Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני קניתי את הרכב , לוי יצחק היה 118 
מחירון יד 140 
תשלם מה שאתה מרגיש בנח .
ואם לוי יצחק היה מראה 50 גם ? היית נינוח לשלם על האוטו הזה 50 ? 

• אהבתי 1

mazda2 2008-> אצלי מ2017 ->עדיין אצל ההורים עם מעל ל200KKM
civic 2016 1.8-> נמכרה ->  שודרגה בשביל קצת יותר כח 

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

A3 2.0T 190HP 2018 -> נוכחת חיה ובועטת.

פורסם

לפני 37 דקות, ninickname כתב:

כשאני קניתי את הרכב , לוי יצחק היה 118 
מחירון יד 140 
תשלם מה שאתה מרגיש בנח .
ואם לוי יצחק היה מראה 50 גם ? היית נינוח לשלם על האוטו הזה 50 ? 

המוכר דורש 32K.

אם המחיר נמוך משמעותית ממחיר השוק (וכך נראה בהשוואה לרכבים המוצעים כעת ביד2), אבליג על כמה דברים שמפריעים לי בעיסקה.

לכן חשוב לדעת עד כמה זה זול באמת.

יכול להיות שהייתה לי טעות בשקלול יד2? צירפתי צילומסך

פורסם

מחירון יד 2 שואב את המחירים שלו מהפירסומים באתר.

כלומר אם יש בעלים של טסלה 3 מודל 23 אשר כבר חישב את עלית המס ומבקש 205 על הרכב כמחירו של חדש מחירון יד 2 ישקף זאת במחירי המשומשות.

בקיצור מחירון מונפץ לחלוטין אשר שואב נתונים ממוכרים אשר מבקשים מחירים לא ראלים לרכב שלהם בשיטת המצליח.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 9 שעות, mosheisrael כתב:

המוכר דורש 32K.

אם המחיר נמוך משמעותית ממחיר השוק (וכך נראה בהשוואה לרכבים המוצעים כעת ביד2), אבליג על כמה דברים שמפריעים לי בעיסקה.

לכן חשוב לדעת עד כמה זה זול באמת.

יכול להיות שהייתה לי טעות בשקלול יד2? צירפתי צילומסך

לפי יד 2, מחירון ללא שקלול הוא 49, שזה כמעט כמו לוי יצחק. 

העניין הוא שלפחות אצלי(וכניראה גם אצלך) המחירון לא משתנה אחרי שקלול הנתונים. משמע, יש תקלה, והוא פשוט לא משקלל מחירון. 

בקיצור, לאור העובדה שמחירון הבסיס כמעט זהה בין לוי יצחק ליד 2, המחירון המשוקלל גם ע"פ יד 2 היה אמור להיות 28-29 אלף. 

אם מתאים לך לשלם 32 אלף, זו כבר החלטה שלך. 

• תוכן חדש...