Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות. 

האם קיימת רצועת לדים באיכות סבירה שלא צריכים דרייבר? אידאלית, BEST CASE, בחיבור ישיר ל-220V?... 

תודה רבה לעונים. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תחתית ארונות מטבח מאחורי קרניז, מותקן אצלי ומספק תאורת טןןיר מאד נעימה. חיבור באמצעות שוקולדה לחיווט קיים ושרוול בידוד מעל. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לדעתי , התקנת הדרייבר בקופסא נפרדת ואחר כך רצועה , עבור תאורת אווירה זה מיותר. 

השרוול הפלסטי המוצע מגיע באורכים שונים וניתן לשירשור. הנורות לד מוגנות ולא חשופות.  יש לך מ 30 ס״מ עד 2 מטר.

החיסרון הוא שאם אתה רוצה לפרוס עם זויות המעטה הפלסטי קשיח.  אבל שוב, לתאורת אוירה , זה בהחלט מספק.

אצלי עם כבל דו-גידי עם תקע יצוק שנלקח ממכשיר ישן, חיבור עם שוקולדות קטנות ומבודד על ידי שרוול מתכווץ, יצרתי תאורת אוירה מאחורי ארונות. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 6 שעות, נקודה טובה כתב:

הכוונה לא זבל סיני שיתפגר אחרי 2 דקות עבודה. 

תודה על הלינק, מצאתי שם כמה אפשרויות מעניינות בהתאם למה שאני צריך (בלינק זה פס קשיח, ואני צריך גמיש)- עכשיו יודע מה לחפש יותר קרוב אלי.

לפני 5 שעות, Ron Poh כתב:

אם זה מקום שיש אליו גישה עם הידיים, אני לא חושב שהייתי שם פס נורות עם הזנה של 230 וולט.

לא מתוכננת גישה אפשרית בפרוייקט, לכן אני חושב על הזנה ישירה. מפשט לי את החיים ומאפשר שמירה על גודל קטן ועיצוב נקי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

הבן שלי כבר שנה ישן בכל לילה כל הלילה עם הסרט לדים הזה שמחובר למטען usb של טלפון.

גם יש לנו עוד אחד זהה שאנחנו לוקחים לקמפינג ומחברים לסוללה ניידת.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! ₪24.31  50%OFF | 100 Lamp Warm White Copper Wire Lamp
https://a.aliexpress.com/_EyS8mO7

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...