Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

בעקבות אירועי ה7.10 ועוד כמה אירועים מהעבר שצפו לאחרונה, בעקבות סדנא שעשיתי. עלה הצורך לחפש טיפול נוסף לצורך עיכול והבנה של מה שהיה מהעבר וממה שהיה לאחרונה.

עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי מידע בנושא, כן מצאתי פוסטים של ברווז ובנאור אבל זה היה לא רלוונטי כי אני מחפש המלצות למטפל.

הדרישות יחסית פשוטות:

1. שאיפה לאזור המרכז אבל אין לי בעיה להצפין לאזור פרדס חנה כרכור (הכוונה לאזור הצפון) אם תגידו שיש שם מטפל wow.

2. אין דרישה למין המטפל זה יכול להיות אחד משני המינים או אדרוגינוס 

3. כזה שאפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות כי אני בא עם תיק

4. מחיר סביר באזור ה400 שקל לטיפול

5. מטפל שמבין את הסיכונים שבטיפול ומבין מה היה ב7.10

6. מטפל עם חמלה לסיטואציה שעברתי

שאלות שעלו לי במהלך חיפוש בגוגל, כמה סשנים זה המינימום בריברסינג?

כמה זמן זה כל סשן? ראיתי שיש מנעד 

תודה (:

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...