Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב חדש עד 130K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , 

אמא שלי מעוניינת לרכוש רכב חדש עד 130 אלף שח , גי'פ /ג'יפון (אין צורך בsuv), הרכב לרוב יהיה לשימוש עירוני ובינעירוני לנסיעות לא ארוכות מידי ולא בדרכי עפר ושטח . 

חשבנו על יאריס קרוס שעומדת בתקציב שלה , אבל בכל מקרה אשמח לשמוע מכם המלצות נוספות לרכבים . 

תודה . 

פורסם
לפני כשעה, nissan1211 כתב:

מאזדה cx3 כפי שאמרו כאן תהיה אמינה ונוחה 

יונדאי וניו היא גם אופציה נחמדה 

האם וניו טובה למבוגרים? יש בה שדה ראיה \ תנוחת ישיבה גבוהה ? מחפש גם להורים האמת.

אני מתעניין בעיקר ביד2, שמתי לב שאין לה בלימה אוטומטית ברוורס וזיהוי שטח מת, לא יודע אם לרכבים דומים במחיר הזה יש, אבל יכול להיות שימושי למבוגרים.

תודה

פורסם
לפני 2 דקות, MZN כתב:

האם וניו טובה למבוגרים? יש בה שדה ראיה \ תנוחת ישיבה גבוהה ? מחפש גם להורים האמת.

אני מתעניין בעיקר ביד2, שמתי לב שאין לה בלימה אוטומטית ברוורס וזיהוי שטח מת, לא יודע אם לרכבים דומים במחיר הזה יש, אבל יכול להיות שימושי למבוגרים.

תודה

אין לרוב הרכבים במחיר הזה בלימה אחורנית אבל כן יש בה את רוב המערכות שצריך של בלימה אוטונומית רגילה ומערכת של הנתיב שהיא גם לא אגרסיבית.

אחלה של רכב למבוגרים וגם צעירים, ישבתי בתוכו כמה פעמים ואפילו הזמנו במשפחה וביטלנו (בגלל סיבות אישיות) אבל הרכב למחיר שלו מעולה ועולה על כמה מהמתחרות עם מנוע 1.6 שיש לו כוח לסחוב את הרכב טוב, תא מטען סביר, ישיבה גבוהה ותחושת מרווחות לפחות מקדימה. וכמובן גם מולטימדיה עם כל מה שצריך. לדעתי יש בה כל מה שצריך במחיר הזה- אמינות, מרווח, ומחיר טוב 

החסרונות הם רעש מתיבה רציפה שמטרתה לחסוך בדלק, ואיכות חומרים פושרת ששתיהם לא מפריעים ממש ולחלק מהאנשים בכלל לא 

• אהבתי 1
פורסם

לאשתי יש את הוניו בדגם הליסינג. היא אוהבת אותו מאד. אני פחות. אמנם הישיבה גבוהה אבל אני חוטף כאב גב אחרי 10 דקות נהיגה. בנוסף, רעש המנוע בעליות יכול להוציא אדם מדעתו. התיבה הרציפה מסרסת את המנוע. 

פורסם

יאריס קרוס קיים במחירון היבואן ב-130K זמן ההמתנה לאספקה של אחד כזה - כשנה בערך, נכון להיום לא עלתה על הכביש אפילו לא אחת כזאת השנה. 

יונדאי באיון תתאים כמו גם קיה סטוניק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 17 שעות, zvit כתב:

יאריס קרוס קיים במחירון היבואן ב-130K זמן ההמתנה לאספקה של אחד כזה - כשנה בערך, נכון להיום לא עלתה על הכביש אפילו לא אחת כזאת השנה. 

יונדאי באיון תתאים כמו גם קיה סטוניק.

ומה לגבי חשמליות /היברידיות ? יש לך איזה משהו להמליץ בטווח מחירים האלה ? והאם חשמלית באמת יותר חסכונית מרכב רגיל ? 

פורסם
לפני 46 דקות, tal55889 כתב:

ומה לגבי חשמליות /היברידיות ? יש לך איזה משהו להמליץ בטווח מחירים האלה ? והאם חשמלית באמת יותר חסכונית מרכב רגיל ? 

להבנתי חסכון בדלק במקרה שלך הוא לא התכונה הכי נדרשת כי היא לא תסע הרבה. אני מצטרף לעצתו של @mottis לסטוניק 1.4 שהוא לא חסכוני במיוחד, אבל פשוט מכאנית וזול לרכישה ולאחזקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...