Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נכשלתי בטסט על תפוח סרן

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Buki,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי פיג'ו 301 1.6 דיזל 2016.

בטסט נכשלתי על תפוח סרן קדמי, האם בדגם של הפיג'ו הזה התפוח סרן בא יחד עם המשולש או שזה ניתן להחלפה ללא המשולש ?

תודה רבה.

פורסם

נפרד. 

התפוח המקורי ממוסמר למשולש עם מסמרות.

צריך לקדוח את המסמרות, את התפוח החליפי כבר מחברים עם ברגים. 

התפוחים החליפיים לא בדיוק זהים במידות למקוריים לכן כדאי להחליף בשני הצדדים + כיוון פרונט.

• מעניין 1

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, Buki כתב:

נפרד. 

התפוח המקורי ממוסמר למשולש עם מסמרות.

צריך לקדוח את המסמרות, את התפוח החליפי כבר מחברים עם ברגים. 

התפוחים החליפיים לא בדיוק זהים במידות למקוריים לכן כדאי להחליף בשני הצדדים + כיוון פרונט.

הלכתי למוסכניק והוא אמר שהם מחוברים וצריך להחליף את כל המשולש.

איך קודחים את המסמרות ? (זה כמו ניטים כאלה עגולים ללא הברגה)

עריכה אחרונה על ידי Deutz912
  • פיתרון
פורסם

אם המוסכניק רוצה להחליף את כל החלק, תן לו להחליף את כל החלק (רוב הסיכויים שהבוקסות במשולש בלוית אז החלפת המשולש קומפלט לא תהיה בזבוז) או שתלך למוסכניק אחר שיודע איך מחליפים תפוח משולש שמחובר עם הניטים.

מכונאי ברגע שאתה מלמד אותו איך לעבוד, לא ירצה לעבוד איתך. 

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, Buki כתב:

אם המוסכניק רוצה להחליף את כל החלק, תן לו להחליף את כל החלק (רוב הסיכויים שהבוקסות במשולש בלוית אז החלפת המשולש קומפלט לא תהיה בזבוז) או שתלך למוסכניק אחר שיודע איך מחליפים תפוח משולש שמחובר עם הניטים.

מכונאי ברגע שאתה מלמד אותו איך לעבוד, לא ירצה לעבוד איתך. 

אם אפשר לקדוח בניטים ולהחליף את התפוח שייך לעשות את ההחלפה בעצמי או שזה מסובך מידי ?

בטסט נכשלתי על ימני, והוא אמר שעדיף להחליף את שני הצדדים, זה נכון ?

ואם אני מחליף את המשולש קומפלט האם עדיף לקחת אחד כזה שמתפרק לו הבול ג'וינט ?

וממוצע מחיר להחלפת 2 משולשים כמה עולה ?

תודה בוקי.

עריכה אחרונה על ידי Deutz912
פורסם

גם אם זה לא מסובך, במקרה הספציפי הזה אתה חייב להחליף במוסך כי לטסט חוזר צריך להביא אישור תיקון וחשבונית. 

מכיוון שאתה עם ק"מ יחסית גבוה ואם תחליט ללכת על החלפת משולשים, כדאי להחליף בשני הצדדים בהנחה שאלו משולשים מקוריים של האוטו.

בוקסות גומי של המשולשים באיזור 200 אלף ק"מ כמעט בוודאות עם סדקים או קרועות, אפילו שעברו טסט. 

אין לי מושג האם במשולשים תחליפיים התפוח מגיע עם הניטים או עם ברגים. במקוריים הוא מגיע עם הניטים כמו שאתה רואה. 

פורסם
לפני 1 דקה, Buki כתב:

גם אם זה לא מסובך, במקרה הספציפי הזה אתה חייב להחליף במוסך כי לטסט חוזר צריך להביא אישור תיקון וחשבונית. 

מכיוון שאתה עם ק"מ יחסית גבוה ואם תחליט ללכלך על החלפת משולשים , כדאי להחליף בשני הצדדים בהנחה שאלו משולשים מקוריים. 

בוקסות גומי של המשולשים באיזור 200 אלף ק"מ כמעט בוודאות עם סדקים או קרועות, אפילו שעברו טסט. 

אין לי מושג האם במשולשים תחליפיים התפוח מגיע עם הניטים או עם ברגים. במקוריים הוא מגיע עם הניטים כמו שאתה רואה. 

המכונאי אומר שהמקורי יקר פי כמה מתחליפי..

כמה עולה החלפת 2 משולשים ?

סליחה בוקי ותודה רבה על העזרה, עזרת לי מאוד.

פורסם
לפני שעתיים, Buki כתב:

המקורי גם יחזיק פי כמה אבל זה החלטה שלך, לגבי מחירים - אני לא יודע.

קיבלתי הצעת מחיר ממוסך אחר 400 ש"ח עבודה כולל אישור מוסך וחשבונית, ואני קונה את החלקים 2 משולשים - 340 ש"ח. סה"כ 740 ש"ח.

האם המחירים נשמעים סבירים  או שזה יקר ?

• תוכן חדש...