Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כזכור לפני כ-8 חודשים התחלתי בפרויקט ההתקנה ברכבי –ראו לינקים מצורפים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46943

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=54509

בחרתי להראות לכם את המשך ההתקנה ובה תהליך הבנייה למיד ולטויטר בקורת הרכב

וכן את "סיפור הסאב" .

כחלק משידרוג מערכת הזמנתי מארהב את ה-IDMAX 12 על מנת שיחליף את ה-jl W3 שכיום נמצא ברכבי,אחד הדברים שהטרידו אותי זה בעיית המקום בתא המטען ,מכיוון שאני אב לשני ילדים הרי היה חשוב לי שכמה שפחות מקום תיגזול התיבה מתא המטען –לפיכך נבנתה תיבה אצל נגר בגודל 49.5 ליטר ברוטו (43.5 נטו) אשר בצורת טרפז+מדרגה אשר תיכנס לגומחא שבתא המטען ברכבי.

ביום שלישי האחרון ניגשתי לחנות טופסאונד בחיפה –לחבר הפורום ויטלי (RF SOUND?) על מנת שישלים את הכנת התיבה ויחבר את ה-MAX .

למען האמת אחרי 8 חודשים כבר הייתי נרגש ודיי חיכיתי לשמוע את התוצאה ....הסאב הוכנס לרכב –התיבה ישבה כפי שצריך הדלקתי את האלפיין שמתי דיסק ופשוט -"יוק"-אין קול ואין עונה מכייוון תא המטען-הוצאנו את הסאב בדקנו אם הסלילים חוברו כפי שצריך ושום כלום –המימברנה לא זזה,לקחנו את הסאב כמו שהוא וחיברנו לרכב אחר ושוב –לא עובד. (המימברנה תקועה)

מסתבר שהסאב הגיע מקולקל מארהב-...קשה לתאר את האכזבה הרבה שאחזה בי ...

לפיכך מה שנשאר זה קצת לעסוק בכיוונים וחיתוכים של המערכת מהאלפיין. התוצאה:

אני חייב לאמר ששומעים מאוד מאוד יפה ונקי- עבודת האיטום של יוסי הוכיחה את עצמה-כמעט שכחתי לציין שביום הרכבת הקורות יוסי פרק פעם נוספת את הדלתות והוסיף יריעות דינאמאט וספוגים למספר חלקי פלסטיק ש"עשו בעיות" ופשוט היום ניתן לשמוע בעוצמות מאוד גבוהות ופשוט הכול ברור נקי ויפה.

תודות :קודם כול ליוסי-alpine שעמל קשות ואשר הראה פעם נוספת כמה יצירתיות יש בו,לאיל על התיכנון וההקשבה וכמובן לכל מי שעזר את ליתן , –רועי מ-soundfx וכמובן לאשתי שסובלת את כל זה....

ברור שצריך לעסוק עוד קצת בכיוונים אבל אני מאוד מרוצה מהתוצאה .

1.JPG

2.jpg

3.jpg

4.JPG

5.JPG

6.JPG

פורסם

נראה לי ששלחו לך את הסאב של אייל :), אבל ברצינות ממש עצוב לי בשבילך, גם ככה עברת תלאות עד שהסאב הגיע ועכשיו העניין הזה, נורא חבל.

בכל מקרה כפי שניתן להבין מדברייך אתה נהנה ממה שיש כרגע ואני מקווה שסוגיית הסאב תיפתר במהירות האפשרית בשביל שתוכל להשיג את המקסימום מההשקעה שלך.

על העבודה של יוסי אין מה להוסיף, התמונות מדברות בעד עצמן.

איציק.

פורסם

נראה יפה מאד. סחתיין עליך, אב ל2 + מערכת..

הסאב ישב בתוך הגומחא, עם הפנים קדימה, או אחורה?

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

הIDMAX לא אמין. מהבעיה שהייתה בסאב הקודם שלי ועוד פיסות מידע מפה ושם כנראה שהמגנט הענק שלו פשוט יוצא ממרכוז בהובלה. התיקון אומנם פשוט ומחזיר את הסאב לכמו חדש אבל עדיין זה דבר שלא צריך לקרות ואני מכיר כבר 3 סאבים בארץ עם הבעיה הזו. זה לא מעט ביחס למספר הכללי שיש.

היום הפעלנו את החדש שלי והוא פעל מצויין, רק חבל שגם אני סובל מתקלות שונות ועכשיו הפרוססור שלי עושה בעיות (הסיפור שלא נגמר :( ).

ערן הרשה לי "לנצל" את השרשור שלו ולצרף שתי תמונות חדשות.

gg.JPG

boot.JPG

פורסם

יפה מאוד השקעה רצינית.! בכמה דיינמט השתמשת בתא המטען?

אתה מתכוון להשתתף בתחרות אמה השנה? (השאלה מופנת גם לאייל)

פורסם

בואנה אייל התקנה פשוט מהממת אני אומר לך הלב שלי החסיר פעימה!

כזאת פשוטה כזאת יפה!

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
תתחדש

התוצר בסיום זה סקאי?

הגימור הסופי בקורות נעשה ע"י פחח בצביעה בתנור

נראה יפה מאד. סחתיין עליך, אב ל2 + מערכת..

הסאב ישב בתוך הגומחא, עם הפנים קדימה, או אחורה?

שלומי

הסאב יושב רגיל עם הפנים קדימה

יפה מאוד השקעה רצינית.! בכמה דיינמט השתמשת בתא המטען?

אתה מתכוון להשתתף בתחרות אמה השנה? (השאלה מופנת גם לאייל)

בתא המטען השתמשתי להערכתי לפחות בבאלק אחד ואולי מעט יותר של דינאמאט אקסטרים (36SQF ),

לגבי התחרות עדיין לא החלטתי

פורסם
בואנה אייל התקנה פשוט מהממת אני אומר לך הלב שלי החסיר פעימה!

כזאת פשוטה כזאת יפה!

תודה מיכאל :)

מה שתמיד לא אהבתי בבניות פיבר שרואים בדרך כלל בתמונות זה שבדרך כלל בנית הפיבר גונבת את ההצגה והציוד שבבגאז' הוא כאילו משני. לטעמי ציוד האודיו צריך לקבל חשיבות ראשונה ולא הפיבר כי אחרי הכל התחביב הוא אודיו לרכב ולא עיצוב בפיברגלאס. לכן רציתי בניה שתבליט את הציוד ותהיה צבועה בצורה סולידית בלי קשקושים מיותרים ולא מצועצעת. המבנה של הקשת והעובדה שרציתי שהסאב הכבד יותקן הפוך (מה שהצריך המון פיבר כדי שהמבנה יהיה חזק) גרמו לכך שהעבודה עצמה על הבניה תהיה לא פשוטה בכלל אבל אני מרוצה מהבחירה ומהתוצאה (למרות שעדיין זה לא גמור לגמרי וצריך לעשות עוד TOUCH UPS).

בקשר לEMMA, נראה. קודם שאני אוכל לומר ברשמיות "ההתקנה נגמרה" ואחרי זה נחשוב על תחרויות.

• תוכן חדש...