Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, אליאס1 כתב:

תוכל לפרט בבקשה?

בין מעצבן או אמין יש הבדל מבחינתנו - כי הנסיעה תהיה בתוך העיר, במהירות סבירה(היום יש אופל ישנה 1.4 עם 86 כ"ס וזה אחלה.. אז לא צריך משהו זריז).

מה שמעניין אותי יותר זה אמינות..

למה לא תעשה נסיעת מבחן? אני לא חושב שבעיר הוא יהיה לך נעים יותר אולי להיפך

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 12.8.2023 בשעה 15:27, אליאס1 כתב:

סליחה חברים התבלבתי, טעות שלי התכוונתי ל 208 ולא 308 @yulianx @Gavrik @davemustaine87 @איציק נ.

אולי אין הבדל טכני בין הדגמים, אבל אם בין השניים מה עדיף 208 דור ראשון 1.6 2013? או 2014 עם 1.2 טורבו? 

הרכב יעשה בשנה 5 אלף ק"מ גג!

ה 208 נראית מאוד מפנקת מהרבה בחינות, נוחות, רעשים, טכנולוגיה - לעומת ה ריו או מאזדה 2 או i20 שממש לא התחברנו אליהן.

אם זה לא 208 אז יכול להיות רק הונדה סיווק אך בתקציב עד 25 גג יכול להביא סיוויק האצ'בק 2009 עם ק"מ גבוה

הייתי הולך על ה 1.6 למרות הגיר המיושן יותר. בשביל 5000 קמ בשנה אין יותר מידי מה לתהות על קנקנו. זו הגרסה האחרונה של ה AL4, סה"כ הוא דיי אמין ואם יש תקלות הן בעיקר בשסתומים (לא מסובך) וזה קורה פעם ב...
לנסיעות קצרות ה 1.6 יהיה יותר עמיד. יש לו את הרגישויות שלו אבל בשיקלול כל הפרמטרים, זה עדיף על מנוע 1.2 במקרה שלך.
כל עוד רגל ימין שלך לא סובלת מקפריזות כל דקה עגולה, הגיר יעבוד ללא דופי.

לפני 9 שעות, yulianx כתב:

פיגו 208 שווקה עם המנוע 1.6  עד 2014

יש גם 2015 (חפש ביד2 ותראה).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 5 שעות, איציק נ. כתב:

הייתי הולך על ה 1.6 למרות הגיר המיושן יותר. בשביל 5000 קמ בשנה אין יותר מידי מה לתהות על קנקנו. זו הגרסה האחרונה של ה AL4, סה"כ הוא דיי אמין ואם יש תקלות הן בעיקר בשסתומים (לא מסובך) וזה קורה פעם ב...
לנסיעות קצרות ה 1.6 יהיה יותר עמיד. יש לו את הרגישויות שלו אבל בשיקלול כל הפרמטרים, זה עדיף על מנוע 1.2 במקרה שלך.
כל עוד רגל ימין שלך לא סובלת מקפריזות כל דקה עגולה, הגיר יעבוד ללא דופי.

יש גם 2015 (חפש ביד2 ותראה).

איציק אולי התכוונת להגיד "על" במקום "של" ?

זה הופך את כל המשפו אם 1.6 יותר טוב מ 1.2 במקרה שלי (לא הבנתי מה אתה יות ממליץ במקרה שלי)

פורסם
לפני 7 דקות, אליאס1 כתב:

איציק אולי התכוונת להגיד "על" במקום "של" ?

זה הופך את כל המשפו אם 1.6 יותר טוב מ 1.2 במקרה שלי (לא הבנתי מה אתה יות ממליץ במקרה שלי)

תוקן :)

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...