Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם כולכם שמעתם אבל יש דבר חדש שנקרא "מועדון דרייב" שבו כל נהג חדש שנרשם מתחייב לא "להשתולל" (כלומר לא לעשות עבירות תנועה ו/או תאונות). למועדון יש הטבה אחת שממש מצאה חן בעיניי (חוץ מהשטויות שזה ג'ינסים, דיסקים וכו'), אם הנהג חדש במשך שנתיים לא עבר עבירות תנועה או עשה תאונות הוא מקבל בחזרה מהחברת ביטוח את התוספת של הנהג החדש.

לפי דעתי הרעיון מבורך ואפילו יעזור פה ושם אבל שוב פעם פונים לכתובת הלא נכונה. אנשים מנסים לפגוע בכיס וככה להשפיע על הראש, במקום להשקיע ישירות בראש (כלומר לחנך לתרבות נהיגה ותרבות מוטורית). לא חסר נהגים חדשים שנוסעים ב-BMW ומרצדס, שהתוספת נהג חדש לביטוח היא כמו עלות שבועית של דלק ולכן הם לא יחשבנו כמו ילדים שנוסעים על המאזדה של ההורים ושאין להם כסף לתוספת נהג חדש.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בתום השנתיים של הנהג חדש לא מקבלים בחזרה מחברת הביטוח את התוספת תשלום של הנהג חדש. בקשר לשאר ההטבות (הנחות וכו') אני לא יודע ...

אני לא רוצה לעשות פרסומת אבל ההצטרפות למועדון היא דרך בנק דיסקונט (שחצי מהמשפחה שלי עובדת בחלונות הגבוהים של הבנק הזה), אז מי שרוצה להתעמק בעניין אני בטוח שבבנק דיסקונט ישמחו לתת לכם פרטים על המועדון ...

פורסם

עוד אחת מהחארטות של אור ירוק.

חינוך בכביש הוא בלתי נפרד מחינוך בכלל והתנהגות תרבותית בפרט. כל ניסיון להפריד סופו כמו תמיד בכשלון. והבעיה שאצלנו בארץ אסור להעביר ביקורת על מי שיש לו "כוונות טובות" ולכן לא ניתן לתקן את דרכיהם של כל בעלי ה"כוונות הטובות".

אצלנו יש תרבות בסיסית של לעקוף כל חוק אם אפשר, לעשות הפוך ממה שאומרים דווקא, לעשות שטויות ולא לחגור חגורה ולעקוף דווקא על פס לבן ולהסתכל על החברה במקום על הכביש תוך כדי עישון סיגריה, דיבור בטלפון והגברת הווליום, אבל גם לזרוק לכלוך בפארק כשלא רואים, להחביא אולר במכנס בכניסה למועדון ולעשות מנגל על אי-תנועה, כי רק שמאלנים-אשכנזים-חננות עושים את מה שאבא/המורה/מישהו שמבין אמר.

מה יעזור אור ירוק, דרייב, תשדירים עם חנן גולדבלט, אלוהים יודע.

אני מקווה שיום אחד המצב פה יהיה כל כך רע, שיקום מי שיקום ויעשה מהפכה. כי בינתיים כנראה לא מספיק רע.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

[redroze] אני שמח שהמשפחה שלך עובדת בדרגים הגבוהים של הבנק, לפחות אחד מאיתנו עשיר:wink:

כל המועדון "דרייב" הזה ובכלל הפרוייקט הוא עבודה בעיניים, הייתי שם לפני כמה ימים והם אמרו לי שכדי לקבל את הזיכוי בביטוח חובה אני חייב להיות חבר באחת מחברות הביטוח שהם אומרים לי, כמובן שבחברות האלה הביטוח יקר יותר ב400 שקל כך שאני לא ממש חוסף משהו רציני בתום השנתיים.

כמו שתמיד ידענו, הכל בולשיט!

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

האם אחת מחברות הביטוח שהם מצאים הינה "קשטן"?

אני צריך לפתוח חשבון וכל פעם דוחה את זה, אז כנראה ששבוע הבא אני אפתח חשבון במועדון הזה...

יש לי רק שאלה, בכרטיס ויזה שמקבלים מהמועדון דרייב אפשר גם לשים ציורים כמו על כל ויזה של ויזה כאל? כי זה אותו דבר בעיקרון.

אני חושב שכל הדרכים האלו של לבוא דרך הכיס הן טובות(אם יש לך דרך אחרת שיותר טובה,כדאי שתגידו), אז נכון שתמיד יהיו כאלו שכסף זה לא בעיה אצלם, אבל בוא נגיד שמספיק שהצלת בן אדם אחד,שניים,שלושה , כבר עשית משהו.

