Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ניקיתי מתחת למכסה מנוע את הפלסטיקים והכל (מחלה), ואיכשהו הוצאתי את המד שמן... בדקתי...

ולהפתעתי, אין כלום :oops: !!!(ריק) אין סימנים של שמן בכלל.

עכשיו לשאלות !

1. מה הסיבה שאין שמן (האוטו עבר טיפול בחבר'ה לפני 4K)

2. האם שמן בודקים בבוקר? כשהמנוע קר (כי זה מה שעשיתי)

3. האם זאת הסיבה שבימים האחרונים האוטו לא נשמע ממש שקט ?

4. האם כדאי לקנות שמן מתחנות הדלק (כי שישי היום) ואיזה שמן כדאי. (גולף אוטומטית 2001 מנוע 2000.)

תודה . אשמח אם תענו גם ב 1. 2. 3. 4. :wink:

מחכה לתשבוה ! שוב תודה

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

1. יכולות להיות הרבה סיבות, אחת מהן היא אם לדוגמה לא הכנסת את המדיד באמת עד הסוף. לגבי הטיפול תשאלה את החבר'ה שלך, אלא אם כן התכוונת לחברה :) שמן יכול להיעלם בנזילה (ואז צריכה להיות שלולית, או כתם מתחת לאוטו), או עקב איטום גרוע, אז הוא נשרף, והעשן מהגזוז צריך להיות כחלחל.

2. אכן, בדיקה בבוקר היא רעיון טוב, כי בזמן שהמנוע עובד וקצת אחרי, השמן נמצא בתוך המנוע ולא יורד לאגן השמן, שם המדיד מודד את מפלסו.

3. חיכוך של מתכות הוא דבר די רועש ויכול לגרום לזה, אבל רעש הוא דבר סובייקטיבי.

4. השמן בתחנות הדלק לא איכותי במיוחד, ויקר מאוד, אבל אם אתה במצב חרום, תנסה למצוא אצלם משהו מוכר ולא את המותגים הביתיים שלהם. בכל מקרה, חיפוש על שמן ותחנות דלק צריך לתת לך דיונים בנושא.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אוקיי דבר ראשון התכוונתי לחברה חחח עכשיו הכל מובן אבל לגבי 4. שמן אני צריך, אני אפנה לאייס - ומה אז ! מה כדאי לי לקנות?

20 40 - 10 50. יש כל מיני סוגים ושטויות יש ב 40 שקל ויש ב 120 - מה באמת טוב ?

תודה

פורסם

האמת היא שאין לי שמץ, אבל אתה יותר ממוזמן לבדוק בספר הרכב. זה רשום תחת פרק "תחזוקה"

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

1. יכול להיות נזילה ויכול להיות שהמנוע אוכל שמן

2. הכי טוב בבוקר, במצב כזה כל השמן חוזר לאגן השמן ואתה מקבל מדידה מדוייקת

3.מאוד מאוד יכול להיות מכיון שכאשר חסר שמן אין סיכה בין חלקי המנוע והרעש מהמנוע גובר

4.באופן כללי לא כדאי לקנות שמן מתחנות דלק, אבל אם אין שמן בכלל ואתה ממש חייב ליסוע עם האוטו היום אז אולי אפשרי/ תמתין לתשובות נוספות

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני אמור לנסוע - שמן אני צריך אלב אני אמתין לתשובות ! יש לאבא שלי שמן טוב במוסך - אבל הוא לדיזל !

זה משנה ?

פורסם

דבר ראשון, אם אין שמן בכלל - אל תזיז ואל תניע את הרכב!

קפוץ לאייס והום סנטר (ברכב אחר) וקנה שמן מנוע טוב ואיכותי, לפחות 10W40 חצי סינטטי.

דבר שני, בדוק מהיכן הנזילה. אני לא מאמין שאתה נוסע בלי שמן כבר כמה ימים. אם באמת לא היה שמן היית נוסע בערך מטר עד שהיית שומע חריקות עזות ו... נתקע.

אין שלולית מתחת לרכב? אולי בחניות שחנית בהן בימים האחרונים?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין שמן אין כלום - אני אבדוק את העניין - אולי לא החליפו שמן בטיפול לא יודע

בקיצור - הבנתי שחצי סינטטי 10 40 הכי טוב !!! תודה בכל אופן - ממתי לעוד תשובות בקשר לסוג שמן !

