי נשבר מהמזגן. ממש לא מקרר. כל הביקורים במוסכי היבואן לא עזרו. "זה מה יש".

באותה התקופה היתה לנו סוזוקי אלטו שהיה לה מזגן שאינו מהמפוארים. והוא היה עדיף על המזגן של הקליאו 0.9. ההבדל העיקרי בין המזגנים הוא שהמזגן של האלטו קירר את הרכב. 

פורסם
בתאריך 13.3.2024 בשעה 21:37, razi_pazi כתב:

ה 0.9 תסחוב בלי שום בעיה. לאבא שלי היתה כזו. לפניה היתה לו דור קליאו דור 3 מנוע 1600. ה 0.9 יותר זריזה ממנה. 

אכן. זבל של מזגן ברמות אחרות. אבי רכש כזו מהיבואן והחליף אותה אחרי 18 חודשים בקיץ השני כי נשבר מהמזגן. ממש לא מקרר. כל הביקורים במוסכי היבואן לא עזרו. "זה מה יש".

באותה התקופה היתה לנו סוזוקי אלטו שהיה לה מזגן שאינו מהמפוארים. והוא היה עדיף על המזגן של הקליאו 0.9. ההבדל העיקרי בין המזגנים הוא שהמזגן של האלטו קירר את הרכב. 

תרשה לי לחלוק עלייך. אני חושב שאתה מגזים לגמרי.

היה לי בעבר אלטו ואני מחזיק היום ברנו 0.9.

המזגן של הרנו טוב בהרבה - מבלי להזכיר בכלל את הרעש הנורא של המזגן באלטו.

נכון, אמנם המזגן של הרנו הוא לא מהחזקים שהרגשתי אבל הוא בסדר גמור, גם בקיץ - ואני אחד כזה שמדליק מזגן גם בחורף.

פותח שרשור @scott12, ממש לא הייתי שולל את הרכב הזה בגלל המזגן שלו, במיוחד בגלל התמורה הגבוהה (מאוד) למחיר שלו.

פורסם
לפני 7 שעות, ra.nix כתב:

נכון, אמנם המזגן של הרנו הוא לא מהחזקים שהרגשתי אבל הוא בסדר גמור, גם בקיץ - ואני אחד כזה שמדליק מזגן גם בחורף.

פותח שרשור @scott12, ממש לא הייתי שולל את הרכב הזה בגלל המזגן שלו, במיוחד בגלל התמורה הגבוהה (מאוד) למחיר שלו.

תודה

פורסם

אם אתה לא מחפש דווקא מיני/סופר מיני

הייתי אומר לך ללכת על לאון ידנית הכי חדשה שתצליח להשיג.

רכב חזק, אמין, מנוע מאוד מוצלח ואמין.

מזגן חזק, מושבים לא רעים. תבדוק רעשי נסיעה במהירויות גבוהות אם אתה רגיש לזה.

רק קח בחשבון שהחל מ-2013 הידניות הן רק עם 3 דלתות.

פורסם
לפני 38 דקות, aviaviavi כתב:

רק קח בחשבון שהחל מ-2013 הידניות הן רק עם 3 דלתות.

הידניות החזקות הם רק 3 דלתות.

נמכרו 5 דלתות עם 1.0 ו-1.2 טורבו. 

פורסם
לפני 21 שעות, ra.nix כתב:

בהתחלה חשדתי שאולי המזגן אצלינו תקול ורנו סתם מתנערים. אבל ראיתי כאן בפורום עוד מתלוננים.

אם זה מספיק טוב לך אז סבבה. מבחינתי זה מזגן שלא עומד ברף המאפשר רכישה של הרכב. אכן מעבר לכך התמורה למחיר מצויינת. אבל זה עבורי דיל ברייקר.

אכן המזגן באלטו מרעיש. אבל הוא לפחות מקרר אז זה דיל טוב.

• תוכן חדש...