ולחנך, לא יודע מה איתכם,אבל עכשיו זה כבר מאוחר מידיי. צריך להתחיל לחנך מהגן. אני ראיתי מלא תמונות של אנשים אחרי תאונות ותשדירים וכו'... וזה עדיין לא מזיז לי(לא שאני עושה שטויות בכביש) אולי לרגע אני חושב על זה למחרת כבר אין זכר.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לדעתי אם זה היה פרוייקט בלעדי של אור ירוק אז זה היה שווה משהו.

היות ובנק קשור פה, והתנאי לקבלת כל ההטבות היא רק ע"י פתיחת חשבון ועוד כמה הגבלות מצידם. אז מה שיש לנו זה רק עוד גימיק שיווקי של הבנק. שדומה מאוד להצעות אטרקטיביות בבנקים המתחרים. נכון ששום בנק לא מציעה הטבות לנהג זהיר/צעיר. אלה "אתה בן 16 פתח חשבון צעיר תקבל כי מיני הטבות, אתה חייל פתח חשבון אצלינו וקיבלתה X Y Z, אתה סטודנט שיחקתה אותה יש לנו אחלה הצעות שלא תוכל לסרב להם". גם העניין עם נהג זהיר יכנס גם בבנקים אחרים. אבל כל הכבוד לבנק דיסקונט על החשיבה היצירתית. הם לקחו את אחד הנושאים שיותר מתרידים את הציבור הישראלי והפכו אותו לרווח מצידם. וזה די ברור שלכל את ההטבה של פוליסת הביטוח תצתרך לעמוד בכללים הנוקשים של הבנק. אם לא אז מאיפה הרווח?

בברכה L.A

פורסם

ami123, תראה לי עשיר שנוסע באופל מנטה ...

אני לא רוצה להיכנס לך לכיס אבל אנחנו שילמנו תוספת של 2K ש"ח לביטוח של האומגה. אני הייתי מוכן להוסיף 400 ש"ח לביטוח הרגיל בשביל לקבל הנחה של 2K ש"ח !!!

אני אתן לך אותי לדוגמא, אני לא עשיתי עברות תנועה או תאונות בשנתיים של הנהג חדש שלי ולכן הייתי שמח לקבל כל שנה בחזרה את התוספת של הנהג חדש.

Lethal_Acid, ממש לא מסכים עם מה שאתה אומר. אולי בנק דיסקונט נרתם למלחמה בתאונות הדרכים? לפחות טוב לדעת שיש גוף כלכלי שמוכן להשקיע מזמנו ומכספו את מה שהמדינה שלנו לא עושה ...

בוא אני אתן לך עוד דוגמא, נכון בכל אירועי "יומטוב" וכו', אתה רואה כל כמה זמן שאיזשהי חברה גדולה תרמה X ש"ח ואז הלוגו שלהם מופיע על המסך. גם זה בשבילך תרגיל שיווקי?

נכון שזה לא נעשה בתום לב, אבל גם לפחות אתה יודע שהכסף הולך למטרה טובה.

פורסם

redroze אמרתי את זה שלפחות אחד מאיתנו עשיר כבדיחה, חשבתי שזה יהיה מובן עם הפרצוץ והכל ובכל מקרה, גם אם אתה עשיר, אין לך סיבה להתבייש מזה דווקא אתה צריך להנות מזה, זה טוב להיות עשיר והלוואי ואני הייתי. איך ההורים שלך עובדים בבנק ואתה לא עשיר?

בכל מקרה לא הייתי מזלזל באופל מנטה שאתה נוסע עלייה ומקריאה בפורום חשבתי שאתה עושה זאת כי אתה אוהב את הרכבים האלו ועוסק באספנות, כנראה שטעיתי.

חוץ מזה אתה יוצא מההתחלה בעניין להגן על הבנק ועל התוכנית שלי, בליי אני מרוויח 490 שקל בשנתיים שזה כלום, זה נחמד שאתה לא עושה משהו בשביל זה נכון אבל לא שווה את העמלות הגבוהות של בנק דיסקונט ואת חוסר שירות הלקוחות שלהם, שני דברים שחוויתי על בשרי כמו שאומרים.

בכל מקרה כל אחד יעשה את השיקולים שלו אם זה משלתם לו או לא.

פורסם

אני חייב לציין שאחרי שקניתי אוטו חדש ואחרי שראיתי כל מיני תשדירים זוועתיים

אני נוהג יותר ברגוע , וגם לא עובר את 120

נו טוב 130

האם ידעתם שפיאט אונו 93 (מנוע 1100) יכול להגיע למהירות 150 ולא להתפרק?

