Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימודי תכנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב לרגע את העניין הכספי, אני די בטוח שפיתוח חשיבה מדעית/טכנית/טכנולוגית דרך לימוד שפת תכנות, יכולה לעזור לך בחיים הרגילים.

אם אתה מחפש להתחיל אז לך על משהו שיחסית קל כמו פייתון ומשם תתפתח.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה יכול להתחיל מלמצוא עבודה כתומך טכני.

משם עם הרבה רצון והשקעה תוכל להתקדם לתפקיד QA.

אגב, זה לא יקח יומיים ואולי גם לא שנתיים, אבל זה כן יעזור לך לבנות את הרקע הדרוש לעבודה בתחום.

פורסם

תודה חברים על התגובות. 

פרנסה אני מבין שקורס באונליין לא יביא, אבל פיתוח יכולות חשיבה יכול, אפילו אם קצת. 

כרגע אני אמשיך בעבודה שלי וא

מכאן אשמח לדעת לאיפה ממשיכים,

בכל אופן, אני אתחיל ללמוד פייתון, ואם אתחבר למקצוע אז מי יודע אולי אוכל ללמוד בצורה מקצועית ולשלב עם התואר שאני כרגע לומד. 

תודה למי שהגיב וגרם לי להחכים, אני אעדכן פה בהתקדמות שלי בחומר. 

שבת שלום

• אהבתי 1
פורסם

לא יודע מה זה אומר ללמוד פייתון, יש 1001 שימושים שונים לפייתון.

הייתי הולך הפוך, 

שואל את עצמי מה אני רוצה לעשות ולפי ה"מה" ללמוד את הכלים שבהם תצטרך להשתמש.

ללמוד שפה בלי משהו לעשות איתה זה קשה,מאוד.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

כך או כך צריך ללמוד את הבסיס (תנאים, לולאות, פונקציות וכו') בשפה כלשהי.

פייתון נחשבת קלה למתחילים (לטוב ולרע)

פורסם
לפני 5 שעות, D_D כתב:

כך או כך צריך ללמוד את הבסיס (תנאים, לולאות, פונקציות וכו') בשפה כלשהי.

פייתון נחשבת קלה למתחילים (לטוב ולרע)

אחרי שעברה שעה והבנת מה זה תנאי לולאה ופונקציה כדאי להתקדם לאנשהו.

פורסם

השריר הזה בלולאה אינסופית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חברים שלי שמחפשים את זה במשרה מלאה, עם רקע רלוונטי לא מצליחים היום בשוק לקבל אפילו ראיונות עבודה בתור ג'וניורים.

אפילו אני התקשיתי לפני 3 שנים בקורונה, עם נסיון מאוד חזק בPHP \FULL STACK לקבל הרבה ראיונות (למרות שקיבלו אותי בסוף כר"צ)

ביקשו שאדע CI CD וכל מיני דברים שתכלס לא התעסקתי בהם בתור עצמאי שכותב קוד בלבד.

• מעניין 1

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

מצד אחד ניסיון חזק בפול סטאק וכו - כלומר היתה עבודה על מוצרים גדולים? או בסקייל משמעותי.

ולא עשית ci/cd (כלומר פרסת את הדברים בעצמך בצורה ידנית?) , ובסוף - קיבלו אותך לראש צוות למרות שהעבודה שלך היתה עצמאי לכתוב קוד לבד.

הדוגמאות לפחות פה בפוסט מאוד מוזרות. אבל מראות את החשיבות של כן לעבוד בצוות ויחד עם מוצר שמנוהל ובסקייל גדול ושלא כל סוגי הניסיון מקבילים בפתיחת דלתות לראיונות (שזה לא פשוט בעיקר כשיש למשהו שנים מעטות , ניסיון לא פורמאלי וכו)

(לא יודע מה היה בישראל - אבל בארה״ב במהלך הקורונה מינוס החודש חודשיים הראשונים והשנה האחרונה נגיד - אז מסוף 2020 עד אמצע 2022 - השוק היה בוער ואנשים החליפו עבודות כמו גרביים … ובמאמר מוסגר - השוק מתחיל להתרומם פה חזרה. עדיין מתנהג מוזר אבל לא הגלי פיטורים של שנה שעברה. השוק בישראל בד״כ מאחר את הגלים האלו בחצי שנה - שנה. אז בגדול מתחילים לראות סימנים חיוביים)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קצת על הסיפור שלי -

חברה בבעלותי שלצערי קרסה בקורונה, בעצם פיתחתי את המוצר מ0, לבד, ולמדתי קוד תוך כדי עבודה - היה לי נסיון ב asp classic, בוא נגיד שלא ידעתי מה זה מערכים בכלל.

