Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מחזיק היום שברולט ספארק 2017 ורוצה להתחדש ולעלות לסופר מיני.

אני מעריך שאצליח לקבל על שלי בסביבות ה50 אלף, הרכב עם קמ מאוד נמוך והכיוון הוא עד 130 א' לחדש (הייתי מעדיף פחות אבל אני מבין שהמחירים התנפחו מאוד בשנים האחרונות ואין הרבה מה לעשות).

כרגע המועמדות המובילות הן פאביה 1.5 והיאריס ההיברידית.

רציתי לשאול אם יש איזה כיוון חיובי בשוק הרכב לירידת מחירים או הגעה של דגמים חדשים שכדאי לשקול לדחות את הרכישה עבורם?

וכמובן דיעות על הדגמים שציינתי, פאביה נשמעת כמו התמורה הטובה, יש בה הכל מבחינה טכנולוגית אבל הגיר מפחיד אותי, היאריס זה מניה בטוחה אבל טכנולוגית ואיבזורית היא לא ברמה של הפאביה.

צרפתיות אני חושש לשקול.

אשמח לכל מידע שיכול לתרום 🙂

פורסם

הגיר אכן נקודת החולשה מבחינת אמינות,אך תורם לביצועים.

אתה יכול לבדוק גם את הפולו עם תא נוסעים איכותי או איביזה.

היאריס תהיה אמינה, פחות חזקה אך סך הכול מפתיעה לטובה מבחינת זריזות וצריכת דלק מצויינת.

הנסיעות שלך בעיקר בעיר ?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא הגדרת צרכים עכשויים וצפויים, כגון מספר הנוסעים כמות המטען, הנסועה הצפויה ותוואיה ודרישות אישיות. כדאי שתחשוב עליהם, עם השקפה לטווח החזקת הרכה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 19 שעות, Skylink כתב:

רציתי לשאול אם יש איזה כיוון חיובי בשוק הרכב לירידת מחירים או הגעה של דגמים חדשים שכדאי לשקול לדחות את הרכישה עבורם?

אני לא בטוח שהבנתי את שאלתך לעניין כיוון חיובי בשוק...

לפני 19 שעות, Skylink כתב:

פאביה נשמעת כמו התמורה הטובה, יש בה הכל מבחינה טכנולוגית אבל הגיר מפחיד אותי, היאריס זה מניה בטוחה אבל טכנולוגית ואיבזורית היא לא ברמה של הפאביה.

צרפתיות אני חושש לשקול.

כנראה שהקלישאות הללו נכונות....

פאביה (ולצורך העניין גם הפולו והאיביזה) נותנת יופי של תמורה אבל הטכנולוגיה המשופרת מביאה איתה אמינות פחות יציבה

היאריס בטוחה ונחותה. ויהיה כנראה קל למכור אותה בעתיד (יש מי שזה שיקול עבורו ויש מי שזה פחות שיקול עבורו)

הצרפתיות מפחידות

תחליט מה חשוב לך ותרכוש לפי זה. שווה כמובן להתרשם בנסיעת מבחן עד כמה אתה מעדיף את הפאביה על היאריס. כי אם תהנה מהיאריס אז זה יפתור לך את הדילמה. כי היא בודאי שדרוג משמעותי על הרכב הנוכחי.

פורסם

"נחותה...?", כבעל יאריס, 2021, נא לדייק לגבי היאריס: הרכב מאובזר, במיוחד בחבילת בטיחות מכובדת (רק חסר לי התראת רכב בשטח מת). תעשו השוואת רכבים.

מה שכן, העיצוב הפנימי של הפאביה ניראה מכובד יותר, ברמת רכב משפחתי.

פורסם

לפאביה יש יתרון גדול וזה פתחי מיזוג מאחור.

היא שקטה יותר,חזקה יותר, לוח מחוונים דיגיטלי ובכללי אבזור טוב יותר ברמת אבזור עם המנוי הבכיר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 32 דקות, Basko כתב:

"נחותה...?", כבעל יאריס, 2021, נא לדייק לגבי היאריס: הרכב מאובזר, במיוחד בחבילת בטיחות מכובדת (רק חסר לי התראת רכב בשטח מת). תעשו השוואת רכבים.

