Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, שמי אבי, כרגע נהג חדש שמחפש לקנות רכב בתקציב נמוך (13K).
רציתי לשאול האם החלפת חלקים מסוימים ברכבים לפני מחירתם יכולה להצביע על בעיה מסוימת או מורידה מערך הרכב?
לדוגמה, אני יודע שהחלפת מנוע היא ברוב המקרים לא בונוס - שכן המנוע ששמים "חדש" הוא מנוע משומש, עם קילומטראז' לא ידוע.

בנוסף, יוצא לי להיתקל המון במודעות עם רכבים שעברו "טיפול גדול" והחליפו להם, מה לא החליפו להם: מצבר, רדיאטור, צמיגים, משאבת שמן ועוד.
עכשיו אני יודע שצמיגים ומצבר הם בלאי, שיש להחליף כל כמה זמן (מצבר - כל שנתיים בממוצע, וצמיגים כל 4 שנים בממוצע ממה שהבנתי).
אך אילו חלקים הם בלאי בנוסף? מהחלפת אילו חלקים כדי לי להתרחק?
ובנוסף, למה שאנשים יבצעו טיפולים כאלה גדולים לפני מכירת רכב? לכאורה אם הייתי המוכר הייתי מוותר על כך, ומוכר את הרכב כפי שהוא.
תודה על העזרה, מעריך מאוד, אבי.

עריכה אחרונה על ידי אבי2626
פורסם

בסכום הזה לא הייתי נרתע מהחלפת מנוע וסביר שהוחלפו חלקים משמעותיים רבים במהלך השנים ולא מחיייב שהוחלפו ממש טרם המכירה. 

תבדוק כל רכב לגופו ולמצבו. 

פורסם

אל תוותר על בדיקת המוסך למרות שיעלה לך כמה מאות כדי לדעת שהוא לא יתפרק על הכביש/סבירות גבוהה שלא היו תאונות/צפי כמה תצטרך להוציא עליו בתקופה הקרובה - דבר עם הבודק.

חוץ מזה לדעתי שום דבר לא מדאיג

• רעיון טוב! 1
פורסם

אם הרכב עבר החלפת מנוע, צריך לוודא מתי זה קרה, אם הוחלף מנוע ממש לאחרונה והרכב מועמד למכירה, אולי המנוע שהוחלף גם לא הכי מוצלח.

אם זה לפני שנתיים או 3 שנים אז כנראה שהכול בסדר.

טיפולים גדולים זה טוב ברמת העיקרון.

אם אתה יכול לקנות רכב ידני בתקציב הזה, תמצא לעצמך כנראה רכב יותר טוב במחיר הזה.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...