Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MG ZS EV משומשת כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מתלבט אם לרכוש MG ZS EV מיד שניה שנתון 20/21. אני נוסע ביום פחות מ 100 קמ ובאזור ה18 אלף בשנה בדרך כלל אז אין לי בעיה בטווח שלו והבנתי שיש אחריות לסוללה עד 27 ואין בעיה להתקין עמדת טעינה בבית. אני היום עם I25 שצפוף מאחור עם שני כסאות בטיחות ואין מיזוג מאחור אז מעדיף משהו שיותר נוח לילדים ואולי חשמלי לחסוך קצת בדלק או היברידיי.
השאלה שלי האם הוא רכב אמין? או שידוע על בעיות שיש לו, אני מדבר רק על הגרסה החשמלית.

שקלתי במקביל יונדאי איוניק  2019/20 באזור אותו תקציב, יש מה להשוות ביניהם בכלל.

פורסם

בהינתן שהטווח הריאלי לא מפריע, זה אחלה רכב משומש.

טרם שמעתי או קראתי על תקלות ברכב. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה, הבנתי שהטווח הריאלי הוא 230 קמ? נכון?

יכולים להשעיר איך תהיה הירידת ערך שלו בשלוש השנים הקרובות לעומת היונדאי איוניק לדוגמה?

פורסם
לפני 11 שעות, whiterider כתב:

תודה, הבנתי שהטווח הריאלי הוא 230 קמ? נכון?

בהחלט טווח ראלי.

לפני 11 שעות, whiterider כתב:

יכולים להשעיר איך תהיה הירידת ערך שלו בשלוש השנים הקרובות לעומת היונדאי איוניק לדוגמה?

העולם עובר מרכבי בעירה פנימית לרכבים חשמליים כך שבתוך שבע שנים רוב יצרני הרכב יפסיקו או יצמצמו מאוד את מכירת רכבי הבעירה הפנימית, לכן סביר שרכבים חשמלייים ישמרו על ערכם יותר מאשר רכבי בעירה פנימית. עדין אף אחד לא יכול לחזות בדיוק מה יקרה עוד שלוש שנים לגבי השאלה הספיציפית ששאלת.

• תוכן חדש...