Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

במסגרת פירוק הקונסלוה המרכזית ברכב שלי הייתי צריך גם להוציא את הרדיו טייפ.

הייתי בטוח שישנו מחבר בין הרדיו לבין שאר החוטים של הרכב, אך למרבה הפתעתי ההתקנה שם נראתה כמו כל מיני קמבונים, איזולירבנד והרבה בלגן.

התוצאה היתה שלא הצלחתי להוציא את הרדיו דיסק מהרכב (לא רציתי פשוט לחתוך את החוטים) והוא גם לא עובר דרך הקונסולה כי יש לו שפיצים בולטים כאלו שלא מאפשרים לו מעבר לכיוון השני.

האם מישהו יודע איך אפשר לנתק אותו בבטחה מהרכב?

האם חייבים לחתוך את החוטים??

אשמח לעזרה כי אני ממש תקוע..

בתודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

אמרת שיש איזולירבנדים, תפתח אותם ותנתק את החוטים...

ותבדוק שמאחורי הרדיו דיסק אין באמת מחבר שיוצא כזה (סתכל אם כל החוטים יוצאים ביחד מהרדיו דיסק)

פורסם

הורדתי את רוב האיזולירבנד ורק ראיתי כל מיני חיבורים של חוט אחד או שניים... לא היה שום מחבר החל מהרדיוטייפ עצמו ועד לחוטים מתחת לדשבורד...

האם בחדשים יש מחבר?

אז מה לעזאזל עושים עם זה? אם אני יפתח ואנתק את החוטים אני יצטרך להתחיל לפענח למה כל אחד שייך... ? (איך אני יעשה את זה, זה חתיכת בלגן...?)

...Carpe Diem

פורסם

פירקתי את הרדיו טייפ, והוא פשוט מתדלדל לו החוצה מהכלוב (החוטים עדיין מחוברים , מה שמונע פירוק) - יש הרבה חוטים שיוצאים ישירות ממנו, ואין שום מחבר ,בדוק!

יש רק הרבה חוטים מחוברים אחד לשני, ממש כאילו חיברו אותם אחד אחד...

...Carpe Diem

פורסם

זה ממש ממש מוזר, אפילו אצלי היה טייפ ממש ממש דפוק בפיאט, נראה לי היחיד בארץ(הובא מאיטליה) ובכול זאת הייה לו את המחבר מאחורי הכלוב.....אולי כדי לך לרכוש כלוב כזה ולקחת את האוטו לחשמלאי שיעשה לך את החיבור למחבר כדי למנוע תרחה מיותרת בעתיד.......

פורסם

מדובר בפיאט אונ, וברדיו טייפ של חברת JETLINE אם זה עוזר במשהו... אך אני בטוח שאין מחבר בנמצא, אלא אם כן הוא בתוך הטייפ...

...Carpe Diem

פורסם

עדכון:

לאחר מאבק ארוך, פשוט פירקתי את הצורה של הרדיו-טייפ, וכרגע הוא מחובר עדיין לחוטים אבל לא ממש פועל.

בקרוב כנראה חדש... :)

...Carpe Diem

פורסם

לך לחשמלאי אחי.........נדמה לי יש לי כלוב ישן אם מאגד כבלים

אם המפגש פיאט יצא ואני אוכל להגיע אני יוכל להביא לך את הכלוב הישן............

פורסם

גם לי יש בבית איזה שלושה טייפים בלי מחבר כזה... החוטים פשוט יוצאים ישר מהטייפ,

אני במקומך הייתי פשוט פותח את האיזולירבנד ומוציא את הטייפ (מפרק את כל הקשרים בין החוטים)

אח"כ זה לא כ"כ מסובך להבין איזה חוט עושה מה (יש שלושה של מתח ושניים לכל רמקול וזהו בערך...)

בהצלחה :)

פורסם

טוב, אז קניתי רדיו-דיסק חדש, ואכן בקרוב אפרק את הטייפ כל חוט בנפרד... וגם יש שני רמקולים 6X9 חדשים להרכיב :D

תודה על העזרה,

צביקה

...Carpe Diem

• תוכן חדש...