Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולם אחורי חלופי מול מקורי

מעבר לפיתרון נפתר ע"י לירון .ה.,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני צריך להחליף 2 בולמים אחוריים (אחד מהבולמים נוזל),

קיבלתי הצעת מחיר להחלפת 2 בולמים חלופיים כולל עבודה ב 1250 ש"ח (לא ידוע לי מאיזה יצרן ומה הדגם)

יש הבדל משמעותי בין בולמים מקוריים שמגיעים מהמפעל לבין חלופיים? במה זה מורגש בדיוק? איכות נסיעה או משהו אחר?

ובשורה התחתונה זה יהיה נורא להחליף לבולמים לא מקורים?

מדובר במאזדה 3 ספורט מנוע 2.0

עריכה אחרונה על ידי gabis
  • פיתרון
פורסם

א. תשאל את המוסך, מוסך כללי? איזה יצרן בולמים.

ב. מזדה לא מייצרים את הבולמים, הם קונים מספקי משנה.

יש יצרני בולמים זבל, סיני לסוגיו.

ויש יצרני בולמים מעולים. KYB, מונרו.

אני החלפתי לאחרונה לרבעיית בולמים של מונרו, הרכב מרגיש יותר מהודק, ומרוסן.

שים לב שהם אתה מחליף את הקדמיים, עדיף להחליף גם את כריות הבלמים, ולעשות כיוון פרונט.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

אם אתה לא מתכוון למכור את הרכב בקרוב חבל לחסוך בזה. תבחר כמו שהציעו מעליי kyb או מונרו ועדיף באמת להחליף את כל הרביעייה יחד עם כריות בולם. אם ההצעה יקרה מידי תשקול לרכוש את החלפים בעצמך ולשלם על ההתקנה solo my car יש לעיתים מחירים טובים. 

• תוכן חדש...