Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימודי תכנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כתחביב או לפרנסה?

מה הרקע וההשכלה שלך?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סטודנט למה ואיפה?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני רוצה לעסוק במשפטים. 

אבל העבודות שיש היום לסטודנטים זה שכר מינימום ולא מאפשר לסגור את החודש כמו שצריך. 

חשבתי ללמוד משהו שיתן לי אופציה להשתכר טוב גם בזמן הלימודים. 

אני לא מצפה להרבה בהתחלה אבל למשהו סביר. 

פורסם

תראה, אם זה לצורך פרנסה אתה צריך להיות רציני ולהקדיש זמן ללימודים. אז, בהנחה שיש לך יכולות מתאימות, האם יש לך הזמן הדרוש, במקביל ללימודי המשפטים התובעניים?

פורסם

@sperial הזמן זה לא בעיה אבל כמובן תלוי לאיזה קורס אתה מתכוון. 

אני חשבתי ללמוד משהו בסיסי ואז לאט לאט להגביר את הרמה. 

מה כדאי ללמוד תחילה ? 

יש חלק שאמרו פייתון, וחלק אמרו בודק תוכנה. 

אני לא רוצה להתפזר, ממה כדאי להתחיל ?  

מצאתי את זה, קורס פייתון אונליין

פורסם

אחלה קורס בשביל להרגיש את ההתחלה.

אצלי תלמידים עושים אותו סביב כיתה ט-י

יש שם אחריו עוד 2 קורסים בפייתון.

תעשה את שלושתם... זה יתן לך בסיס נחמד.

עדיין כדי לעבוד תצטרך פי 10 בערך (אולי יותר אולי פחות...)

.

פורסם

אף אחד באמת לא מעסיק מתכנתים על סמך כמה קורסים סתם כך שאתה לוקח ברקע.

it doesn't work like that.

בנוסף - משרות סטודנט / חלקיות קשות למדי למצא - ולוקחים אליהם סטודנטים בשנים מתקדמות של תארי מדעי מחשב.

לרוב מי שאתה רואה / שומע שעובד בתחום נתן מאמץ משמעותי - בתואר , בצבא , עצמאית - לאורך זמן משמעותי לפני זה. אתה מחפש קיצור דרך / פתרון קסם למשהו שלא באמת קיים כמעט.

• רעיון טוב! 3

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אולי עדיף למצוא משהו שיהיה קרוב יותר לעולם המשפטים.

גם יהיה לך יתרון כמישהו שבא מהתחום וזה גם אשכרה יקדם אותך בכיוון שאליו אתה רוצה להגיע.

איך האנגלית שלך?

בזמנו נתקלתי בחברה אמריקאית ששכרה עובדים מרחוק לבדוק שעבודים על נכסים ולהכין איזשהו דו"ח בעניין.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

השרשור הזה נראה לי כמו השרשור החודשי של מישהו ששמע שב"הייטקס" מרוויחים טוב ומחפש קיצור דרך. אז, פות"ש, אין קיצורי דרך. לא משנה אם אתה רוצה להיות חשמלאי, עורך דין או מתכנת - אתה צריך להשקיע בלימודים ולדעת שיש לפניך עוד כמה שנות "צעירות" לפני שתתחיל להתבסס במקצוע.

• אהבתי 2

• תוכן חדש...