Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

צריכת דלק ממוצעת של הרכב הזה - סביב 1:11 ק"מ לליטר.

צריכה של 1:8 הגיונית רק אם הרכב נוסע לרוב בעיר/ פקקים.

כמה קילומטרים בשנה הרכב צפוי לנסוע?

חבל, השקעת בכותרת ולא נתת שום מידה נוסף.

כמה קילומטרים הרכב נסע עד עכשיו?

מתי הוחלף מסנן אוויר?

בדקת לחץ אוויר בצמיגים?

מה דגם הצמיגים?

מה סגנון נהיגה? 

כל זה משפיע על צריכת דלק במידה כזאת או אחרת.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

הן עושות בערך אחד ל12 
הונדות במיוחד בשנתונים האלה של לפני הרציף אוהבות לעבוד בסלד גבוה, לצעוק ולאכול הרבה דלק ולא לזוז יותר מידי מהמקום

הן יעילות מאוד בכבישים מהירים
אחד ל 8 זה הרבה, אתה כנראה לא מטפל באוטו כמו שהיצרן דורש \ נוסע עם משקל רב , לוחץ ובלי לחץ אוויר תקין

עריכה אחרונה על ידי CiUiK
פורסם

תודה על העזרה חברה אבל אני נוסע בדרך כלל די ממוצע על האוטו וחוץ מזה בדקתי את הצריכת דלק עם נסיעה מחוץ לעיר ולחץ אוויר תקין ככה שאין לי באמת פתרון לענין

פורסם
לפני כשעה, רכב זה חיים כתב:

תודה על העזרה חברה אבל אני נוסע בדרך כלל די ממוצע על האוטו וחוץ מזה בדקתי את הצריכת דלק עם נסיעה מחוץ לעיר ולחץ אוויר תקין ככה שאין לי באמת פתרון לענין

יש פתרון מן הסתם שיש 

פורסם

מדידה בודדת? ממוצע של 3 חודשים.

בוא נתחיל:

1. תתחיל ברישום סדיר של מד האוץ ושל כמות הדלק בכל תדלוק. רשום בפנקס או בטבלת אקסל או באפליקציה.

2. את צריכת הדלק חשב על פני 5-10 תדלוקים. חשב את הפרש קריאות מד האוץ וחלק לסכום כמות הדלק שמילאת.

3. אל תסתמך על קריאת צריכת הדלק במחשב הדרך. היא נותנת אינדיקציה יחסית (כלומר מציגה מתי הצריכה גבוהה או נמוכה), אבל גרועה מאוד בחישוב הצריכה האבסולוטית.

4. אם תעקוב אחר צריכת הדלק בין תדלוקים תגלה שהיא משתנה מאוד. מספיק שתיסע קצת יותר בהרים ותתקע באיזה פקק ממושך כדי להעלות את צריכת הדלק.

5. בדוק כי הרכב תקין. למשל שהצמיגים איכותיים, תקינים ומנופחים ללחץ המומלץ על ידי יצרן הרכב.

6. היכן אתה נוהג? אין להשוות נהיגה בפקקים עירוניים הרריים לנהיגה בכביש פתוח מישורי.

7. בדוק את סגנון הנהיגה שלך. נהיגה רגועה עם תכנון מראש, האצות מתונות, מהירות סבירה והאטה הדרגתית תהיה חסכונית. נהיגה תזזיתית עם האצות חדות, מהירות גבוהה ובלימות חריפות תהיה בזבזנית.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...