פורסם

אני לא חושב שיש לך מה לעשות היום חוץ מלקנות שמן ולהוסיף, כמובן שאסור ליסוע עם הרכב במצב של חוסר שמן כזה

בנוסף כמו שכתב קודמי אני גם לא מאמין שאתה נוסע הרבה זמן במצב הזה לכן אני הייתי חושב שאולי ואני חוזר אולי יכול להיות שיש לך חור באגן שמן או באחד הצונורות והנזילה היא משמעותית ויכול להיווצר מצב שתמלא שמן ותסע ותמצא את עצמך עוד שעה בלי שמן תקוע בשום מקום

לכן תבדוק טוב טוב שאין איזו נזילה רצינית שנראית לעין.

בהצלחה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אין מה להילחץ.בגולף מהדור שלך על המדיד אין שמן כדי להראות חוסר שמן,לא בגלל שאין בכלל באגן.תצטרף להוסיף קצת. הבדיקה צריכה להעשות כשהמנוע קר.

חוץ מזה יש מנורה בצבע צהוב שתידלק במקרה שחסר שמן,ואותה מנורה תהפוך לאדום אם אין שמן בכלל.

הנושא הזה כבר נידון בעבר, תקרא פה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=66946

פורסם
אין שמן אין כלום - אני אבדוק את העניין - אולי לא החליפו שמן בטיפול לא יודע

בקיצור - הבנתי שחצי סינטטי 10 40 הכי טוב !!! תודה בכל אופן - ממתי לעוד תשובות בקשר לסוג שמן !

אני הייתי מחכה קצת, אפשר למצוא חצי סינטטי טוב ב60 שקל. לפחות פה במרכז...

השמן המומלץ הינו 10/40 ואני במקומך הייתי דואג שתמיד יהיה איתי איזה גלון של שמן בבגאז.

מי יודע מה יכול לקרות. הלא כך?! (דוגמה שלך :) )

פורסם

"אין מה להילחץ.בגולף מהדור שלך על המדיד אין שמן כדי להראות חוסר שמן,לא בגלל שאין בכלל באגן.תצטרף להוסיף קצת. הבדיקה צריכה להעשות כשהמנוע קר."

סליחה אבל..... מה?!?!

אם ככה, אז איך בנאדם אמור לדעת אם חסר לו שמן?!

הוא אמור לסמוך על נורית שתידלק???

נא להביא ציטוט מספר רכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני הייתי ממליץ לך ללכת על הדרך הכי בטוחה.

תרוקן את השמן דרך האגן שמן,את כל מה שיש במנוע.

תסתכל בספר רכב כמה צריך ומאיזה סוג,תשים כמו שרשום (פחות חצי ליטר בגלל הפילטר שמן שאןי צורך להחליף כי החליפו לפני 4K),ואז תבדוק מה קורה ם המדיד.

אם הכל יהיה טוב,אז תקפיד לבדוק מה קורה עם השמן כל בוקר בשביל הבטחון

אם יהיה חסר עוד פעם אחרי תקופה די קצרה אז תגש למוסך.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

הוספתי שמן 15 40 - מה שהיה לאבא שלי במוסך - הרעשים נעלמו אחרי כמה לחיצות עדינות על הגז ! נסעתי עם האוטו 5 דקות - החנתי אותו שעה וכשבאתי לא היה סימן של שמן מתחת לאוטו !

הנורה באמת לא נדלקה לי - מוזר !

אני מבסוט שהכל הסתדר - תודה בכל אופן ממש עזרתם לי !

פורסם

הנורית לא נדלקה בגלל שיש עדיין באגן שמן, אם היא הייתה נדלקת (ולא הייתה מדמים ישר את המנוע) סביר להניח שהייתה מתייעץ בקשר החלפת מנוע.

מנועי גולף 2000 ידועים בזלילת שמן.

חבל מאוד שהוספתה שמן ללא בדיקה בספר רכב. שמן לא נכון יכול לגרום לנזק שלא נראה לעין מיידית אלא אחר זמן.

למרות שהכל נשמע תקין ייתכן שלא הכל כך.

תבדוק איזה שמן מומלץ תרקון ותמלא לפי הוראות יצרן.

שמירה וטיפול ברכב כנדרש יחסכו ממך הוצאות מיותרות במוסך.

מומלץ לבדוק שמן ומים פעם בשבוע לפחות.

בברכה L.A

• תוכן חדש...