Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Google pay בכלל ובאמירויות בפרט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, טרם יצא לי להתנסות בגוגל פיי. 

חוץ מהיתרון הפיסי שלא מוציאים כרטיס אשראי מהארנק, במה השירות של גוגל טוב יותר? 

בשבוע הבא יש לי טיול לשבוע, במסגרת העבודה. 

האם נהוג להשתמש בגוגל פיי בדובאי? 

סופ"ש נעים 

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יתרון - לא צריך ארנק, לא צריך להזין קוד סודי של הכרטיס בקניות מעל סכום מסוים (משתנה ממדינה למדינה), ובית העסק לא מקבל את המספר כרטיס האמיתי שלך.

מקובל בכמעט כל העולם שמקבל כרטיסי אשראי. אנחנו מהאחרונים שעשינו את המעבר למסופים שתומכים. למשל בויאטנם הרבה מקומות לא מקבלים אשראי בכלל, אבל אם כן אז זה מסוף EMV (מהאלה שרואים עכשיו בארץ בכל מקום ובאירופה שנים) שאפשר לשלם איתו גם עם NFC (מה שקוראים לו בטעות וויפי) שזה אוטומטית נותן תמיכה בתשלום עם הטלפון.

• אהבתי 1
פורסם

לא עולה לך שקל מעבר לעמלות הרגילות.

בנוסף, הארנק של גוגל מאפשר להיפטר מעוד כרטיסים כמו קופ"ח (מתחיל עכשיו בארץ) תחב"ץ  כבר קיים מזמן ברוב העולם, מעניין מתי יגיע אלינו) כרטיסי טיסה וכניסה לאירועים (ריינאייר כבר שלחו לי בנסיעה האחרונה את הכרטיסים ישר לארנק) ועוד ועוד.

רק צריך לזכור להפעיל נעילת מסך בטלפון (אם עוד יש בכלל מישהו שאין לו).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 17 דקות, natco כתב:

הארנק של גוגל מאפשר להיפטר מעוד כרטיסים כמו קופ"ח (מתחיל עכשיו בארץ)

איך אפשר להיפטר מכרטיס קופ"ח בעזרת גוגל פיי?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אני, בומר שכמותי, משתמש בגוגל פיי מאז  שהגיע ארצה, לפני כשנה וחצי (לפני כן השתמתי תקופת מה באפליקציות הישראליות, הרב פחות מוצלחות). 

היתרון הראשון שרואים הוא נוחות: ממילא הטלפון תמיד נגיש, לא צריך לחטט ולחפש את כרטיסי האשראי. 

אבל יש עו יתרונות - למשל, כרטיסי אשראי שבוטלו עקב אובדן\גניבה\הונאה - מחודשים מיידית. כלומר ברגע שסיימת את ביטול הכרטיס באפליקצייה או בשיחה עם המוקד יופיע כרטיס חדש בגוגל פיי, לא צריך להמתין להגעת המעטפה עם הכרטיס החדש (מבחינתי פעל היטב עם כרטיסים של כאל ושל מקס, לא פעל עם כרטיסים של ישראכרט, אבל בהמשך שמעתי שאצל אחרים זה פעל. יתכן כיוון שמדובר בכרטיסים בנקאיים).

וכמובן - הרבה שירותים כמו כרטיסי העליה למטוס (לפני מספר שבועות השתמשתי בזה לטיסות של רייאנאייר, היה נוח מאוד), ואני מצפה לעוד ועוד שירותים.

מבחינת שימוש בחו"ל - הדבר הכי נוח שיש. השתמשתי בשוודיה, נורווגיה, טורקיה (נמה"ת באיסטנבול) ואיטליה, מתקבל בכל מקום. אפילו 5 קרונות (1.5 ש"ח) בכניסה לשירותים.

@vadim6385 "מכבי" הפעילה השבוע אופציה כזו בכמה מרפאות - כנראה מתחילים להפעיל כרטיסים מבוססי NFC. מן הסתם התהליך יתפוס תאוצה בחודשים הקרובים. מצד שני, אני לא יודע אם יהיה אפשר לבצע הנפקה בכל דלפק כמו עם הכרטיסים המגנטיים הישנים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 דקות, vadim6385 כתב:

איך אפשר להיפטר מכרטיס קופ"ח בעזרת גוגל פיי?

כמו שאמרתי - מתחיל...

אני מקווה שיתרחב בקרוב לכל הקופות.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני כשעה, Octavia-TSI11 כתב:

היי, טרם יצא לי להתנסות בגוגל פיי. 

חוץ מהיתרון הפיסי שלא מוציאים כרטיס אשראי מהארנק, במה השירות של גוגל טוב יותר? 

בשבוע הבא יש לי טיול לשבוע, במסגרת העבודה. 

האם נהוג להשתמש בגוגל פיי בדובאי? 

סופ"ש נעים 

הייתי בדובאי. בכל מקום ניתן לשלם עם NFC גם בחנות מזכרות נידחת באמצע המדבר וגם במוניות.

STI 2004

פורסם

אם אתה במקרה עם VPN או משהו כזה תבטל אותו ותנסה שוב, לפעמים זה עושה בעיות.

אופציה נוספת זה לנסות דרך האפליקציה של חברת האשראי, לפחות בכאל ומקס יש כפתור להוסיף כרטיס לגוגל פיי.

פורסם

יש כרטיסים שלא ניתן לחבר - למשל של שופרסל.

נסה מתוך האפליקציה של חברת האשראי.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, natco כתב:

כמו שאמרתי - מתחיל...

אני מקווה שיתרחב בקרוב לכל הקופות.

אה, מעולה, כי אלה השימושים היחידים לארנק אצלי פחות או יותר - קופת חולים ותחנות דלק.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תחנוות דלק בישראל לא מקבלות NFC.  ועדיין, הדבר הזה נוח מאוד. 

• אהבתי 1

• תוכן חדש...