Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יואל איפה יש פה קניסה של עם שלם?

מועדון "דרייב" לא יגרום להעלאת פוליסות הביטוח או המיסים.

הגבתי על דבריו המצוטטים, שנאמר בהם שהוא בעד כל השיטות המדברות דרך הכיס.

בכל אופן, לדעתי השיטה של הקנסות מפלה בין עשירים לעניים.

dirty old man

need love too

פורסם
redroze אמרתי את זה שלפחות אחד מאיתנו עשיר כבדיחה, חשבתי שזה יהיה מובן עם הפרצוץ והכל ובכל מקרה, גם אם אתה עשיר, אין לך סיבה להתבייש מזה דווקא אתה צריך להנות מזה, זה טוב להיות עשיר והלוואי ואני הייתי. איך ההורים שלך עובדים בבנק ואתה לא עשיר?

בכל מקרה לא הייתי מזלזל באופל מנטה שאתה נוסע עלייה ומקריאה בפורום חשבתי שאתה עושה זאת כי אתה אוהב את הרכבים האלו ועוסק באספנות, כנראה שטעיתי.

חוץ מזה אתה יוצא מההתחלה בעניין להגן על הבנק ועל התוכנית שלי, בליי אני מרוויח 490 שקל בשנתיים שזה כלום, זה נחמד שאתה לא עושה משהו בשביל זה נכון אבל לא שווה את העמלות הגבוהות של בנק דיסקונט ואת חוסר שירות הלקוחות שלהם, שני דברים שחוויתי על בשרי כמו שאומרים.

בכל מקרה כל אחד יעשה את השיקולים שלו אם זה משלתם לו או לא.

גם אני הגבתי לך כבדיחה, מי שמכיר אותי מקרוב יודע טוב מאוד שאני נוסע במנטה מבחירה שלי. בנוסף גם סירבתי לקבל סיוע מהמשפחה לקניית רכב חדש ...

אני לא באתי להגן על הבנק או לעשות מסע פרסום. אני בכלל אמרתי שאני חושב שהדרך של ענישה דרך הכיס לא נכנונה. אני מסכים עם איגור, אם התוכנית תמנע אפילו הרוג אחד אז התוכנית עשתה את שלה.

אני רק מקווה שעוד גופים כלכליים יצטרפו למאבק של בנק דיסקונט ואור ירוק, וכל מה שנשאר לנו זה רק לקוות שפעם הבאה הם ישקיעו את הכסף בחינוך ולא בענישה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

קניסה תמיד תהיה ואין מנוס מזה, זאת עוד דרך של המדינה להרוויח כסף.

כמו שכתב redroze, גם אני מקווה שעוד גופים וגם הממשלה יצטרפו למאבק.

כי כמו שזה ניראה, מה שמשפיע על הישראלי זה לא ההגיון הבריא,לא הכבוד לזולת או דאגה לחיי אחרים, אלא אך ורק הכיס.

לכן לדעתי יש סיכוי סביר פלוס, שהתוכנית הזאת תעבוד ותציל כמה חיי אדם.

שבת שלום.

• תוכן חדש...