Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך משתמשים בגיבוי ITUNES ישן ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז עשיתי סדר במחשב ישן ומצאתי גיבויים ישנים של ITUNES,

אין לי IPHONE  ולא רוצה להתעסק עם הזבל הזה שנקרא itunes

איך אני ממיר את תוכן הגיבוי לתכלס DATA שאני יכול לקרוא ולהשתמש ?

פורסם

אולי אפשר להתקין על אייפון מפורמט. מעבר לזה אני לא מאמין שאפל יתנו לך גישה לנתונים. ממה שאני זוכר האייפון דורש קודם עדכון גרסא ורק אזש להתקין מגיבוי ישן - וגם אז לא בטוח שזה יעבוד. תעדכן

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אין לי אייפון או רצון או זמן להתעסק עם קושיות אפל.

חשבתי לכיוון תוכנה שיודעת לקרוא את הגיבוי

לדוגמא חלק מהקבצים משנים להם את הסיומת לתמונה וזהו, אבל זה המון התעסקות

פורסם

בלי קשר לאפל, גיבויים ישנים מוצפנים זה משהו שמאבד מהר מאוד יכולות שחזור. אין שום סיכוי לשחזר, למשל, גיבוי בן כמה שנים של ווצאפ. התוכנות מתעדכנות ובניגוד לימי מיקרוסופט העליזים, תמיכה לאחור כבר לא כל כך באופנה.

לפח וחסל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 20.10.2023 בשעה 23:12, phpclub כתב:

אין לי אייפון או רצון או זמן להתעסק עם קושיות אפל.

חוסר רצון להתעסק לא הולך יחד עם Itunes
הכרתי יותר מטכנופיל אחד שהתוכנה הזו היתה הסיוט שלו.

• תוכן חדש...