Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משתמש אלי אקספרס ננעל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחקתי נתונים מכל האלפיקציות שלי (מטעמי חוסר זיכרון)

ובשאתי להתחבר שוב למשתמש באלי אקספרס דרך האפליקציה, זה אמר לי שהמשתמש שלי חסום בגלל פעילות חריגה

על פי מה שהם כותבים ניתן לפתוח אותו על ידי קבלה של SMS. בפועל אחרי עשרות נסיונות הבנתי שכנראה הוא לא שולח SMS

ניתן גם לאמת על ידי כרטיס אשראי שנרכש מהם, אבל אני משתמש בפייפל

כבר שבוע+ שזה כך

מישהו נתקל ויודע איך ניתן לפתוח את החשבון

אם לא פשוט אפתח חשבון חדש, אבל סתם מטריח כי צריך מייל שונה וכו'

תודה

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

תנסה לפנות אליהם דרך לשונית ה help בחלק העליון של האתר. 

לדעתי הם יוכלו לעזור לך אם תסביר את המצב. 

פורסם

לפני כמה שנים, בגלל החלפת טלפון, החשבון בטעות התקשר לחשבון הראשון העתיק שהיה לי באלי אקספרס, ובדיוק הייתי אמור לקבל מלא חבילות ולא יכלתי לעקוב אחריהן.

יצרתי איתם קשר דרך החשבון הישן, בלי אופטימיות יתרה שיצליחו בכלל להבין מה אני רוצה, ענה לי סיני חביב, ולמרות שהיו חסרים לי פרטים מדוייקים, הופתעתי לטובה והבחור החזיר אותי לחשבון המקורי.

באמת הופתעתי לטובה, צור איתם קשר

כבר חתמתי...

פורסם

ניסתי ליצור קשר. יש בוטית מטומטמת בשם אווה

ואחרי חצי שעה שכבר היא מעבירה אותי לנציג אנושי. צריך להתחבר כדי להמשיך 🧐

מיתר רוז רוצה לחיות!

פורסם

ניסית להתחבר ממכשיר אחר?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תשמע, אני כבר עשור בערך בעלי, משתמש סופר פרימיום אולטרא עם מאות הזמנות בסכום כולל שאסור לי לדמיין - וההנחות שאני מקבל הן בערך קדחת עם חולירע. שום כלום, אגורות בודדות.

בקיצור, אילו הייתי במצב שלך, לא הייתי טורח להשקיע בעניין יותר מחצי שעה לפני הרמת ידיים. חבל על הזמן/עצבים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

היתרון אצל משתמש ותיק שפותחים דיספיוט מתייחסים אליך אחרת 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 3 שעות, yairw כתב:

זה הקטע איתם, צריך לתפוס נציג אנושי, אני פשוט SPAM שאני צריך מענה אנושי/בן אנוש עד שזה קורה

זה לא מגיע לנציג אנושי

גם אחרי של חפירה מול הבוטית אווה.

כאילו זה מגיע. אבל זה דורש להתחבר כדי לדבר עם נציג אנושי

לפני 7 שעות, sperial כתב:

ניסית להתחבר ממכשיר אחר?

נסיתי מהמחשב. גם לא צלח

מיתר רוז רוצה לחיות!

• תוכן חדש...