------ CLUBBER IN SEARCH OF THE PERFECT SOUND -------

פורסם
אני חייב לציין שאחרי שקניתי אוטו חדש ואחרי שראיתי כל מיני תשדירים זוועתיים

אני נוהג יותר ברגוע , וגם לא עובר את 120

נו טוב 130

האם ידעתם שפיאט אונו 93 (מנוע 1100) יכול להגיע למהירות 150 ולא להתפרק?

ואיך זה קשור לנושא השרשור ?

לנושא עצמו, אני בעד התוכנית הזאת.

גם היא לא נעשת לגמרי בתום לב, לפחות היא נעשת, וזה מה שחשוב,שלפחות משהו מתחיל לזוז.

ואם התכנית תציל ילד אחד ממוות אז היא כבר השתלמה.

לדעתי המדינה צריכה ללמוד מזה, ולעביר אפילו איזשהי תקנה(דרך חברות הביטוח) שכל נהג חדש שבזמן הנהג חדש לא ביצע ולו עברה אחת, יקלה את התוספת של הנהג חדש בחזרה.

סופשבוע טוב לכולם.

פורסם

אני חושב שכל הדרכים האלו של לבוא דרך הכיס הן טובות (אם יש לך דרך אחרת שיותר טובה,כדאי שתגידו), אז נכון שתמיד יהיו כאלו שכסף זה לא בעיה אצלם, אבל בוא נגיד שמספיק שהצלת בן אדם אחד,שניים,שלושה , כבר עשית משהו.

זו לא שיטה. לא קונסים עם שלם כדי "להציל שניים או שלושה".

מה כן? ללמד איך להתנהג בכביש. עובדה היא, שמליארדי השקלים שנגבו עד היום בקנסות, לא מנעו מהסטטיסטיקות "לפרוח" משנה לשנה, אך קצת מחשבה מצד הנהג תמיד עוזרת.

dirty old man

need love too

פורסם
זו לא שיטה. לא קונסים עם שלם כדי "להציל שניים או שלושה".

מה כן? ללמד איך להתנהג בכביש. עובדה היא, שמליארדי השקלים שנגבו עד היום בקנסות, לא מנעו מהסטטיסטיקות "לפרוח" משנה לשנה, אך קצת מחשבה מצד הנהג תמיד עוזרת.

יואל איפה יש פה קניסה של עם שלם?

מועדון "דרייב" לא יגרום להעלאת פוליסות הביטוח או המיסים.

פורסם

איגור בוא אני אגיד לך משהו, הקניסה של עם משלם בתמצעת בכך שהבנק מחנך את הנוער בצורת המקל והגזר שזו צורת חינוך שמתאימה יותר לחיות ולא לבני אדם בעלי תבונה.

אדם אמור להבין בעצמו מתי הוא מסכן את חייו ואת חיי האחרים ולמנוע את זה עד רמת האפשר, הבעיה שהחינוך אצלנו לא טוב ולכן זה לא קורה, לפי דעתי צריך להתחיל לחנך בצורה טובה ולא ללמד אנשים תעשו משהו טוב תקבלו את זה וזה כי בסה"כ מדובר פה על החיים שלהם. מי שמוכן לשמור על עצמו רק בגלל 400 שקל מסכנים לפי דעתי לא מגיע לו לחיות כי זה מה שהוא שווה, הוא נותן לעצמו ערך של 400 שקל וזו הבעיה בתוכנית הזאת.

לפי דעתי אם הבנק במקום להחזיר את הכסף לנוער יבנה תוכנית של חינוך מונע אבל תוכנית טובה ולא כמו מה שיש עכשיו של אור ירוק ודומותיה אז באמת נתחיל לראות שינוי.

פורסם

כל אדם או חברה עושים את מה שביכולותם.

בנק דיסקונט לא יכול להתחית תכנית חינוך שלמה ומקיפה כי זה לא מתפקידה. זהו התפקיד של משרכת החינוך.

החינוך לא הצליח, זה לא עוזר, עדיין ממשיכים לההירג מאות אנשים בשנה מתאונות דרכים.

בנק דיסקונט לפחות בנו תוכנית כדי למנוע איכשהו מבני נוער להשתולל, גם אם זה בצורת המקל והגזר, זה לפחות משהו.

ואם ה 400 ש"ח יגרמו לאנשים לנהוג יותר גרוע ולא להיהרג אז התכנית עשה את שלה, ולא משנה מה הייתה הדרך.

• תוכן חדש...