Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לא מזמן ביום חורפי וקריר נשבר לי בורר המצבים ברכב. החלק הזה:

image.png.90038d776c9ca5fab22332d5afc16009.png

ניסיתי להדביק את שברי הפלסטיק שאמורים להתלבש על החלק הירוק, אבל זה לא החזיק מעמד הרבה זמן.

אי אפשר לנסוע ככה, אי אפשר להפשיר את האדים.

התחלתי לחפש ברשת את החלק הנ"ל אבל לא מצאתי יותר מדי, ואם כן מצאתי את הקונסולה שלמה אבל שם המחירים הם 1000 יורו ועוד לפני משלוח.

כן מצאתי את אלה, אבל אני לא בטוח שזה באותו גודל:
צבע שלי חיים עבור יונדאי Solaris 2017 2021 מיזוג אוויר Knob עבור קאיה ריו K2 KX צלב AC חום מתג בקרת ידיות|מדבקות לרכב| - AliExpress

יש לכם הצעות?

תודה!

drive like a LADY, shift like a BOSS

פורסם

חסרות פירוקיות בארץ עם i10?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 9 שעות, סולל הדרך כתב:

חסרות פירוקיות בארץ עם i10?

פירוקיות לא ימכרו לך רק את הבורר אלא את כול פנל השליטה המכנית של מערכת המיזוג.

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה יכול לרכוש אולי אצל היבואן, או אולי אצל קוריאה פלקון בארץ, או שאם מופיע מק"ט על החלק, לחפש אותו ברשת. עם מק"ט תמיד תהיה בטוח להתאמה מלאה.

• תוכן חדש...