Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול גדול לקליאו החדשה (מודל 2020)

מעבר לפיתרון נפתר ע"י chrono,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני צריך לעשות טיפול גדול לקליאו 2020 שלי (גדול = החלפת מצתים ונוזל בלמים בנוסף לדברים הרגילים).

רציתי לוודא מס' דברים לפני שאני מזמין את החלפים הנדרשים:

1. מק"ט המצתים שמצאתי הוא 22401-9185R. האם זה המק"ט הנכון? והאם מצתי BOSCH 96347 תואמים?

2. אני מעוניין לרכוש נוזל קירור לקראת הטיפול הבא (עוד שנה), וגם להשלים את המעט שחסר. אני לא מצליח להבין האם נוזל הקירור הנוכחי ברכב הוא בצבע ורוד, אדום, או כתום, אבל גרוע מכך - אני לא מוצא שום מקום שאומר מה התקן הנדרש לנוזל הקירור שאשים. ראיתי אזכורים של Type D של רנו, ותקנים גנריים יותר כמו G12 ו-G12+. ב-AutoDoc מציעים לי מגוון של נוזלי קירור בתקני G11, G12 ו-G13 (כשלהבנתי G11 ו-G12 לא ניתנים לערבוב). אני לגמרי מבולבל.

תודה מראש לעונים.

פורסם

הפרטים אמורים להיות מצויינים בספר רכב ואם אין לך אותו, תוכל לנסות לפנות לחברה ולבקש. 

לחלופין, חנויות טובות יכולות להזמין עבורך את הרכיבים הנכונים. 

פורסם

אין בספר הרכב לא מק"ט של המצתים, ולא שום מידע לגבי נוזל הקירור הנדרש (מלבד תדירות ההחלפה). בדקתי בספר הרכב, בספר הטיפולים (המגיע משום מה בנפרד אצל רנו), וגם בספרי רכב של קליאו ממדינות אחרות.

בחנויות (כמו Autostore) גם לא סגורים על הנושא, ומבקשים שאני אביא את המק"ט/אגיד איזה סוג של נוזל קירור אני צריך...

• פיתרון
פורסם

טוב, הצלחתי להוציא את המידע הנדרש מNew Dialogys.

לבאים אחרי - המק"ט הנ"ל למצתים הוא נכון, יש מצתים תואמים של בוש ושל NGK. המרווח לאלקטרודה (gap) צריך להיות 0.7 מ"מ (פלוס מינוס 0.1), או 0.027 אינץ'.

סוג נוזל הקירור הנדרש הוא Glaceol RX Type D, קיבולת המערכת - 7.5 ליטר.

• מעניין 1
  • תוכן חדש...