Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הרכב שברשותי רשום על אבא שלי במשך שנים ומבוטח בביטוח מקיף לכל נהג מהגיל שלי.
כרגע קניתי רכב אחר שרשום על שמי וסוכנת הביטוח טוענת שהיא לא יכולה להשתמש בהעדר התביעות של הרכב הקודם ואני צריך לצבור אותו מאפס.
איזה חברות ביטוח מנסיונכם לא יעשו עם זה בעיה?

פורסם

אתה יכול למשוך ותק - בתנאי שלא הגעת לגיל 32הושכתובתך הרשומה היא בבית ההורים. וגם אז זה כרוך בהצהרות והסכמת חברת הביטוח.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתמול שוחחתי עם הסוכן שלי לגבי ביטוח מקיף עם הבת שהיא נהגת חדשה.

שאלתי האם לצרף אותה בשם כדי שתצבור עבר ביטוחי  והוא אמר לי שכל עוד היא גרה איתנו זה נצבר לזכותה.

האם זה לא כך ?

פורסם

מניסיון.

יש חברות שבשיחה הטלפונית סגרתי איתם עניין ואפילו מבלי לשלוח מסמכים חתומים/כתובים.

יש חברות שרצו שהשם שלי+ת"ז יהייה נקוב במפורש בתעודת ביטוח כנהג נוסף.

לדעתי כנראה הכל אפשרי, עם קצת רצון של החברה המבטחת.

פורסם

כפי שכבר הצעתי בעבר. רכוש את הביטוח שאתה ואביך נקובים בשם. ואז העדר תביעות על אביך. עוד שלוש שנים יש לך העדר תביעות ותוכל לרשום את הביטוח על השם שלך בלבד. 

• תוכן חדש...