Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנועי יונדאי

ariel000
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני זוכר שקראתי שהוגשה יצוגית או פשוט כתבה לגבי המנועים של יונדאי שיש בהם באג כלשהו.

האם התקלה/יצוגית קשורה גם ליונדאי סונטה 2020 ומעלה?.

בד"כ מנועי יונדאי היו בולעים דלק.

איך המנוע ההיברדי של הסונטה מבחינת תצרוכת דלק?.

פרנקופיל מושבע!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משיטוט ברשת אפשר לדעת המון על המנועים שלהם.

המסקנה המתבקשת היא שכל מנועי היצרן מאופיינים בצריכת דלק מופרזת ביחס ליצרנים אחרים, וכן המנועים מתחילים בצריכת שמן גבוהה עד להשבתתם המוחלטת.

קרה לי ביונדאי i10 בנפח 1.0 שהמנוע פיתח בוצה כבר ב60000 ק"מ, ואלמלא הקפדה על בדיקה שבועית היה שורף את השמן עד להרעבת שמן מוחלטת.

ביוטיוב אף ראיתי סרטון של סדנת שיפוצי מנוע אמריקאית המסרבת לבצע שיפוץ במנוע יונדאי מדגם מסוים.

• מצחיק 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכתבה למעלה מצויין רכבים 2015 עד 2020.

רציתי לוודא, במידה ומישהו יודע אשמח למידע.

רכבי סונטה 22 ומעלה, לא קשורים לאותו מנוע?.

פרנקופיל מושבע!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מניח שיש ליצרן הזה מנועים בעייתיים וגם בעייתיים מאוד. 

כפי שכתבתי, אפשר למצוא המון מידע ברשת ובנוסף גם יצא לי לשמוע מאנשים קרובים אלי חוויות אישיות. 

אם יש אנשים בפורום שראו יונדאי( תקינה) שעברה את ה 250 אלף על המנוע המקורי יהיה זה עבורי חידוש מרענן. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, tamir3000 כתב:

מניח שיש ליצרן הזה מנועים בעייתיים וגם בעייתיים מאוד. 

כפי שכתבתי, אפשר למצוא המון מידע ברשת ובנוסף גם יצא לי לשמוע מאנשים קרובים אלי חוויות אישיות. 

אם יש אנשים בפורום שראו יונדאי( תקינה) שעברה את ה 250 אלף על המנוע המקורי יהיה זה עבורי חידוש מרענן. 

לא תשובה כל כך מובנת.

אבל תודה.

פרנקופיל מושבע!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע אם זה קשור. אבל נתקלתי בכתבה הזאת היום.

https://thecar.co.il/יונדאי-וקיה-בתגובה-למנועי-ה-2-4-ליטר-המתפ/

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, yor2 כתב:

אני לא יודע אם זה קשור. אבל נתקלתי בכתבה הזאת היום.

https://thecar.co.il/יונדאי-וקיה-בתגובה-למנועי-ה-2-4-ליטר-המתפ/

אני לא מתרשם מכתב ההגנה הזו.

בעיקרון כתב הגנה נועד להגיד שאנחנו הכל בסדר והתובע סתם רוצה לגזול זמן מבית משפט וכסף מאיתנו.

זה תמיד ככה

פרנקופיל מושבע!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...