בשנה שלפני הקריסה הבאנו 2 מתכנתים מאוקראינה ועוד יועץ שישב איתי ולימד אותי מלא מלא מלא דברים, כולל JS, ו SCSS עד אז הכל היה כתוב jquery גרוע, CSS גרוע וPHP עוד יותר גרוע.

הפרויקט היה מונוליט כבד מאוד שעובד כמעט ורק על SERVER SIDE

הגיע היועץ ועשינו שיעורים פרטיים על מבנה שרת, GIT, כתיבת קוד, ארכיטקטורה, ניהול עובדים בצורה טובה יותר.

הכמה חודשים האלה שינו לי את החיים שכן השתדרגתי בצורה מטורפת בתכנות, ולכן יש דברים שכן הצלחתי להגיע אליהם ויש כאלה שלא.

אז יצא שיש לי נסיון ניהולי, קוד פצצה כי למדתי המון באותו זמן, ומוצר שמכר עד אותו רגע ברווחיות מעולה, תוסיף לזה נסיון של 4 שנים ב888  בSEO  ובכללי 10 שנים בSEO, והם קיבלו מישהו שהוא יותר מר"צ תכנות, לכן מצד אחד היה לי קשה בכללי ומצד שני ספציפית איתם היה לי קל - עשו אפיליאציה לקזינו.

• רעיון טוב! 1

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני 15 שעות, Potato כתב:

אחרי שעברה שעה והבנת מה זה תנאי לולאה ופונקציה כדאי להתקדם לאנשהו.

מסכים שהבסיס לא צריך לקחת יותר מידי זמן, מצד שני גם לא שעה.
מעבר ללימוד התיאורתי, אם אין יישום מעשי במקביל אז לרוב אין לזה שום משמעות.

פורסם
לפני 3 שעות, D_D כתב:

מסכים שהבסיס לא צריך לקחת יותר מידי זמן, מצד שני גם לא שעה.
מעבר ללימוד התיאורתי, אם אין יישום מעשי במקביל אז לרוב אין לזה שום משמעות.

בסדר, שכנעת אותי 3 שבועות תעשה מחשבון,סודוקו וסנייק.

הקושי הגדול בלמידה עצמית שאני נתקל בו הוא לא ה"מה ללמוד" אלא היכולת להתמיד בלי סיבה.

טוב אני אדע סנייק,איפה התמונה הגדולה?

פורסם

סנייק עם שלבים.

סנייק עם power ups.

סנייק עם עורך שלבים.

סנייק עם מסך שינויי קונפיגורציה.

סנייק עם שני שחקנים.

סנייק עם טבלת תוצאות נשמרת.

סנייק עם שיתוף תוצאות וצילום מסך.

סנייק עם נחשי npc.

סנייק עם...

אגב, אפילו סנייק הכי פשוט, אבל כזה שעובד ולא נשבר במקרי קצה - מעידים כבר על רמה בכלל לא בסיסית בתכנות. 

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני תומך טכני  שוקל להתקדם לכיוון QA (רוצה עבודה ללא לקוחות) מחפש קורס QA אונליין לדוגמת האתר הזה קורס בדיקות תוכנה – קורס SQL אונליין | QA Online (qa-online.software)

יש למישהו חוות דעת על זה? או עדיפות למקום מסוים? (האם בתכלס ישנה עדיפות כזאת). 

פורסם

אין באמת יותר מדי דרישה ל״בוגרי קורס qa״. כולם מעדיפים ניסיון או לגייס ממש זול.

יש גם מקומות עם תוכניות הכשרה. לcheck point היה שנים תוכנית Entry level (לרוב לאקדמאים עם תואר לא בתחום) לQA שהיתה אחלה תוכנית למועמדים. הכשרה ארוכה ואמיתית. שנתיים ראשונות היו בשכר לא להיט אבל אח״כ לא רע. שווה לבדוק אם זה עדיין קיים

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...