Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן לא מקרר ניקוי פלטרים

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Moshe c,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, Liquidator כתב:

המזגן ברכב בקושי מקרר

בקושי מקרר את חלל הרכב? יתכן שקשור לפילטר, בכל מקרה רצוי להחליף מידי פעם, ואח"כ אפשר לבדוק אם זה נפתר.

האויר שיוצא מהמזגן בקושי קר? לא קשור לפילטר, פונים למזגניסט מומלץ, בודקים שהמדחס פועל, עוברים למילוי גז, ואם לא עוזר אז נכנסים לסרט של איתור ותיקון דליפה.

פורסם
לפני 4 שעות, Liquidator כתב:

המזגן ברכב בקושי מקרר יכול להיות בגלל שהפליטרים סתומים מאבק אז המזגן לא מקרר כמו שצריך? בחום.

אנא ציין את פרטי הרכב וכמה קילומטרים עשה הרכב.

האם פתאום יום בהיר אחד המזגן הפסיק לקרר כמו שצריך ?

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

הגז החדש אכן יקר, הגז הישן זול.

בלי סוג הרכב ושנה אי אפשר לדעת.

אבל להגיד שהגז מאוד יקר, זה לא נכון.

תלוי דגם רכב.

עריכה אחרונה על ידי לירון .ה.
  • רעיון טוב! 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

מחיר הגז עצמו זה לא הכל, בלון גז ישן 13 קילו עולה משהו כמו 500 ש"ח וזה מספיק למעל 20 מילויי מערכת במכונית ממוצעת. זאת אומרת מתוך 250 ש"ח שאנחנו משלמים על מילוי גז רק 20 ש"ח זה מחיר הגז עצמו והיתר זה מחיר הציוד, השרות, הזמן של בעל המקצוע וכו'.

גם אם הגז החדש עולה פי 5, עדיין מחיר הגז הוא מרכיב קטן במחיר השרות. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 9.7.2023 בשעה 21:12, Moshe c כתב:

פילטר קל לבדוק אבל אם המדחס עובד והמזגן מקרר באיכות נמוכה, רוב הסיכויים שמדובר בחוסר בגז עקב דליפה. 

בסוף היה חסר גז והוחלף פילטר רק חסר לי החלק שהוא המכסה של הפילטרים שמונע כניסת אבק, מאיפה אני קונה את החלק הזה?

פורסם
לפני שעתיים, Liquidator כתב:

בסוף היה חסר גז והוחלף פילטר רק חסר לי החלק שהוא המכסה של הפילטרים שמונע כניסת אבק, מאיפה אני קונה את החלק הזה?

למה היה חסר גז ? על איזה רכב מדובר ?

פורסם
לפני 27 דקות, מרק10 כתב:

למה היה חסר גז ? על איזה רכב מדובר ?

I20 לא יודע למה אבל בדק את הגז המוסכניק ואמר חסר גז והחליף פילטרים.

פורסם
לפני שעתיים, Liquidator כתב:

הייתי מתחיל בטלפון למחסן חלפים של היבואן ובודק האם המחיר סביר, אם לא, תתקשר למספר פירוקיות, זה רכב דיי נפוץ אז אני מניח שיש סיכוי שתוכל לרכוש תמורת כמה שקלים. 

פורסם

עדכון: בדקתי בעוד מקום, אמרו לי שהרדיאטור של המזגן מעוך ולא ניתן ליישר יש צורך בהחלפת רדיאטור חדש לרכב ויש דליפה של גז.

השאלה היא כמה עולה החלפת רדיאטור מה טווח המחירים?

פורסם
לפני 4 שעות, Liquidator כתב:

עדכון: בדקתי בעוד מקום, אמרו לי שהרדיאטור של המזגן מעוך ולא ניתן ליישר יש צורך בהחלפת רדיאטור חדש לרכב ויש דליפה של גז.

השאלה היא כמה עולה החלפת רדיאטור מה טווח המחירים?

איזה שנה הרכב ?

אני חושב שבעל המקצוע התכוון למעבה ?

Untitled.jpg

בתאריך 6.8.2023 בשעה 21:45, Liquidator כתב:

יכול להיות יש דליפה של הגז ובגלל זה היה חסר? גז

ברור שיש דליפה.

• תוכן חדש...