Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני מחפש רכב בתקציב של עד 25 אלף לא אכפת לי שיהיה ידני או אוטומט.

חשוב לי שהוא יהיה סחיר ואמין,לא מחפש נוחות יותר מדי יותר חשוב לי שיהיה אמין,מבחינת דלק שיהיה ממוצע כזה 1 ל14 ככה.

היה לי סובארו ניו אייג 2006 הייתי מבסוט ממנה חבל על הזמן לא סגור על החדשות יותר.

מה אתם ממליצים חחיש לכם רעיונות?

פורסם

יש העדפה לקטגוריה מסוימת?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 26 דקות, yulianx כתב:

יש העדפה לקטגוריה מסוימת?

לא אין העדפה בעיקרון רק אני אסע באוטו ואולי עוד נוסע אחד ככה שלא צריך גודל או משהו.

מפחד קצת מהקטנות הם 3 צילינדר הבנתי שהם בעייתיים ויש הרבה בלאי.

פורסם

אפשר לבדוק מזדה 2 דינמיק אוטומטית, אמינה וזריזה.

סוזוקי סוויפט גם אופציה טובה יש ידנית ואוטומטית.

יונדאי i20 פחות זריזה או חסכונית אך גם מומלצת או אחותה קיה ריו, כאשר הריו מרווחת יותר מאחור.

• אהבתי 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא יודע לגבי שאר ההמלצות אבל אני ישבתי כנוסע ביונדאי i20 2014 והיא לא סחבה בעליות לירושלים (היינו 2 ברכב והיא ממש לא זזה )

• אהבתי 1
פורסם

מנוע 1.4 עם תיבה בת 4 הילוכים לא תורמים לביצועים, אבל מה זה לא סחבה? על איזה מהירות הייתם? דוושת גז עד הסוף?

• אהבתי 1

פורסם

אם אין לך בעיה עם גיר ידני אני ממליץ על פורד פיאסטה ידנית.

צריכת דלק כ13.5 קמ' לליטר בערך.

אמין איכותית ומהנה (ביחס למחיר ולמתחרות)

קח בחשבון שהאוטו לא מהחזקים בקטגוריה, אבל לגמרי מספיק אם אתה לא נוסע עם רכב עמוס ובתוואי הררי.

ישאר לך עודף לא קטן מ25K 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, ברח קלאץ נחוי כתב:

מפחד קצת מהקטנות הם 3 צילינדר הבנתי שהם בעייתיים ויש הרבה בלאי.

לא יודע איפה שמעת את זה, אבל יש מנועי 3 צילינדרים מצוינים.

החיסרון היחיד זה רעידות בסרק, יש מנועים שזה פחות מורגש בהם ויש כאלו שיותר.

הנה כמה אופציות ידניות שהייתי בודק:

1. הפיאסטה שהוצעה

2. רנו קליאו דור רביעי עם מנוע 0.9T או הקפצ'ור המקבילה (קליאו מגובהת בתכלס)

3. דאצ'יה סנדרו סטאפווי עם מנוע 0.9T וגיר ידני (נראה לי שיש גם רובוטית חד מצמדית) או 1.5DCI

4. ניסאן מיקרה ידנית בלבד (האופציה הפחות מועדפת לדעתי)

5. סקודה פאביה או סיאט איביזה עם מנוע 1.4MPI

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני שעה, dorsht כתב:

לא יודע איפה שמעת את זה, אבל יש מנועי 3 צילינדרים מצוינים.

החיסרון היחיד זה רעידות בסרק, יש מנועים שזה פחות מורגש בהם ויש כאלו שיותר.

הנה כמה אופציות ידניות שהייתי בודק:

1. הפיאסטה שהוצעה

2. רנו קליאו דור רביעי עם מנוע 0.9T או הקפצ'ור המקבילה (קליאו מגובהת בתכלס)

3. דאצ'יה סנדרו סטאפווי עם מנוע 0.9T וגיר ידני (נראה לי שיש גם רובוטית חד מצמדית) או 1.5DCI

4. ניסאן מיקרה ידנית בלבד (האופציה הפחות מועדפת לדעתי)

5. סקודה פאביה או סיאט איביזה עם מנוע 1.4MPI

אמרו לי בגלל שמנוע 3 צילינדר עובד בקגמ או טורים נמוכים אני לא זוכר בדיוק אז יש יותר בלאי של תושבת מנוע,גיר,קלאץ לא יודע אם זה נכון.

הקליאו ממש חמודה השאלה אם אמינה?

פורסם

יש מנועי 3 צילינדרים שמייצרים קג"מ (מומנט) גבוה יחסית, כמו 1.0TSI או 1.0 אקובוסט. אף אחד לא רלוונטי עבורך בתקציב הזה.

לא יודע מאיפה כל הטענות האלו מגיעות אבל ממה שאני יודע אין להן שום ביסוס.

לדוגמה, ה-1.0TSI מספק מומנט גבוה יחסית לנפח שלו (קצת יותר מ-20 קג"מ) בסל"ד נמוך ומציג אמינות מעולה.

הקליאו לא נחשבת בעייתית. המזגן קצת חלש והרכב רועש מאיזור המראות באיזור 90-100 קמ"ש.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 3 דקות, dorsht כתב:

יש מנועי 3 צילינדרים שמייצרים קג"מ (מומנט) גבוה יחסית, כמו 1.0TSI או 1.0 אקובוסט. אף אחד לא רלוונטי עבורך בתקציב הזה.

לא יודע מאיפה כל הטענות האלו מגיעות אבל ממה שאני יודע אין להן שום ביסוס.

לדוגמה, ה-1.0TSI מספק מומנט גבוה יחסית לנפח שלו (קצת יותר מ-20 קג"מ) בסל"ד נמוך ומציג אמינות מעולה.

הקליאו לא נחשבת בעייתית. המזגן קצת חלש והרכב רועש מאיזור המראות באיזור 90-100 קמ"ש.

אז כנראה שהוא סתם דיבר שטויות אני לא מבין בזה בכלל.

אני אבדוק על פיאסטה או קליאו תודה רבה לכולם.

פורסם
לפני שעתיים, yulianx כתב:

מנוע 1.4 עם תיבה בת 4 הילוכים לא תורמים לביצועים, אבל מה זה לא סחבה? על איזה מהירות הייתם? דוושת גז עד הסוף?

אני לא נהגתי אבל האוטו כמעט התפחלץ באיזור ה 80 קמש בקטעים הקשים, בקטעים האחרים שאתה אפילו לא רואה את השיפוע של העליה בעין וזה נראה ישר הוא על 95 דוושה למטה ( אמרתי לו סע הוא אמר זה עד הסוף)

לפני 11 דקות, ברח קלאץ נחוי כתב:

אז כנראה שהוא סתם דיבר שטויות אני לא מבין בזה בכלל.

אני אבדוק על פיאסטה או קליאו תודה רבה לכולם.

זה לא סתם שטויות... זה די בתודעה של אנשים וכלל אצבע לא ללכת על רכב בעל 3 צילינדרים. כמובן שיש מכוניות טובות יותר ופחות אבל זה כנראה המוניטין הכללי שזה יצר

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...