Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל הכתבות פה שאתם מדברים על ישור גאנטים מגנזיום וכו...

תופס גם לגבי גאנט ברזל רגיל..

למה התעקם לי אחד (לא בורח אויר ) ופנצריה שהייתי שם רצה לקחת לי 20 שקל על ישור הגאנט. נראה לי עם פטיש , אבל הוא התכוון לעשות לי איזון ולבדוק שחרי היישור לא בוחר אויר ..

טוב בכל אופן השאלה שלי אם אפשר ליישר גאנט רגיל מברזל..

ליישר ג'נט עם פטיש ועוד לקחת על זה 20 ש"ח? 20ש"ח זה בטח פו"ה גלגל, צמיגף איזון וכו'.

לא מומלץ - תיקוני פטיש מאוד לא מדוייקים וגם אם ג'נט מאוזן עדיין יהיו לך רעידות וכו'

מכונה ליישור ג'נטים הייתה למוסך אהרון רוט ביפו - לפני 5 שנים זה עלה 90ש"ח לג'נט.

הייתי צריך ליישר 2 ג'נטים לאונו - חדש עלה אז 300ש"ח ומשומש 80 - אבל לא מצאתי זוג ישר והלךתי לרוט.

P.

P.

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

יישור גאנטים מגנזיום ורגילים בצפון יש רק במקום אחד.

"החישוק" שד, ההסתדרות 82 מפרץ חיפה, מול ה"סינמה מול".

בחור נחמד שעובד עם מיכשור מיוחד ליישור.

מתקן כל נזק!!!

מחירים נוחים.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

הי לכולם !

יש לי פתרון מצויין פשוט תיגש ל"יואל מכוני רכב" בפתח תקוה, הוא גם נקרא "ג'נט סנטר" בקיצור הוא היום המומחה מס' 1 לכל הנושא של יישור ג'נטים.

הבנתי שהוא גם מיישר ג'נטים לטרקטורונים, לאופנועים ולא רק למכוניות

הייתרון אצלו הוא שהוא משתמש במכונה מקצועית (צירפתי תמונה להמחשה) והוא גם צובע את הג'נט כך שבעצם אתה יכול לקבל ג'נט כמעט חדש ואין לך צורך לקנות 4 ג'נטים חדשים... זאת אגב הסיבה שעובדות איתו הרבה חברות ביטוח (יש את כל נושא הביטיחות אל תשכח את זה...)

Alloy-Wheel-Straightening-150x150.jpg

פורסם

הי לכולם !

יש לי פתרון מצויין פשוט תיגש ל"יואל מכוני רכב" בפתח תקוה, הוא גם נקרא "ג'נט סנטר" בקיצור הוא היום המומחה מס' 1 לכל הנושא של יישור ג'נטים.

הבנתי שהוא גם מיישר ג'נטים לטרקטורונים, לאופנועים ולא רק למכוניות

הייתרון אצלו הוא שהוא משתמש במכונה מקצועית (צירפתי תמונה להמחשה) והוא גם צובע את הג'נט כך שבעצם אתה יכול לקבל ג'נט כמעט חדש ואין לך צורך לקנות 4 ג'נטים חדשים... זאת אגב הסיבה שעובדות איתו הרבה חברות ביטוח (יש את כל נושא הביטיחות אל תשכח את זה...)

Alloy-Wheel-Straightening-150x150.jpg

• תוכן חדש...