Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה זה מביא בעיה בשרת?

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב שלי בכלל לא מופיע שם למרות שהיה מפורסם ביד 2 כשרכשתי אותו. יש ברוסיה אתר מכירות  авто.ру שנותן כל היסטוריה של רכב כולל תאונות ואחרי תאונות זה המקום לשאוב אליו.קארזן לא נותן עשירית מזה. אבל שאפו על נסיון

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

האתר מזהה את הרכב שלי עם גרסת מנוע שגויה, שזה מוזר כי האפליקציה "רכבי ישראל" מזהה אותו עם המנוע הנכון והנחתי שהם שואבים מידע מאותו בסיס נתונים. 

• מעניין 2

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

המסקנה המתבקשת היא שלא כל השאיבות דומות ויש כאלו ששואבים טוב יותר ויש כאלו שפחות...

• מצחיק 2
פורסם

מחירי הביטוח מקיף נשמעים זולים מאוד.

ממליץ לתת קישור משם לחברת הביטוח

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

על הרכב הישן יותר שלי לא מופיע שעבר טסט (עבר בשבוע שעבר, כנראה עוד לא התעדכן), לא מופיע קילומטרז' כלל, לא ידועה הבעלות המקורית ולא היד (הוא יד ראשונה),  באופן לא מפתיע אין תמונות של הרכב (כי מעולם לא הוצע למכירה)

ב- meshumeshet  כן מופיע שעבר טסט

על האוריס שמכרתי לפני קצת יותר משנה יש תמונה  מהמכירה האחרונה אבל גם שם אין יד, בעלות מקורית. קילומטרז' יש לפי מודעת המכירה + הערכה כמה עבר מאז ולא לפי הטסט. 

בדקתי גם רכב ליסינג 2009 שהיה אצלי אז. באופן מפתיע הוא לא מופיע ב- meshumeshet וכן ב- carzone אבל הפרטים עליו הם רק הדגם, עלייה לכביש וטסט אחרון. כנראה הם לוקחים גם מאגרים עם כלי רכב ישנים יותר

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

שמע, בלי לבאס, לא ראיתי שם משהו ששווה פוסט כזה.

הדף מוצג בצורה יותר יפה מאחרים. טוב. אז זה הערך המוסף ? גם אחלה.

שווה לעשות LOGIN עבור זה ? לא בטוח בכלל כשהמתחרים נותנים +- אותו מידע ללא צורך להזדהות.

נותרו עוד לא מעט מקורות מידע שאפשר לחבר כדי ליצור תמונה אפילו טובה יותר.

בסופו של יום מהרגע שמשרד ההתחבורה נתן את שלו ויד2 לא באמת נלחם בSCRAPING - הערך שניתן די הגיע למקסימום.

כל תמורה נוספת היא בסגנון NICE TO HAVE, לא בהכרח משהו שישנה את ההחלטה אם להמשיך ברכישה או לא.

פורסם

לא הבנתי איך זה יותר טוב ממשומשת, שבכלל לא דורש שום התחברות/פרטי זיהוי? 

מרגיש קצת כמו פוסט ממומן (למרות שאני בטוח שהוא לא). 

• אהבתי 1
פורסם

תנסו את 4280778

רכב שרציתי לנסוע לראות ובעקבות המידע מ"משומשת" והאתר הזה אפילו לא אתקשר לבעלים שפרסם אותה יד ראשונה, עם פחות מ 100 אלף ק"מ. 

עצוב לראות שקומבינות של  מזרח אירופה הגיעו לישראל. 

פורסם

יש אפליקציות שנותנות אינפורמציה דומה ואף נרחבת יותר, מבלי לדרוש כתנאי כניסה למאגר את האימייל של המשתמש. לא אוהב את החדירה הזו לפרטיות, גם לא נהיר לי לגמרי למה היא נחוצה. 

• אהבתי 5
פורסם
לפני 57 דקות, rev-Match כתב:

תנסו את 4280778

נכון, כפי שכתבת זה מידע שמופיע במשומשת, לכן עדיין לא ברורה התוספת של CARZONE

פורסם
לפני כשעה, רועי5 כתב:

לא אוהב את החדירה הזו לפרטיות, גם לא נהיר לי לגמרי למה היא נחוצה. 

image.thumb.png.fd20049ab42874595a3cec8f224dcbf1.png

🤑

• מבאס 4
פורסם

מעניין שאין אפשרות לפנות לעורך על מנת להוסיף או לעדכן פרטים. הרכב הישן שלי משנת 2012 מופיע למשל ללא מידע על העלות מקורית (נרכש ישירות מהחברה , מה שקרוי יד 00) הפרטים ברובם נראים נכונים, נראה שמרבית המידע נאסף מאתר משומשת שם הועלה למכירה כיד 3. (יד 2 הייתה חבר של הבן שלי 😉)

וכן, מוגבל ל 20 חיפושים.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...