Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 שעות, amosbmw כתב:

במקרה של התחממות קלה של המנוע עקב תקלה במערכת הקירור מומלץ להפעיל חימום (גם בשיא הקיץ) וזה יכול להקל על המנוע

מעניין.

זכורה לי המלצה שאפילו מזגן דולק על קור מומלץ כדי לקרר את המנוע במצב של התחממות יתר כי למרות שהמנוע עובד טיפה יותר קשה אבל מצד שני מאוורר נוסף עובד ועוזר בקירור המנוע, במידה ויש שני מאווררים. 

(ביונדאי לנטרה שנת '98 שהייתה לי בעבר זכור לי שהיו לה שני מאווררים, אחד לרדיאטור ואחד למזגן, הרכב היה מתחמם לפעמים וכשהייתי מפעיל את המזגן על קור המשך ההתחממות הייתה נבלמת).

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם

מזכיר לי את הצאמפ של אחי. בקיץ בעליות באמת הוא היה מפעיל חימום בכדי לעזור בקירור המנוע. איזה אוטו מצחיק זה היה. איך אנשים היו נוסעים בכאלה מכוניות? איך?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

האמת שבזמנו זה לא היה נראה כל כך הזוי. בפונטו של האלף הקודם הייתי מוצא את עצמי מדליק חימום באמצע אוגוסט כי אני יושב בפקק זוחל ואין מספיק תנועת אוויר. אז לא רק הפקק זחל, גם המחוג של הטמפרטורה זחל מעלה. הייתי פותח רק את הפתחים הצדדים ומכוון אותם החוצה, כאשר החלונות פתוחים 🫠

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בניגוד למזגן שמחליש את הביצועים, רכב שמתחמם בעמידה מעבר לתחום התקין זה מצב שמראה על בעיה. 

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 18.6.2023 בשעה 22:00, tza כתב:

יש לי רכב עם מנוע חלשלוש ומזגן ממש מקפיא, אני תמיד צוחק שיש לי כפתור טורבו- בתאוצה אני לוחץ על כפתור A/C לכיבוי והרכב מזנק (יחסית..)

בפועל כדי להתמודד עם זה בשיוט ובירידות אני מפעיל מזגן חזק שדי מקפיא את הרכב ואז בעליות אני מכבה מזגן בלי לסבול מחום.

מוזמן לסיבוב ברכב שלי. כמובן הרכב עם הזרקת דלק ובכיבוי A/C הרכב בהחלט מאיץ כשהדוושה באותו מקום.

מערכת ההזרקה יכולה להתאים את כמות הדלק כמה שבא לה - המנוע חלשלוש ואין לו מה לתת יותר. גם בתאוצה במישור זה משמעותי מאוד.

חחחח אני חלק מהמועדון הזה 

פורסם
לפני 11 שעות, SlowRide כתב:

רכב שמתחמם בעמידה מעבר לתחום התקין זה מצב שמראה על בעיה. 

צודק. בתור ילד שרק התחיל לנהוג, עצם העלייה של המחוג קצת מעל למיקום הטבעי גררה מצידי הדלקת חימום באוטו, זה נראה אז טבעי כמו לגרד שקל על המכונה כדי שתקבל אותו.

• תוכן חדש...