Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב,

לאחרונה התעניינתי ברכישת רכב חדש ובין היתר התעניינתי באחד מדגמי הRS של אאודי.

בעבר רכשנו מהיבואן הרשמי בארץ מספר רכבים לי לבני משפחתי ואני לקוח די וותיק של החברה. התעניינתי בצבע ספציפי שראיתי על הכבישים בארץ, אך בשיחה עם נציג המכירות נאמר לי שאין צפי להגעת הרכב באותו הצבע לארץ, ושאין ביכולתם לבצע הזמנה מיוחדת של הרכב (למרות שקיבלו בדיוק את אותה הקונפיגורציה לפני מספר חודשים). במקום זאת, הוא הציע לי 2-3 צבעים אחרים לרכב (שקיימים להם כרגע במלאי בארץ). ביקשתי לשוחח עם מנהל האולם וקיבלתי תשובה דומה.. אחת מהטענות הייתה שישראל אינה מדינה גדולה ואין להם אישור מאאודי לבצע הקצאות לרכבים/הזמנות מיוחדות - גם לדגמי RS. מסתבר שהם פשוט מקבלים מה ששולחים להם מחו״ל. אישית- מרגיש לי שאולי הם תקועים עם מלאי ומנסים להיפטר מהרכבים הקיימים. 

מישהו מכיר את העניין?

חג שמח!

עריכה אחרונה על ידי VAVA
אי בהירות בכתב1
פורסם

ביונדאי גם מתנהגים בצורה דומה כשהם מנסים להיפטר ממלאי צבעים מסויים,

ובאורך פלא אחרי מספר שבועות מופיעים עוד רכבים במלאי שוב.

אם כל כך חשוב לך צבע, או שתבצע הזמנה לצבע מסויים ותחכה שיגיע.

או שתבצע ציפוי ויניל לצבע שאתה רוצה באחת מהסדנאות בארץ. 

• תוכן חדש...