Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש הוחלפה לי השימשה הקדמית, המרכיב הסיר את המצלמה המודבקת מהשימשה הישנה באמצעות חימום (מבער קטנצ'יק שחימם את הזכוכית מבחוץ....) והרכיב אותה לשימשה החדשה. בדקתי חפיף והכל היה בסדר בזמנו, היום אני מתחבר למצלמה ואני רואה שהיא מצלמת רק את הצד הימני.

יש דרך ביתית לפרק ולהרכיב שוב את המצלמה?

פורסם

איזו מצלמה ואיך היא מודבקת? תמונה תעזור. 

אם המצלמה מודבקת בדבק דו״צ אפשר לחתוך את הדבק עם חוט (כמו זה שמגיע יחד עם מצלמות viofo). 

פורסם

יש לי מצלמת viofo והעינית ניתנת לכיוון עצמאי למעלה \ למטה - ימינה \ שמאלה.

ההזזה קצת קשה (ככל הנראה גלגל שיניים) כדי לשמור על היציבות של העינית.

תבדוק, נשמע לי הגיוני שבכל המצלמות זה יהיה כך.

פורסם

מאיפה משיגים מדבקה שקופה כזו? אני זורק את המדבקות של הטסט, בשום פנים אני לא מוכן לכער את הרכב.

המצלמה היא 70mai של שיאומי, ניסיתי להזיז אותה במקום אך ללא הרבה הצלחה. בכל מקרה אני חייב למקם אותה שוב כי במיקום הנוכחי הפנייה שלה שמאלה לא תעזור כי שם נמצא בסיס המראה.

IMG_20230222_085848.jpg

IMG_20230222_085831.jpg

IMG_20230222_085811.jpg

פורסם

הפתרון הוא חימום. אם יש לך שקע חשמל אז אפשר להעזר במייבש שיער.

אם לא, להספיג שמרטוט במים חמים ולהצמיד לשמשה לכמה דקות

 

פורסם (נערך)

אני הסרתי מצלמה מהדגם הזה בדיוק לא מזמן.

 

מה שניסיתי לעשות זה להסיר את הגוף עם הדבק ישירות מהחוצץ הסטטי (שאגב, אמור להיות מודבק, ולא ברור לי למה אין לך את זה).

 

בערך 5 דקות ישבתי על זה עם מייבש שיער על שיא החום משני צדי השמשה וזה לא הרגיש כאילו זה רוצה לרדת בלי לשבור משהו. החלטתי לנסות לקלף פשוט ביחד עם החוצץ. כל מה שהייתי צריך לעשות זה לקלף טיפה את הפינה עם סכין וזה יורד כמו כלום ביחד עם החוצץ.

 

למה אני אומר את זה? כי אני מאוד ממליץ שאם תצליח להוריד את זה בכלל, להשתמש בחוצץ להבא. אם לא הגיע לך אחד בקופסה - אפשר לקנות מקוריים מהחנות של 70mai באליאקספקס בכמה דולרים.

 

עריכה אחרונה על ידי LaCoco
פורסם

להעביר חוט דייג(או כל חוט שלא יקרע תחת לחץ) בין התושבת לזכוכית אח"כ לגרד שאריות עם כרטיס אשראי ואת השאריות האחרונות להסיר עם WD40. לא ישאר זכר לשאריות של דבקים

 
 

 

 
 
×
×
  • תוכן חדש...