Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לקנות ריפודים ב6 אלף שקל או ב4 אלף שקל זה מאוד מאוד מוגזם. כמו כל הריפודים הם יהרסו בסוף, אולי הרבה יותר איכותיים, הרבה הרבה יותר נוחים. אבל גם בהם יהיה חור מהבדל סיגריה הראשון שיפול עליהם.

באוטודיפו יש ריפודים ממש איכותיים ויפים של HR (הדר רוזן) באיכות באמת שחבל"ז. מאוד נוחים ויפים. תעברי שם.

אל תעשי את הטעות שאני קניתי ותקני ריפודים פשוטים. הם סבבה לחודש הראשון (חוץ מזה שהם מסוג של גרביונים) אבל אחר כך הם נמתחים ונהיים בהם רכבות.

אני זרקתי את הריפודים שקניתי עם הרכב. היו ריפודים בצבע חום\אפור שבאו עם ביטנה וכנראה היה באיכות טובה. רק כשזרקתי אותם הבנתי שעשיתי טעות חמורה.

זה לא שהחדשים ממש קרועים ומסריחים עכשיו, אבל אצל הכיסא של הנהג יש קרעים בצדדים, מתיחות ב2 הכסאות הקדמיים, וצהוב מתלכלך מהר. מאחור הם נשמרו דיי טוב אפשר לומר.

הנה הריפודים בימים טובים יותר:

http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=4043654&alid=171157&uid=FA7A0E271B9F4906AD70172E07C6CFF2&AlbumIsOpen=False

אצלי ברכב לא מעשנים, לא שותים ולא אוכלים, הרכב לנסיעה בלבד!!!

באשר לעצתך להכנס לאוטודיפו, נראה לי שזה מה שאעשה, נכנסתי למספר חנויות של אביזרי רכב אך לא מצאתי את מבוקשי, אני אנסה באוטו דיפו כנראה שהמבחר שם יהיה גדול יותר ומגוון ואמצא את מבוקשי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אל, אל, אל תקני את הכיסוים של קונקורד, יש לי כאלו, אני מוכן לתרום לך אותם, מצטער על השניה שהם הורכבו, אני נהיה סטייק אחרי 5 דקות של נסיעה בחום של הארץ, תקני רק כיסוי בד.

**אני מתכוון לקונקורד דמוי עור**

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

היי ליטל.

אני מקווה שאת זוכרת אותי לטובה.

נתנו לך הרבה המלצות על הדר רוזן והם מעולים.

אם תרצי כיסויים לרכב שלך כולל התאמה מיוחדת למושב אחורי וכדומה של הדר רוזן יש לי אפשרות להביא לך אותם במחיר עלות.

מה לעשות ככה זה שמכירים את כל בעלי ומנהלי חברת הדר רוזן.

אגב המוצרים שלהם בלי שום קשר אלי מעולים. יש לי ברכב מוצרים שלהם וכולם טובים.

ידוע לי על הביקרות איכות שלהם .

ובמקרה יש לי קרוב משפחה מאוד קרוב אלי שעובד אצל אחד מיבואני האביזרים הגדולים בארץ ולדעתי הסחורה של הדר רוזן טובה יותר.

אגב לכל החמדנים מן ההטבה של כיסויים במחיר עלות + תפירה בחינם תהנה רק ליטל.

צרי איתי קשר בפרטי.

פורסם
אגב לכל החמדנים מן ההטבה של כיסויים במחיר עלות + תפירה בחינם תהנה רק ליטל.

צרי איתי קשר בפרטי.

וזה בזכות ?! :|

אם אתה רוצה להציע לה משהו אקסלוסיבי ששמור רק לה תציע לה אותו בה"פ.

ליטל אם בריפוד חדש חשקה נפשך ויש לך כסף להשקיע בזה (כמו הפרוייקט של FIZBAN), אז כבר תקני באקטים ! אין שום סיבה לשלם כל כך הרבה על כיסויים למושבים אפשר במחיר הזה לקנות 2 באקטים של חברה מוכרת ולהשאר עם עודף לכיסוי רגיל למושב האחורי.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

היום הייתי באוטודיפו

יש להם ריפודים מאד יפים - מאלקנטרה - במבצע - 250 ש"ח במקום 400.

כוללים כרית לגב תחתון.

פורסם

השבועביקרתי "בהום סנטר" ו"באייס" במטרה ובחיפוש אחר הריפוד עבור הרכב שלי, המגון היה יחסית גדול אך לא היה לטעמי.

כפי שכבר ציינתי אני מחפשת ריפוד בצבע שחור כחול, או שחור לבן, הריפוד שמצאתי בהום סנטר שהיה בצבע שחור כחול לא היה לטעמי מפני שהכחול היה כחול מבריק ואני מחפשת צבע שהוא לא "זרחני".

האם בקרתם לאחרונה באוטודיפו ומצאתם את אשר אני מבקשת?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לקנות ריפודים ב6 אלף שקל או ב4 אלף שקל זה מאוד מאוד מוגזם. כמו כל הריפודים הם יהרסו בסוף, אולי הרבה יותר איכותיים, הרבה הרבה יותר נוחים. אבל גם בהם יהיה חור מהבדל סיגריה הראשון שיפול עליהם.

אם רוצים משהו איכותי צריך לפעמים לשלם ולא להתקמצן.

לי זה עלה הרבה גם בגלל צורת הכיסאות. לכיסא רגיל זה יעלה הרבה פחות, אני מעריך כ-400 לכיסא.

מי שיעשן אצלי באוטו לא יצא חי מהאוטו. הדבר היחיד שנכנס לרכב זה מים מינרלים אולי.

ליטל - פני לריפוד ראשון. 03-9659327. נראה מה יש להם להציע.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לאחר חיפוש בכל החניות בסביבה המחזיקות כיסויים וריפוד לרכב לא מצאתי את מבוקשי.

החלטתי לקנות כיסויים בצבע שחור לבן, אך הצבע הזה לא נמצא בשום חנות אשר ביקרתי בה.

הצבע כל כך "נדיר" או שלא קיים בכלל?

ל'

פורסם

צודק שלבן "תופס" לכלוך מהר,אבל אני חושבת שהוא הצבע המתאים ביותר לפיג'ו הלבנה שלי.

ברירת המחדל שלי תהיה שחור כחול, כי צבע אפור כבר יש לי בכיסויים שיש לי כרגע ברכב, ואני רוצה לשנות.

ל'

פורסם

הריפוד היחיד שאני מכיר שהוא בהיר/לבן/קרם הוא ריפוד מושבים מעור, שקל לניקוי בעזרת מטלית לחה.

ריפוד בד לבן ברכב יראה מזעזע אחרי יומיים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני לפני חצי שנה קניתי ריפודים לרכב (בד) בצבע כחול כהה וגם כיסוי להגה בצבע כחול כהה ושחור. עד היום הם לא התלכלכו.

לפי דעתי לרכב לקנות רק צבע כהה. צבע בהיר יתלכלך מהר.

פורסם

ריפוד בהיר וריפוד כהה מתלכלכים באותו הקצב.

על הריפוד הבהיר הסמנים בולטים ונראים מייד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אני לפני חצי שנה קניתי ריפודים לרכב (בד) בצבע כחול כהה וגם כיסוי להגה בצבע כחול כהה ושחור. עד היום הם לא התלכלכו.

לפי דעתי לרכב לקנות רק צבע ככה. צבע בהיר יתלכלך מהר.

כנראה שאני אבחר את הצבע הכחול שחור לרכב, כדי לא להתעמת עם כתמים אשר ילכלכו את הריפוד הלבן.

ל'

• תוכן חדש...