אולי לא בחרתי במילה הנכונה. היאריס גם טובה.

התכוונתי שאם מתעלמים מנושא האמינות ושמירת הערך הפאביה עדיפה על היאריס. 

פורסם (נערך)
לפני 57 דקות, Basko כתב:

נכון, היאריס מהדור הנוכחי הרבה (ביצע קפיצת דרך משמעותית) יותר טובה מהדור הקודם... אבל עדיין נחותה בהרבה פרמטרים לעומת רכבי סופר מיני אחרים...

היא צפופה יותר, יחידת ההנעה שלה לא נעימה במיוחד בתאוצה או מאמץ כאשר יחידת ההנעה מייצרת בעיקר רעש, הביצועים חלשים ואיכות תא הנוסעים עדיין לא ברמה של האירופאיות...

נכון, היא מצטיינת בצריכת דלק ובאמינות, אבל בכך מסתיימים יתרונות היאריס...

עריכה אחרונה על ידי mottis
.
פורסם

דווקא הביצועים של ההיברידית טובים מבעבר ולגמרי מספקים.

פורסם
בתאריך 19.9.2023 בשעה 15:09, yulianx כתב:

הגיר אכן נקודת החולשה מבחינת אמינות,אך תורם לביצועים.

אתה יכול לבדוק גם את הפולו עם תא נוסעים איכותי או איביזה.

היאריס תהיה אמינה, פחות חזקה אך סך הכול מפתיעה לטובה מבחינת זריזות וצריכת דלק מצויינת.

הנסיעות שלך בעיקר בעיר ?

זה נראה שלפולו אין באמת יתרון רב על הפאביה ביחס של תמורה למחיר והאיביזה כבר דגם מיושן יחסית לפאביה, בסוף זה די אותו הרכב, לא?

אם היאריס הייתה משתווה מבחינת טכנולוגיה ובטיחות אז לא הייתה התלבטות אבל להבנתי יש חידוש בדרך לארץ.

הנסיעות שלי בעיקר בפקקים של הבוקר והערב.

פורסם

אל תקנה פאביה אם הנסיעה שלך מורכבת מזחילה בפקקים. חבל על עוגמת הנפש עם הגיר.

קנה רכב עם ממיר מומנט (תיבה פלנטרית או רציפה).

פורסם

האיביזה עברה מתיחת פנים ואף מציעה סלון איכותי יותר.

בפועל זה אותו הרכב בדיוק.

ברמות הנמוכות יותר האיביזה אף משתלמת יותר.

פורסם
לפני 5 שעות, omerkot כתב:

אל תקנה פאביה אם הנסיעה שלך מורכבת מזחילה בפקקים. חבל על עוגמת הנפש עם הגיר.

קנה רכב עם ממיר מומנט (תיבה פלנטרית או רציפה).

כלומר זה משאיר לי את היפניות בעיקר, זה רק לחכות למתיחת פנים של היאריס שתגיע בקרוב לפי הכתבות, מקווה שבקרוב מאוד.

פורסם
לפני 9 שעות, Skylink כתב:

כלומר זה משאיר לי את היפניות בעיקר, זה רק לחכות למתיחת פנים של היאריס שתגיע בקרוב לפי הכתבות, מקווה שבקרוב מאוד.

יש לך את ה208 עם גיר של טויוטה ובגלל שפסלת צרפתיות אז אתה יכול לקנות 208 בתחפושת גרמנית בדמות אופל קורסה.

פורסם
בתאריך 19.9.2023 בשעה 09:34, Skylink כתב:

צרפתיות אני חושש לשקול.

לשקול אל תחשוש. תיכנס לסוכנות וקח נסיעת מבחן על ה-C3 ועל ה-208 ועל ה-2008. סע בתוואי שמשקף את התוואי שלך. מקסימום הלך חצי יום עבודה. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...