Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפקדת כסף מזומן קניית רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

אני מעוניין למכור את הרכב שלי ב 30K

אני יודע שאפשר לקבל מזומן במכירת רכב עד 50K .

נגיד וקיבלתי 20K מזומן להפקיד , 

האם הבנק לא יעשה בעיות ויתחיל לבקש ממני כל מיני אסמכתאות לגבי מקור הכסף ? 

פשוט שמעתי מכל מיני אנשים שזה לא כזה פשוט .  תודה .

פורסם

הבנק ישאל - תענה. מה הבעיה?

מקסימום תראה להם טופס העברת בעלות.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 12 דקות, tinoki כתב:

הבנק ישאל - תענה. מה הבעיה?

מקסימום תראה להם טופס העברת בעלות.

הם יכולים נגיד לדרוש אסמכתא שהכסף נמשך מחשבון הקונה בטווח של X שעות מהמכירה ?

אני רק רוצה לדעת אם זה פשוט ואם זה לא יכול לסבך אותי על אף שאני המוכר .

פורסם

יש מכה של שטרות מזויפים

לא הייתי מתעסק עם מזומן .

לא חבל על הזמן ללכת להפקיד ולהתעסק עם זה.

העברת זהב ובמקום אתה רואה את הכסף בחשבון.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

הסכום העדכני המקסימלי מאז אוגוסט 2022 בעסקאות בין אנשים פרטיים הוא 15000 ש"ח. ככל שתפקיד בבנק עד סכום זה, ותציג בבנק הסכם מכירה ואסמכתא על העברת בעלות - לא צפויה להיות בעיה.

לפני 5 דקות, Xtazi כתב:

הם יכולים נגיד לדרוש אסמכתא שהכסף נמשך מחשבון הקונה בטווח של X שעות מהמכירה ?

אני רק רוצה לדעת אם זה פשוט ואם זה לא יכול לסבך אותי על אף שאני המוכר .

לא, הם לא יבקשו דבר כזה.

עדיף לקבל כסף בהעברת זה"ב. בקבלת מזומן מעבר לבעיות החוקיות יכולה להיות בעיה של שטרות מזוייפים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 19 דקות, zvit כתב:

הסכום העדכני המקסימלי מאז אוגוסט 2022 בעסקאות בין אנשים פרטיים הוא 15000 ש"ח. ככל שתפקיד בבנק עד סכום זה, ותציג בבנק הסכם מכירה ואסמכתא על העברת בעלות - לא צפויה להיות בעיה.

לא, הם לא יבקשו דבר כזה.

עדיף לקבל כסף בהעברת זה"ב. בקבלת מזומן מעבר לבעיות החוקיות יכולה להיות בעיה של שטרות מזוייפים.

כאן מדובר על מכירת רכב אז אפשר עד 50K .

לפני 24 דקות, דני 9999 כתב:

יש מכה של שטרות מזויפים

לא הייתי מתעסק עם מזומן .

לא חבל על הזמן ללכת להפקיד ולהתעסק עם זה.

העברת זהב ובמקום אתה רואה את הכסף בחשבון.

במידה והפקדתי והתגלו שטרות מזוייפים במצב כזה הבנק מחרים את השטרות לא ?

פורסם
לפני 34 דקות, zvit כתב:

במכירת רכב יש החרגה.

מתוך אתר רשות המיסים

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן יש החרגה - ועדיין הייתי נמנע מלמכור במזומן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני שעה, Xtazi כתב:

כאן מדובר על מכירת רכב אז אפשר עד 50K .

במידה והפקדתי והתגלו שטרות מזוייפים במצב כזה הבנק מחרים את השטרות לא ?

אכן מחרים

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

שמעתי כבר על מקרים כאלו שהבנק שאל שאלות, ולא הסתפק בהצגת שטר מכר אלא דרש להבין את מקור הכסף, לדעתי חוסר הבנה של הפקיד מה הסמכויות שלו, אבל זה מה יש.

הייתי ממליץ לך להגיע לבנק ביחד עם הקונה, שישאלו אותו את השאלות ושיתמודד איתם הוא.

פורסם
לפני שעה, zvit כתב:

אכן יש החרגה - ועדיין הייתי נמנע מלמכור במזומן.

יש הרבה שיקולים בעד העברה אלקטרונית, רצוי זה"ב. אבל לפחות מבחינת החוק אין בעיה בסכומים האמורים.

חוץ מזה יש אוכלוסיות שמתנהלות בנייר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מכרתי רכב במזומן (פחות מ20 אלף), העברנו בעלות בדואר ושם יש להם מכונה לספירת שטרות. ביקשתי שיעבירו את הכסף במכונה לוודא שהוא לא מזויף, להבנתי היא אמורה לזהות.

אז העברת בעלות, הפקדתי את הכסף בכספומט בנגלות (כמה שהכספומט הגביל..) ואף אחד לא שאל כלום.

• אהבתי 1
פורסם

מכרתי אתמול רכב במזומן. סמכתי על כך שהקונים השקיעו הרבה זמן בהתמקחות. מי שהיה בא עם כסף מזויף היה רוצה לברוח כמה שיותר מהר, ובכל מקרה לא כל כך חכם להשאיר אצלי ברישום העברת הבעלות את הת.ז. שלו.

העברנו בלילה בעלות באיזור אישי, ספרתי את הכסף ידנית.

בבוקר הפקדתי במכונה בבנק (אין יותר קופות בימינו) והמכשיר דחה 2 שטרות של 100 שח בלבד.

• מבאס 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לא מבין למה להתעסק עם מזומן, מכרתי רכב והבחור בא לי עם ערימה של שטרות. למה?

באמת בחור שנראה אמין ונחמד, אבל זה לא מעניין אותי.

זה שהכספומט בולע את כסף אני לא חושב שזה מבטיח שהוא מקורי, יכולים לבוא אלי אחכ בתלונות על שטרות מזוייפים ואנערף..

אמרתי לו, לך תפקיד לעצמך בחשבון ותעשה לי העברה.

רוצה זה״ב? תקבל מיד אחרכך את הרישיון. רוצה העברה רגילה? תחכה יום עסקים לכך שהכסף ישב אצלי בחשבון.

שימו לב שהעברה רגילה ניתן לבטל באותו יום עסקים, ככה שגם אם כתוב לכם הכסף בעו״ש, כל עוד יש מתחתיו ממתין לביצוע, זה לא סופי.

פורסם

יש קהל יעד מסויים שקונה במזומן.

אם אני לא טועה, ברגע שהכספומט קיבל את הכסף ורשם זכות בחשבון שלך, הוא כבר לא שייך אליך והכספומט יכול להוציא את השטרות שלך ללקוחות אחרים שמושכים כסף.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...